Privatna klinika u Minhenu zabranjuje ruske i beloruske pacijente zbog ruske invazije Ukrajine

Tu su dve strane medalje..

Oni koji paze na svoje i onda mogu da budu i rasisti i fashisti....npr Nemci..
I oni koji gledaju da shebu svoje i onda su jadni i bedni kao npr Srbi,

Zasto Srbi uvek gledaju da od 1300 godine do sad, da zaebu nekog drugog, srbina..
I vecito su jadni , opljackani i bedni...samo taj koji je opljackao i familija mu su face...
To je odgovor zasto to rade...ne bi li ebali nesto....tj sve, ne nesto..

Bukvalno kad te pitaju sta mislis o Hrvatima, mozes da odgovoris, Hrvati su kao i Srbi, zelja im je da shebu Srbe....

Evo Vucic lepo orbitrira na fori dacu tebi da budes prestizan u odnosu na druge, a ti zmuri sta radim drugima...Ili cak izabere najgore probisvete i planince, a oni nesvesno razaraju druge....
Nije jedanput da sam video da planinac kad mu neko ucini uslugu , on ga ispljuje na sve strane zato sto je npr materijalno trebovanje bilo za naplatu...i tako raskine prijateljstvo inace mu taj ne bi ni cinio takvu tesku uslugu...
Ili ono cuveno , cini 1,2,3, u piz....ti materina, a neces cetvrti put...skote jedan..djubre jedno..

Nije tajna, ali vi objasnite meni zasto svi pripadnici Srba u raznim mestima po Srbiji nisu ni u sekundi zeleli da porazmisle da li je dobro uvoditi vodu pre nego sto se uvodi kanalizacija nego im je dupe zinulo za uvodjenje vode, pa su posle svi seoski bunari neupotrebljivi sa zagadjenom vodom..

Eto to vi meni objasnite a da nije beda i oportunizam najnizeg nivoa, sa unistavanjem onog sto imas, ili glupost , pa da porazmislim zasto su to Srbi mali narod a ne veliki kakvi bi mogli da budu...

U svim mestima je bio potreban potpis stanovnika tog mesta u nekom procentu kao i za svako izvodjenje javnih radova....ili zajednickih radova...

Sam naslov kaže da je u pitanju privatna klinika, neko ko iz svog džepa plaća ljude da liječe njegove pacijente. Imaju oni pravo da liječe ili ne liječe koga hoće, za privatne klinike Hipokrat ne važi, no ko ima para, može da se liječi, a ko ne, može da se slika. Sami preuzimaju rizik poslovanja. Po meni potez koji im trenutno može donijeti benefite, ali na duže staze će im se obiti o glavu. Inače mi je pomalo licemjerno što mnogi sa ovih prostora hrle u Njemačku da žive i rade, a ovamo oni su nacisti. Ja ih ne branim, ali ni ne živim tamo. A ti što ih pljuju na sva zvona, a žive tamo, nek fino pođu u Rusiju da žive.

A što se tiče samog poteza te klinike, ja prvi smatram takav potez fašistički, na fašizam se ne odgovara fašizmom. A svako ko misli isto, neka fino tu kliniku bojkotuje, makar u Njemačku ljudi imaju gdje da se liječe. E da je u pitaju državna bolnica, to bi bilo drugo.

Back