Privlacnost i lepota

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Jel vam se desilo nekad recimo gldate dve devojke i kazete ova je lepsa ali ova je privlacnija? Hoc reci da cesto puta se lepo i privlacno razmimoilaze i ne mora jedno drugo da uslovljava i rezultira. I sta je po vama bitnije da vam je vasa druga polovna lepsa ili privlacnija?

Poslednja izmena:
Jel vam se desilo nekad recimo gldate dve devojke i kazete ova je lepsa ali ova je privlacnija? Hoc reci da cesto puta se lepo i privlacno razmimoilaze i ne mora jedno drugo da uslovljava i rezultira.

Bila je kod zena tema o slatkim devojkama, tu smo se dotakli i tvoje teme.

Vidjao sam lepe devojke ali vise volim kada su slatke, nekada to ide zajedno a nekada i ne ide.

Jel vam se desilo nekad recimo gldate dve devojke i kazete ova je lepsa ali ova je privlacnija? Hoc reci da cesto puta se lepo i privlacno razmimoilaze i ne mora jedno drugo da uslovljava i rezultira. I sta je po vama bitnije da vam je vasa druga polovna lepsa ili privlacnija?

ja sam to davno shvatio
imao sam druga on je isto lepsi od mene
kad smo izlazili on je uvek reko ova je moja
mahom su to bile lepse devojke al meni nisu privlacnije bile
zato biram privlacnije one sto nesto zrace

pa da nekad je lepsa debela ali za njom se ne bi okreno a kad ima zgodno telo,sesi,nogice,guza, faca ne moz dodje na red

pa da nekad je lepsa debela ali za njom se ne bi okreno a kad ima zgodno telo,sesi,nogice,guza, faca ne moz dodje na red

E da, ovo sam i ja primetila. Mnogi kazu "dobra riba", a ono gabor u faci, ali zato ima dobre noge, vitko telo, itd. Kao da to ima bolju prodju nego lepa faca.

I zene cesto tako rezonuju. Kazu da je neki tip zgodan a ono faca kesu na glavu moras a mu stavis ali razviJotka, guza, itd. pa se mnogima svidja.

Valjda face vise nisu u modi.

Onaj koji mi je privlacan, s njim bih u krevet. A onaj koji mi je lep, on je da ga stavim u vitrinu i da ga gledam kako je lep.

Privlacnija.

Slika na zidu moze da buda lepa pa nemam zelju da je hebem. Privlacnost je vise od lepote, idealnih mera, proporcija...

Back