Priveden Miladin Kovačević

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta da radimo sa onim konzulima sto su izdavali ilegalnim albancima srpske pasose sve ove godine..............ja bi ih za jezik obesila,da vise na sred Beograda:rtfm:eeeeeeeee ademe,ademe......ko te ne zna

500 evra je bio pasosh srpski, bas mi se hvalio jedan albanac prosle godine :mrgreen:
Toliko o srpskoj diplomatiji i postenju :whistling:

A da taj gomnar nije dao lazni pasosh malom, do sve ove pizdarije ne bi ni doslo... Po meni taj konzul treba debelo da robija.

500 evra je bio pasosh srpski, bas mi se hvalio jedan albanac prosle godine :mrgreen:
Toliko o srpskoj diplomatiji i postenju :whistling:

A da taj gomnar nije dao lazni pasosh malom, do sve ove pizdarije ne bi ni doslo... Po meni taj konzul treba debelo da robija.
Pa vidim da ovi gore navedeni konzuli,po tebi ne treba da robijaju,..........a da ti govnari nisu siptarima davali lazne pasose,nebi ih bilo milion i po vec pola od toga.........pa do ove pizdarije sa Kosovom ne bi doslo.Al posto te to ne interesuje,ti idi lepo na Kosovo,da uzivas u njihovoj demokratiji,i da se ne uzbudjijes zbog bezobraznih Srba,koji razbijaju nos Amerikancu,toga tamo nema................moze samo tvoj nos da bude razbijen,sto i nije nikakva steta

Stvarno, kako ih nije sramota ccc... A decko je samo malo branio devojku koju je ovaj muvao :otkacio: :sad2::sad2:

mos mislit...
samo "malo" branio devojku...(tko ju je uopce napao?, ustiniti za guzicu normalno ponasanje izmedu mladih)
to me, i pogotovo komentari na ovu temu (prvenstveno odobravajuci...ajme tugo) podsjeca na "ugrozeni Srbi svugdje u svijetu"
samo sto je taj svijet prozreo "srpsku ugrozenost" ma gdje bili...
P.S. izvini nista osobno

Pa vidim da ovi gore navedeni konzuli,po tebi ne treba da robijaju,..........a da ti govnari nisu siptarima davali lazne pasose,nebi ih bilo milion i po vec pola od toga.........pa do ove pizdarije sa Kosovom ne bi doslo.Al posto te to ne interesuje,ti idi lepo na Kosovo,da uzivas u njihovoj demokratiji,i da se ne uzbudjijes zbog bezobraznih Srba,koji razbijaju nos Amerikancu,toga tamo nema................moze samo tvoj nos da bude razbijen,sto i nije nikakva steta

5765334264906fb8d785e5194118100_extreme.JPG

Kako li izgleda kada te tata mnogo tuče? :sad2::roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back