Privatni biznis!

Da ali, kad svi budu imali 88 godina i patili od spondiloze, onda niko neće moći da bere zelje i krembos.

Zato je tačno da će simpatizeri Vučića završiti kao Atlantida.

Neka Vučić sam brine kako će da završi,ja bi se potrudio kako ću živeti do 88 godina a i posle 88 g.Znate kada je poplava spašava se onaj ko pliva ko nezna mora da propadne.Pa oduvek je to bilo kako čovek tako i životinje.

Не дајте да вас ико лаже у Србији. Поготов је огавно да вас лажжу они који нису никад урадили ништа. И овог има у Србиј. Ето Србин човек, привредник и нормалан човек. Оваквих има, а биће их још много више у будућности.
http://www.dnevne.rs/zuta-stampa/ne...mesecno-a-duplo-vise-za-svaku-cetvrtu-prinovu

Ljiljo pa i ovi nude dobre uslove.Mislim da je tako normalno,ali izgleda teško nađu osoblje.

Nudimo

- Full time zaposlenje, isključivo u kancelariji firme
- Radno vreme 8 sati dnevno (pauza od sat vremena), 5 dana nedeljno
- Minimum 4 nedelje plaćenog odmora godišnje (odmori su kolektivni)
- Obuka 6-12 meseci
- Vanredni bonusi 4 puta godišnje (visina bonusa zavisi od poslovanja firme)
- Rad u timu koji čine mladi, obrazovani, kreativni i vredni ljudi
- Radna, ali prijatna atmosfera, bez stresa i nemogućih rokova

Svaka mu čast.
Pametna strategija. Tim drži firmu a ne gazda ili izrabljivanje.

Ljiljo pa i ovi nude dobre uslove.Mislim da je tako normalno,ali izgleda teško nađu osoblje.

Nudimo

- Full time zaposlenje, isključivo u kancelariji firme
- Radno vreme 8 sati dnevno (pauza od sat vremena), 5 dana nedeljno
- Minimum 4 nedelje plaćenog odmora godišnje (odmori su kolektivni)
- Obuka 6-12 meseci
- Vanredni bonusi 4 puta godišnje (visina bonusa zavisi od poslovanja firme)
- Rad u timu koji čine mladi, obrazovani, kreativni i vredni ljudi
- Radna, ali prijatna atmosfera, bez stresa i nemogućih rokova

A koji su ti?

Nisam obraćao pažnju gde su,samo sam kopirao šta nude.Mišljenja sam da svaki poslodavac treba da ponudi dobre uslove (bolje rečeno normalne uslove).Takođe ako je neko radnik stručnjak da što više istakne svoje sposobnosti šta zna i šta može da radi.
Sve se podrazumeva bez laganja i samo istina,a nije sramota ni reći koliku platu traži za svoj rad.To sve gledam odavde i tumačim kako je ovde.

Nisam obraćao pažnju gde su,samo sam kopirao šta nude.Mišljenja sam da svaki poslodavac treba da ponudi dobre uslove (bolje rečeno normalne uslove).Takođe ako je neko radnik stručnjak da što više istakne svoje sposobnosti šta zna i šta može da radi.
Sve se podrazumeva bez laganja i samo istina,a nije sramota ni reći koliku platu traži za svoj rad.To sve gledam odavde i tumačim kako je ovde.

Čitam te stalno koje gluposti ti pišeš i čudi me da te ne bojkotuju ovi ljudi ovde ili da te zgazi neki autobus.

Back