Privedena devojčica koja je ismevala žrtve masakra

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.062
Devojčica koja je na TikToku snimala sebe, ismevala masakr koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru privedena je na informativni razgovor.

Budući da je reč o maloletnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave, rečeno je u MUP-u Srbije.

Podsetimo, jedan od najužasnijih komentara je izgovorila tinejdžerka u lajvu, kada je devojčice koje je ubio Kosta Kecmanović u školi na Vračaru stravično vređala.

Mz-k9kpTURBXy8xOWFlNzBmMWM4MzBmYWRiZmQyN2FhZWFkNDYwOTc3OC5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

https://www.blic.rs/vesti/hronika/privedena-devojcica-koja-je-vredala-zrtve-masakra/kjg68k3

Devojčica koja je na TikToku snimala sebe, ismevala masakr koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru privedena je na informativni razgovor.

Budući da je reč o maloletnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave, rečeno je u MUP-u Srbije.

Podsetimo, jedan od najužasnijih komentara je izgovorila tinejdžerka u lajvu, kada je devojčice koje je ubio Kosta Kecmanović u školi na Vračaru stravično vređala.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/privedena-devojcica-koja-je-vredala-zrtve-masakra/kjg68k3

To je dobro !!

Da vidi da postoji granica jer očito misli da granica nema

Iskreno toliko sam šokirana na to njeno ponašanje da nemam pojma šta bi bilo pametno sa takvom djecom raditi

Da li vaspitni kamp
Da li manastir
Da li psihijatrijski vjestacenje roditelja i djeteta
O cemu ti pises? Kome psihijatrisko vjestacenje? Psiho sam i nisam htio imati djecu, ali kao sta vidim veci psihici od mene imaju djecu. Problem je puno dublji da sad ne pisem elaborat.

Ne volim nabrajanje

🤷🏻‍♀️
Nisam ni mislio da ce ti se svidit. Nije to za svakoga, nego za pojedine.

Video je zastrašujući!
Devojčica u euforiji u navijačkom stilu izgovara strašne rečenice, u pozadini osim grozne muzike čuje se kvocanje kokoške iz dvorišta.
Ne verujem da njeni roditelji imaju vremena za društvene mreže niti da su upućeni šta im dete radi.
Vidljiva pozadina odaje vrlo skromno domaćinstvo.

Brine me nedostatak empatije kod mladih naraštaja.

Video je zastrašujući!
Devojčica u euforiji u navijačkom stilu izgovara strašne rečenice, u pozadini osim grozne muzike čuje se kvocanje kokoške iz dvorišta.
Ne verujem da njeni roditelji imaju vremena za društvene mreže niti da su upućeni šta im dete radi.
Vidljiva pozadina odaje vrlo skromno domaćinstvo.

Brine me nedostatak empatije kod mladih naraštaja.
Roditelji bi trebali biti upuceni sta im djeca rade ili ne bi trebali biti roditelji.

Mislim da je totalno ludilo decu ovako privoditi...Jad i beda od sistema...Deci trebaju psiholozi, a i psihijatri s obzirom da su ih roditelji preskocili izgleda....Nikako policija, zatvori i pritvori..Umesto da se njima bave strucni ljudi, odmah se pritvaraju i zatvaraju...Naravno da je tuzno sto ovo dete slavi smrt, ali je i tuzno ovo sto se i na koji nacin se radi....I onda jos narod sa njegovim "tako treba"....

Mislim da je totalno ludilo decu ovako privoditi...Jad i beda od sistema...Deci trebaju psiholozi, a i psihijatri s obzirom da su ih roditelji preskocili izgleda....Nikako policija, zatvori i pritvori..Umesto da se njima bave strucni ljudi, odmah se pritvaraju i zatvaraju...Naravno da je tuzno sto ovo dete slavi smrt, ali je i tuzno ovo sto se i na koji nacin se radi....I onda jos narod sa njegovim "tako treba"....
zasto ovo dijete slavi ubijanje?A taj odgovor nikako policija ne moze dati.

Roditelji bi trebali biti upuceni sta im djeca rade ili ne bi trebali biti roditelji.
Naravno da roditelji treba da su upućeni u psihofizički razvoj deteta, da li je tako baš uvek?
Svaki roditelj vaspitava decu na način za koji smatra da je najispravniji koji je često u koliziji sa preporukama pedagoga, psihologa.
Sve se promenilo poslednjih tridesetak godina.
Usvojena su prava deteta koja su donedavno bila nezamisliva.

Da je roditelj biti lako, roditelj bi bio svako ; )

Naravno da roditelji treba da su upućeni u psihofizički razvoj deteta, da li je tako baš uvek?
Svaki roditelj vaspitava decu na način za koji smatra da je najispravniji koji je često u koliziji sa preporukama pedagoga, psihologa.
Sve se promenilo poslednjih tridesetak godina.
Usvojena su prava deteta koja su donedavno bila nezamisliva.

Da je roditelj biti lako, roditelj bi bio svako ; )
Pa roditelji imaju pravo da vaspitavaju dijete suprotno preporukama ali nemaju pravo da puste da im djecu vaspitava ulica i internet

Treba da je pošalju u popravni dom, čisto da stiče iskustvo, da je posle ne bi hvatali na sitnicama kad bude i sama krenula u krupnije poduhvate.

Back