Privatna praksa - lekari i ordinacije

BojanAntonijevic

Početnik
Poruka
3
Dobar dan pre svega svima na forumu.
Zanima me da li medju korisnicima ima zaposlenih u privatnoj medicinskoj praksi? Voleo bih da cujem zasto ni jedna ordinacija nema mogucnost zakazivanja pregleda online, sa sajta? Uvek se mora slati mail, ili zvati pa se natezati kad je koji doktor slobodan i uskladiti to rasporedom pacijenta. O placanju preko sajta necu ni da mastam, ali bar da mogu sve sam da uradim sa laptopa ili telefona...

Zato što doktori rade na sto mesta, mene jedan pregledao vrhunski stručnjak za gastrologiju u 4 ujutro je bio termin čovek je imao penu za brijanje na licu a posle par sati je imao neki simpozijum.
Ma dobro te situacije vanredne. Ja sam vise mislio o situaciji kada hocu da zakazem pregled ne tako hitan. Uvek moram da zovem ordinaciju, vidim kad je koji doktor slobodan, pa da li to pasuje meni i mom vremenu. Pa onda u slucaju da treba da pomerim termin ope zovem... Ili sve ovo ne daj Boze preko emaila.

Zato što oni moraju da zakažu sa doktorom koji je svima na izvolte. Koliko sam skapirao nekoliko doktora opslužuje ceo beograd. Stručnjaka naravno a imaš i drugorazrednu varijantu sa seoskim doktorima bez ijedne specijalizacije. Tu odma znaš da su prevaranti.

Poslednja izmena:
Zato što oni moraju da zakažu sa doktorom koji je svima na izvolte. Koliko sam skapirao nekoliko doktora opslužuje ceo beograd. Stručnjaka naravno a imaš i drugorazrednu varijantu sa seoskim doktorima bez ijedne specijalizacije.
Nikako se ne mogu sloziti sa tobom da nekoliko doktora opsluzuje Beograd. Mozda ti tako vidis, ali stanje bas nije takvo. Sve i da jeste, ako odem na sajt nekaordinacija.rs i vidim da pruzaju uslugu koja mi treba, i hocu da zakazem, moram da zovem/saljem email. O tome se radi, sto ne mogu sve sto imam da zavrsim direktno na sajtu. Cak i da je taj doktor zaduzen za pola grada, upravo online zakazivanje, gde mogu da vidim njegove slobodne termine bi olaksalo i njemu, i ordinaciji i meni kao pacijentu proces zakazivanja.

Back