Priveden Bane Sanšajn

fauler

Elita
Poruka
17.410
Beograd -- Policija pretresa stan osobe za koju se sumnja da je u nedelju prodala drogu Banetu Bojoviću pevaču grupe Sanšajn. Zbog posedovanja droge Bane Sanšajn priveden.
Blic piše da beogradska policija pretresa stan osobe, osumnjičenog dilera, na Novom Beogradu, a da je Bane Sanšajn uhapšen u nedelju kada je kod njega nađeno šest paketića "spida" i i kutija sa praškastim materijalom.

Prilikom privođenja, kako tvrdi taj list, Bane Sanšajn je napao policajca. On je priveden u policijsku stanicu Novi Beograd, gde mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Tokom dana, oglasila se i policija saopštenjem u kom se navodi da su "policijski službenici PU za grad Beograd lišili slobode B. B. (45) zbog posedovanja sintetičke droge i pružanja aktivnog otpora i napada na policijske službenike i po nalogu Višeg tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati".

Kako se navodi u saopštenju MUP, pregledom osumnjičenog, navodi se u saopštenju MUP, pronađeno je šest paketića sintetičke droge - amfetamin sulfata, takozvani spid.

"On je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu. Operativnim radom, beogradska policija identifikovala je osobu od koga je osumnjičeni B. B., kupovao opojne supstance", navodi se u saopštenju.
Pretresom stana gde je i uhapšen M. L. (33), dodaje se, pronađen je 81 paketić sintetičke droge najverovatnije "amfetamin sulfat" takozvanog spida, oko 120 grama marihuane i vagica za precizno merenje kesica za pakovanje.

"Privedenom M. L. je po nalogu višeg tužioca doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati", zaključuje se u saopštenju.

Sad će za 6 paketića da dobije 6 godina a Šarić za nekoliko tona izlazi do 2020.:super:
Moskri je još pre 10 godina rekao:"Kod Baneta sam sanšajna išao na šemu žešća je faca pa sam imao tremu.":lol:

pu, drukara smrdljiva ladno je namestio

kao policija "operativnim radom" doshla do izvora hahahha

operativnim pendrekom, pre ce biti.

i slina ladno namesti drugara.

nekim ljudima prosto ne treba ni paket trave dati kolke su cave, a kamoli da valjaju spid.

al' shto ulaze u tu prichu a nisu iz te priche nikada mi nece jasno biti...

ako si cava nemoj da se bavish time... a ne posle kada padnesh da pevash po stanici.

indijanac.

[Ne_Vazim_Se];27781630:
pu, drukara smrdljiva ladno je namestio

kao policija "operativnim radom" doshla do izvora hahahha

operativnim pendrekom, pre ce biti.

i slina ladno namesti drugara.

nekim ljudima prosto ne treba ni paket trave dati kolke su cave, a kamoli da valjaju spid.

al' shto ulaze u tu prichu a nisu iz te priche nikada mi nece jasno biti...

ako si cava nemoj da se bavish time... a ne posle kada padnesh da pevash po stanici.

indijanac.

Pa svi padnu tako sto ih neko odruka, tako da je taj svet prepun cava i drukara, sta se ti tu iscudjavas? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Inace, posto sam za legalizaciju droge, uvek mi je potpuno besmisleno da krivicna dela bude pustanje droge u promet ako isto nije povezano sa nasiljem. To je onda biznis a ne krivicno delo. To je moralni princip.

Pa svi padnu tako sto ih neko odruka, tako da je taj svet prepun cava i drukara, sta se ti tu iscudjavas? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Inace, posto sam za legalizaciju droge, uvek mi je potpuno besmisleno da krivicna dela bude pustanje droge u promet ako isto nije povezano sa nasiljem. To je onda biznis a ne krivicno delo. To je moralni princip.

pa da, nasha murija i radi samo na drukanje... da nema drukara nikoga nikada ne bi uhvatili osim lika koji je ubio svoju babu sekirom.

potpuno se slazem. jedini problem je shto ce dzanki na dopu, kada tada da ubije babu sekirom za 700 din i onda opet imamo to nasilje koje nikako nije pozeljno u prichi o civilizovanom korishcenju narkotika.

jbg, neki ljudi su jednostavno sirovine, pa kada im dash gudru ili su u krizi postanu josh mnogo gori.

zbog takvih ljudi je droga nelegalna. da su svi ljudi normalni droga ne bi bila problem.

Nije Bane dilovao estradnim umetnicima nego taj lik koga je Bane izgleda namestio.
Gospodin Sanšajn je uhapšen u trenutku dok je mrvio spid u nekoj kutiji da bi se uradio,sam je rekao da je kupio od nn lica za 50 evra 6 ili 7 paketića za ličnu upotrebu.
Sa tom količinom je mogao da se radi nedelju dana a gram kokaina je skuplji od toga što je uzeo za 50 e.
Tako da,onaj njegov hit je i zvanično sada prevaziđen ,x

Back