Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.525
eee al ministar odbrane je kum Borisa Tadica - Dragan Sutanovac. A svi znamo da u Srbiji kum nije dugme i tako treba mu dati da zaposli makar jedno 5.000 ljudi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene. Pozitivno.
eee al ministar odbrane je kum Borisa Tadica - Dragan Sutanovac. A svi znamo da u Srbiji kum nije dugme i tako treba mu dati da zaposli makar jedno 5.000 ljudi...
Наравно... Само не могу да извалим ко оје од њих већи НАТОвац.
Ono i vojska tesko da nesto radi (paradira za praznike i sl) ali sta ti tamo "sluzbenici" rade, mogu samo da zamislim...! Jedu bureke iz fioka ujutru, popiju po koju kaficu (mozda i rakijicu), onda jedva docekaju 10 sati za pauzu, odu u grad i nestanu do kraja radnog vremena. Ma ne mogu vise da zamisljam i da se nerviram!
Svejedno.
Šutanovca će da smene i postave nekog portira sa VMA da bude njegova zamena.
Ponoš je postavljen tu da greje stolicu i štrlji olovke a ne da postavlja pitanja nezgodna po vlast.
daje ova drzava tj mi gradjani godisnje 900 miliona evra al je fora sto vojska od toga nema fajde nikakve - vec samo pojedinci.Ova drzava ne daje za vojsku ni 5 pare - ni ranije, a kamoli sad - prema tome, to je Ponos trebao da zna i nema sta da "ocekuje" od ministra...
daje ova drzava tj mi gradjani godisnje 900 miliona evra al je fora sto vojska od toga nema fajde nikakve - vec samo pojedinci.
900 mil. evra??? Ne mogu da verujem...!
Odakle ti taj podatak?
zayebo sam se
budzet za 2008 godinu je 1.9 milijarde dolara
imas podatak ovde
Budget 1.94 Billion USD (2008)
http://en.wikipedia.org/wiki/Military_of_Serbia
zayebo sam se
budzet za 2008 godinu je 1.9 milijarde dolara
imas podatak ovde
Budget 1.94 Billion USD (2008)
http://en.wikipedia.org/wiki/Military_of_Serbia