Privlačnost prema transeksualnim osobama

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.755
Šta mislite zašto određeni muškarci i određene žene osećaju privlačnost prema transseksualnim osobama. Da li to implicira da su ti muškarci gejevi ili žene lezbejke?
Možda se radi o nečemu sasvim drugačijem?:think:Da li je bitno ili da li pravi razliku ako je neko prošao kroz kompletnu fizičku transformaciju ili je svejedno?

Šta mislite zašto određeni muškarci i određene žene osećaju privlačnost prema transseksualnim osobama. Da li to implicira da su ti muškarci gejevi ili žene lezbejke?
U zavisnosti od toga kako percipiraju osobu koja ih privlači. Ako muškarca privlači trans žena koju percipira kao žensku osobu, onda ne. Ako je doživljava kao ženstvenog muškarca u ženskoj odeći, onda da. Naravno, pod uslovom da ih ne privlače oba pola, pošto onda ne bi bili gej po definiciji, nego biseksualci.

Možda se radi o nečemu sasvim drugačijem?:think:Da li je bitno ili da li pravi razliku ako je neko prošao kroz kompletnu fizičku transformaciju ili je svejedno?
Rekao bih da se situacija razlikuje od osobe do osobe. Nekome je bitno, nekome nije.

Љубинка мани се тог интерната мало 'леба ти!

U zavisnosti od toga kako percipiraju osobu koja ih privlači. Ako muškarca privlači trans žena koju percipira kao žensku osobu, onda ne. Ako je doživljava kao ženstvenog muškarca u ženskoj odeći, onda da. Naravno, pod uslovom da ih ne privlače oba pola, pošto onda ne bi bili gej po definiciji, nego biseksualci.

Rekao bih da se situacija razlikuje od osobe do osobe. Nekome je bitno, nekome nije.
Ali ako je samo do percepcije onda u tom slucaju tog muskarca privlace drugi muskarci?

Mislim da osećaju privlačnost zato što su preko filmova i serija videli. Na taj način su privučeni pa im se to dopalo. Ipak najbolje je ne razmišljati o tome zato što takve misli o transeksualnim osobama vode do odnosa sa njima. Ako hoće u Srbiji tako da rade neka rade a što se mene tiče ne volim da razmišljam o tome.

Tu mi je bila zaimljiva diskusija sa jedne slave, pijani razgovori su uvek mudri... :D

Gde sam izneo tvrdnju da ako je nekome privlačna Tijana Ajfon, a nije mali broj onih kojima jeste, neka Stanija i slične njima, zašto im onda ne bi bio privlačan i neki brat sitnije građe koji je isto tako uradio zube, usta, jagodice, sise, itd?

Pa, to u konačnici dođe na isto.

1614703753_tijana-ajfon-i-mimi-oro-privedene-pa-pustene-na-slobodu.jpg

Ovo su rađene devojke.

3066276301404120817645198746027312356979322n-460x0.jpg

A ovo je rađen brat.

Isti plastičar, isto sve...

Ka kome privlačnost? Mtf ili ftm?
Za Male to female, zainteresovani su homići u osnovi, vole q ali da kao izgleda kao žena. Female to male, izgleda kao muško ali je dometnut q. To su lezbejske sklonosti.

Ne mogu da opišem naučnu metodologiju pomoću koje sam došla do ovog genijalnog rešenja, ali verujte na reč 🥰

Tu mi je bila zaimljiva diskusija sa jedne slave, pijani razgovori su uvek mudri... :D

Gde sam izneo tvrdnju da ako je nekome privlačna Tijana Ajfon, a nije mali broj onih kojima jeste, neka Stanija i slične njima, zašto im onda ne bi bio privlačan i neki brat sitnije građe koji je isto tako uradio zube, usta, jagodice, sise, itd?

Pogledajte prilog 1616626

Ovo su rađene devojke.

Pogledajte prilog 1616628

A ovo je rađen brat.

motiku u ruke pa na njivu, vratiti u stanište

Ovo su rađene devojke.

A ovo je rađen brat.

Dođe isto dok se ne razmatra sadržaj gaća tj. dok nije očigledno šta je zapravo ispod sloja plastike i šminke i ide li kod ginekologa ili urologa. :mrgreen:

Ovo su rađene devojke.

A ovo je rađen brat.

Opet nije isto... Barem tamo dole... Sve i da su prosli operaciju nije isto. Muskarac bioloski zauvek ostaje muskarac.

Dođe isto dok se ne razmatra sadržaj gaća tj. dok nije očigledno šta je zapravo ispod sloja plastike i šminke i ide li kod ginekologa ili urologa. :mrgreen:

Opet nije isto... Barem tamo dole... Sve i da su prosli operaciju nije isto. Muskarac bioloski zauvek ostaje muskarac.

Pričam o privlačnosti pre nego što dođe do gaća uopšte.

Naravno da je presudno između gej i strejt ljudi ono u gaćama, ali kažem samo u odnosu na prikazano... Šta je različita ajfonka od ovog brata dole fizički?

Isti ku*ac...

Back