Приватизација Звезде и Партизана

@fanstebre zar ti ne vidiš kako su prošle privatizacije u Srbiji i regiji? Ko garantuje da taj neki kupac ne bi srušio stadion i tu napravio zgradu? A stadion izmjestio u ne znam Mirijevo ili Batajnicu. Recimo i nađe se neki pošten sa istim takvim namjerama. Zašto bi on uložio svojih 300 ili 400 miliona kad to ne može da vrati?
Zato ne treba prodati domaćoj uštvi i protuvi. Nego lepo strancima, kao Britanci što su uradili.

Znam. Voždovac.

Pitanje je koliko bi onda bilo zainteresovanih.

Da je ne znam kako regularne i zanimljive džaba kad publika nema para. Ti ovde ne možeš da staviš ni da ulaznica bude 10 evra.

Tu se najbolje vidi kakva je ekonomska situacija u državi. Sport je za publiku razonoda a ako nema sta da vidi nece tamo davati pare već će trošiti na nešto drugo što je daleko potrebnije.
Ne znam koja je poslednja generacija koja je videla pun Čair a da nije utakmica protiv Zvezde ili Partizana.

Veci je i car od Borcevog i to puno....

Ja ne idem ni slucajno na utakmice jer tamo vladaju egzibicionistkinje i huligani...to mi nije zabavno...
Drzava i drustvo ne zele da se odreknu takvog sporta i zabave, i onda ja nisam za te zabave...
Idu oni koji se osecaju pozvanim na takve fudbalske utakmice i takve timove..gledaj prenos utakmice skoro svake i jasno ti je da li je to za tebe ili nije..

Veci je i car od Borcevog i to puno....

Ja ne idem ni slucajno na utakmice jer tamo vladaju egzibicionistkinje i huligani...to mi nije zabavno...
Drzava i drustvo ne zele da se odreknu takvog sporta i zabave, i onda ja nisam za te zabave...
Idu oni koji se osecaju pozvanim na takve fudbalske utakmice i takve timove..gledaj prenos utakmice skoro svake i jasno ti je da li je to za tebe ili nije..

Ranije sam gledao lokalne timove u košarci, rukometu i odbojci. Samo jednom sam bio na fudbalskoj utakmici i video da je loše nameštena.

Pa moze da se ode da se odgleda odbojka zenska, kosarka neki Aleksinac Soko banja, ne znam da li postoji jos napredak , ima neki stadion kad se ide ka Sokobanji....
Valjda je to zanimljivo srednjoskolcima...nesto se tu ne vidim...
Iskren da budem Cacak jeste prepun krimosa, ali na stadionu je bilo prilicno miroljubivo....
Problem je na korzou, prvi moj izlazak uvece i ispred mene ukokase nekoga, klan krusevac, klan cacak....
Bukvalno 5m od mene...a ja nova faca u Cacku, moz misliti , posle me celo vece panduri ispitivali...jedni me ispitaju, puste, drugi me privedu...i tako u krug...na kraju sam poceo da pricam, vec sam pricao , pitaj sefa...

Pa moze da se ode da se odgleda odbojka zenska, kosarka neki Aleksinac Soko banja, ne znam da li postoji jos napredak , ima neki stadion kad se ide ka Sokobanji....
Valjda je to zanimljivo srednjoskolcima...nesto se tu ne vidim...

Meni je to bilo zanimljivo u osnovnoj i srednjoj.
Sada sam se preselio pa ne gledam sport ni na TV, jedino kada me iscima kolega da gledamo Evroligu.

Десиће се касније или пре.

Можда Н. стадион томе и води, политичари ће се питати око репрезентације, а пропале и дужне клубове ће (тек тада) продати.

Порез ће им том приликом опростити...

Tu se najbolje vidi kakva je ekonomska situacija u državi. Sport je za publiku razonoda a ako nema sta da vidi nece tamo davati pare već će trošiti na nešto drugo što je daleko potrebnije.
Ne znam koja je poslednja generacija koja je videla pun Čair a da nije utakmica protiv Zvezde ili Partizana.
I da napravimo ligu kvaliteta Premijer lige šta misliš koliko bi ljudi moglo dati recimo 30 evra za ulaznicu? Ili 100 evra za dres u klupskoj prodavnici?

I da napravimo ligu kvaliteta Premijer lige šta misliš koliko bi ljudi moglo dati recimo 30 evra za ulaznicu? Ili 100 evra za dres u klupskoj prodavnici?

Ne možeš da praviš takvu ligu sa ovom ekonomijom.
Klubovi imaju problema da nadju sponzore tj. firmu koja će se reklamirati na dresovima i stadionima određene ekipe. Ta firma treba da ima interes za takav vid reklame tj. da posluje dobro i stabilno sa ciljem da se proširi dalje, na druge regione. Mi takve firme nemamo, radnici su velikom većinom sa razlogom nezadovoljni.

Ne možeš da praviš takvu ligu sa ovom ekonomijom.
Klubovi imaju problema da nadju sponzore tj. firmu koja će se reklamirati na dresovima i stadionima određene ekipe. Ta firma treba da ima interes za takav vid reklame tj. da posluje dobro i stabilno sa ciljem da se proširi dalje, na druge regione. Mi takve firme nemamo, radnici su velikom većinom sa razlogom nezadovoljni.
Imaš sasvim dovoljno ozbiljnih firmi. Ali niko neće uložiti neke ogromne pare jer ne može da ih vrati.

Imaš sasvim dovoljno ozbiljnih firmi. Ali niko neće uložiti neke ogromne pare jer ne može da ih vrati.

Zašto bi neka firma uložila u fudbal kada njihov logo, reklamu nece videti niko van mesta gde su poznati?
Partizan je ispao iz svih kvalifikacije za Euro kupove, svi znaju da bi sponzorisanje njih bilo bacanje para. Ostali klubovi nisu bolji po tom pitanju, uglavnom služe kako bi druge ekipe napravile što bolju gol razliku.

Zašto bi neka firma uložila u fudbal kada njihov logo, reklamu nece videti niko van mesta gde su poznati?
Partizan je ispao iz svih kvalifikacije za Euro kupove, svi znaju da bi sponzorisanje njih bilo bacanje para. Ostali klubovi nisu bolji po tom pitanju, uglavnom služe kako bi druge ekipe napravile što bolju gol razliku.
Što bi rekli žargonski ... nema 'leba

Back