Privilegija

vatra u mraku

Buduća legenda
Poruka
45.140
da li su muškarci privilegovani zato što mogu da budu primaoci orala maltene bilo gde?
otkopča šlic, šibne ga napolje, ona se npr kao sagne da veže pertlu i eto ga
neko naiđe, ona hop na noge lagane, on ga ćušne nazad i niko ništa nije video, niko ništa nije čuo
okej, može i žensko da nema gaćice, sedne negde, podigne suknju, on klekne, zavuče se između nogu i ta-da
ali nekako mi se čini da je lakše da par bude uhvaćen na delu ako je u pitanju lizanje, nego ako je u pitanju dudlanje
praštajte zbog prostakluka :heart:

Mada realno, ako ikako mogu da potvrdim neku privilegiju kao muskarac u odnosu na zene, pored toga sto mogu casno da vozginem u ratu kao potrosno meso je sto mogu da pisam stojeci. Nije lose bajo i kad god porazgovaram sa zenskom osobom mislim se: jbte covece, ti moras da yebeno cucnes svaki put? I na benziskoj?

Не осећам се привилеговано због тога, више бих ја волео да то радим девојци и да ме она јако захвати за косу, волим иначе да сам подређен и услужан у таквим стварима али не и у финансијама. Али могу рећи да се осећам привилеговано а и предметом зависти од стране жена јер имам способност да пишким стојећки :mrgreen:

da li su muškarci privilegovani zato što mogu da budu primaoci orala maltene bilo gde?
otkopča šlic, šibne ga napolje, ona se npr kao sagne da veže pertlu i eto ga
neko naiđe, ona hop na noge lagane, on ga ćušne nazad i niko ništa nije video, niko ništa nije čuo
okej, može i žensko da nema gaćice, sedne negde, podigne suknju, on klekne, zavuče se između nogu i ta-da
ali nekako mi se čini da je lakše da par bude uhvaćen na delu ako je u pitanju lizanje, nego ako je u pitanju dudlanje
praštajte zbog prostakluka :heart:
Zanimljivo promišljanje.
Šta znam?! Kada pročitam ovaj tvoj post cini mi se da si u pravu.
Ali opet mislim i to da je muskarcima često dovoljno da im se pofafa i gotovo idu dalje.
A opet nama ženama (bar je moj doživljaj takav) lizanje dođe kao predigra. Meni je bar tako- nemoj me lizati ako mi nećeš penetrirati.

Back