Privatni detektiv?

ne vara se zato sto neko ne valja, nego sto tom ko vara treba drugi djavo

naravno, ali da su ljudi sposobni da to priynaju drugome, ne bi ni postojali privatni detek\tivi

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja neke shvatio logika je da u slucaju sumnje dolazi do prekida jer veza gubi smisao. To je na neki nacin besmisleno jer sumnja moze biti sasvim irealna a posto nikome ne pada na pamet da prekontrolise partnera onda upadaju u slijepu ulicu.
to ja pricam svo vreme

Ljudi bre, sta vam je vise sa tim proveravanjem? Face, SMS, email, privatni detektivi, ja kazem GPS senzor zakaciti, a kada dodje kuci, sipati mu nesto u pice, vezati za stolicu, uzeti neki ostar predmet, uhvatiti mu muskost jednom rukom, staviti ostar predmet uz muskost i pitati onako kravavih ociju "gde si bio?!"

Koliko god da je debilski da nam neko maze oci, posebno u braku, a kune su u ljubav ili odanost neke granice treba da postoje. Ja ne cackam ovako, ne ispitujem gde si, sa kim si, sto se nisi javila, jer ne osecam optrebu da to radim, mada ne znam kako bi se ponasao sa nekom drugom osobom, a tek da preturam po licnim stvarima, hakujem i citam, posebno ako nema razloga za sumnju.

Jednom jesam malo zloupotrebio poverenje i citao emailove, ali zato sto je ta osoba vec imala istoriju "prekrsaja", izdala moje poverenje, a posle jednog dogadjaja hteo sam da se uverim koliko su me vukli za nos.

da i to sto kayes

- - - - - - - - - -

slazem se

- - - - - - - - - -

ljudi su kukavice
slazem se

ma kakva priča. kad se vrati sa sumnjivog mesta lavor sa vodom pred njega da potopi komplet alatku. ako mooda plivaju znači da ih ispraznio na drugom mestu. kakvi lokatori, kakvi detektivi :rtfm:

hahaha,,ovo nisam ynala,,ali pod kojim izgovorom nekom potopiti muda u lavor>(

- - - - - - - - - -

sve vreme,nego sta ce ti detektiv posalji drugaricu ortaka
dobro SVE VREME,,,
A STA CE MI DRUGARICA ORTAKA?

Angažovanje privatnog detektiva podiže vezu na jedan viši nivo i ojačava intimnost.
Kada jedna strana dobije potvrdu da je druga čista, i kada druga sazna da je prva dala toliko para zarad te potvrde, umesto da prostački prčka po telefonu i džepovima.
Psiholozi (Intl. Psychology Review, XCII, feb. 2012., str 46-48.) savetuju parovima da periodično, jednom na svakih 3-5 godina, vrše stručnu proveru aktivnosti sumnjivije polovine, radi ojačavanja veze.

ma ja sam pametna kazem vam ja

Negde sam citala o moralisanju da li je moralno proveravati npr.partera.
Ako je on nemoralan toliko da krije od nas, onda je sasvim moralno od nas da ga proverimo. Licno sam jednom to uradila ,i nista nisam otkrila,i u tom momentu me je preplavila jos jace osecanje ljubavi.
Ali.bilo mi je potrebno to saznanje. Da sam mogla bez problema bi otisla kod detektiva. Pa,me zanima, da li je neko isao kod privatnog,za bilo sta?
Kakav je osecaj? Kao u filmovima? Jeste li otkrili nesto? Jeli nekad nesto detektiv upropastio? Znate li nekog ko je imao takva iskustva?

Cccc... neiskusno brate, neiskusno. Pa cemu sluze vracare, gatare i ostala vidovita bica bre, koji ce ti moj detektivi...

Back