smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Možda te je sam taj razgovor iscelio i oslobodio jer si imala puno poverenje u čoveka.
pa ja jako lako primam sugestije
kad je rekao da ja nemam problem i da sam ok,ja sam i bila ok

valjda je on ucio skole za to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda te je sam taj razgovor iscelio i oslobodio jer si imala puno poverenje u čoveka.
pa to po meni bas i nije to,to je tvoja odluka kako ces se prema nekome ponasati,a ne da li si intro ili ekstro
ne znam kom pdf pripada tema, al imam utisak da ovde najbolje niču (što je čudo jelte)
kako vi doživljavate privatnost i koje su granice u kojima se otvarate javnosti i ljudima s kojama imate kontakt ali se (još uvek) ne poznajete
i do koje mere ulazite u tudju privatnost. mislim na sve sfere od bračnog i emocinalnog statusa, finansijskog stanja, izjašnjavanjima po raznim pitanjima
zanimljivo je šta ko smatra da treba da otkrije na prvo loptu kao i to gde je graica a gde spojnica izmedju ljudske potrebe za hermetizovanjem dela sebe za sebe i uži krug i potrebe za upoznavanjem, spajanjem i deljenjem
Ne krijem nista sto se tice iskljucivo mene same. Umem da se ogolim totalno.ne znam kom pdf pripada tema, al imam utisak da ovde najbolje niču (što je čudo jelte)
kako vi doživljavate privatnost i koje su granice u kojima se otvarate javnosti i ljudima s kojama imate kontakt ali se (još uvek) ne poznajete
i do koje mere ulazite u tudju privatnost. mislim na sve sfere od bračnog i emocinalnog statusa, finansijskog stanja, izjašnjavanjima po raznim pitanjima
zanimljivo je šta ko smatra da treba da otkrije na prvo loptu kao i to gde je graica a gde spojnica izmedju ljudske potrebe za hermetizovanjem dela sebe za sebe i uži krug i potrebe za upoznavanjem, spajanjem i deljenjem
ne znam kom pdf pripada tema, al imam utisak da ovde najbolje niču (što je čudo jelte)
mda, ako mogu kao povrsni posmatrac da primetim..
smoki jeste prava cvecka
prvi pout je vidish, ona ti isprica ceo svoj yivot..i sva voli, i sta ne voli, i ya cim place, i sa kim se smeje..ama sve
i ti se taman primish kao jbt vidi kako super zena, i bash me ono gotivi kad se tako otvorila))
a posle shvatim da smoki tako brblja bez obzira ko je preko puta nje, njoj to nista ne znaci, a u sustini ne prima nikog blizu sebe..i vrlo, vrlo je nepoverljiva prema ljudima..
s druge strane, ja umem da cutim i da cutim, a u sustini imam poverenja u ljude, i njihove namere, dok se ne dokaze suprotno..i zavolim nekog iako mu možda nista o sebi nisam rekla..
sto se teme tice..
postujem privatnost, i trazim zauzvrat isto. u svim sferama.
au, al napljuva smokvu....
zasto majku mu?
pa i ja tebe volim iako si tako munjena..![]()