Privatnost

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
ne znam kom pdf pripada tema, al imam utisak da ovde najbolje niču (što je čudo jelte)

kako vi doživljavate privatnost i koje su granice u kojima se otvarate javnosti i ljudima s kojama imate kontakt ali se (još uvek) ne poznajete
i do koje mere ulazite u tudju privatnost. mislim na sve sfere od bračnog i emocinalnog statusa, finansijskog stanja, izjašnjavanjima po raznim pitanjima
zanimljivo je šta ko smatra da treba da otkrije na prvo loptu kao i to gde je graica a gde spojnica izmedju ljudske potrebe za hermetizovanjem dela sebe za sebe i uži krug i potrebe za upoznavanjem, spajanjem i deljenjem

nije mi problem, sta god da je u pitanju ali mi nije problem ni da te odjebem ili ujebem ako hoces zloupotrebis to sto znas.
sto se tice tudje intimnosti, ne moram sve da znam ali ono sto je bitno moram i ne libim se da upotrebim sva moguca sredstva kad je u pitanju zastita moje cenjene pozadine. cenim da imam pravo da znam s kim sam.
granica je moja dobrobit, u oba smera.

ne znam kom pdf pripada tema, al imam utisak da ovde najbolje niču (što je čudo jelte)

kako vi doživljavate privatnost i koje su granice u kojima se otvarate javnosti i ljudima s kojama imate kontakt ali se (još uvek) ne poznajete
i do koje mere ulazite u tudju privatnost. mislim na sve sfere od bračnog i emocinalnog statusa, finansijskog stanja, izjašnjavanjima po raznim pitanjima
zanimljivo je šta ko smatra da treba da otkrije na prvo loptu kao i to gde je graica a gde spojnica izmedju ljudske potrebe za hermetizovanjem dela sebe za sebe i uži krug i potrebe za upoznavanjem, spajanjem i deljenjem

Vrlo sam zatvorena osoba, i od mene ces samo osnovno saznati: ime i otprilike nista vise :lol:

sta znam... ne volim da pricam o sebi, moram mnogo dobro da se sa nekim upoznam da bih nesto vise informacija prosledila o svome zivotu.
Isto tako, malo pitam druge ljude, uglavnom ih pustim da oni pricaju i sami odrede sta mi zele reci o sebi.
Posle nekog vremena (meseci su u pitanju) dozvolim sebi da upitam ponesto vise od onog sto znam vec o njima.

:aha:

Ja sve istrtljam. O meni svako sve zna. Pričam i kad me ne pitaju. Ja sam ona smaračica što ne zaklapa i davi.
A ne pitam nikad jer smatram da je nekulturno ispitivati. I onda ispadnem nezainteresovana, tj.kučka. A nisam. Mame mi. :rumenko:

Ne pricam...zaobilazim teme o sebi ( i odrugima, al to nije tema). Nervira me kad me pitaju.

Misle da sam drvena, hladna i da vecito nesto krijem. a nista od toga nije tacno.....samo me udrvene pitanja koja ih se ne ticu.
Ne volim ljude koji zabadaju nos svuda. Jos vise mrzim kad mi kazu...pa da ti se trudis da budes misteriozna jer si skorpija :roll: Trudim se...da...:fdlan:

Ovde najmanje vodim racuna o tome...za divno cudo...i svasta pricam :D

ne radi se o stavu o privatnosti ,nego svi glume da su bogom dani ako cute, i ako se manje zna koliko su tupi onda su zanimljivi donekle

A sto se teme tice....kako kome i kako kad
U principu, malo njih me stvarno poznaje i ima stvari koje ne pricam nikome, mada mozda ne delujem tako
Sto se zapitkivanja tice, opet kako koga i kako kad, u principu, ne pitam ono sto se obicno ne pita, ali nerviraju me ljudi koji su paranoicni, zatvoreni kao konzerve i u strahu od svega i svakoga

Back