Privatni vrtic-Novi Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme Petka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ja mogu da ti kazem da moje dete ima 14 meseci i da ide u privatni vrtic Meri, koji se nalazi u Bul. Avnoja kod Perpera.Krenuo je pre 5 nedelja i vrlo sam zadovoljna.Vaspitacice su mlade i mnogo su fine.Period adaptacije je trajao samo 3 dana i dete obozava da ide u vrtic.Ako te zanima jos nesto kazi...
pozdrav

denylop:
Evo ja mogu da ti kazem da moje dete ima 14 meseci i da ide u privatni vrtic Meri, koji se nalazi u Bul. Avnoja kod Perpera.Krenuo je pre 5 nedelja i vrlo sam zadovoljna.Vaspitacice su mlade i mnogo su fine.Period adaptacije je trajao samo 3 dana i dete obozava da ide u vrtic.Ako te zanima jos nesto kazi...
pozdrav
Zanima me radno vreme i koliko tvoje dete ostaje, kakva je hrana i sl.

Radno vreme je od 7 do 17 h.Dogovoris se sa njima kako tebi odgovara.Ako nema dece koja dolaze u 7 one dodju oko pola 8, a ako tebi treba da ostavis dete ranije one dodju kad treba.Oko hrane se isto dogovoris.Ja sam rekla da moje dete za dorucak jede griz i sl. i onda mu one to spremaju. Za rucak oni narucuju hranu iz Perpera, koji imaju posebnu sluzbu koja isporucuje obroke privatnim vrticima u kraju. Obavezno imaju supu i neko jelo tipa krompirici i meso , riza, riba, musaka...i sta ja znam...Donosis pelene, maramice, flasicu, peskiric(jer ih one peru kad ih presvlace)i jos sta je potrebno.Inace, to se nalazi u jednom stanu u prizemlju, imaju klimu, sobu za igranje, i sobu za rucak i spavanje.Solidno je to sve.Sto se tice uslova , sigurno su bolji nego u drzavnim jaslama i vrticima koje sam ja apsolvirala sa starijim sinom, a najvaznije je to sto su vaspitacice jako fine i kad je moje dete u pitanju nije bilo problema oko privikavanja.Posto sam zaposlena, on ostaje od 8 do 16 i 20, tamo spava i kad dodjem uvek je raspolozen. Ako te jos nesto zanima kazi... pozdrav

Back