mercedes1974
Obećava
- Poruka
- 65
cim se desava promena vremena mene muci glavobolja zujanje u glavi, srcani pritisak se povecava....imali neko iskustva sa ovim problemima i dai ima leka..hvala unapred na odgovorima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi kod interniste za terapiju.cim se desava promena vremena mene muci glavobolja zujanje u glavi, srcani pritisak se povecava....imali neko iskustva sa ovim problemima i dai ima leka..hvala unapred na odgovorima...
Meteoropata?trcim 3 do 5 puta nedeljno po 3 km sa optercenjem i bez opterecenja...nikada nisam pusio..kafu popijem ali sa mlekom...
Ako smatraš da je potrebno da odeš kod interniste kardiologa, uradi to, ali kako sam kažeš da se promene dešavaju isključivo u vreme promene vremenskih prilika, nisam sigurna da će kardiolog imati priliku išta da ti konstatuje.blago povecan..141/93 da da Meteoropata ..imali resenje za Meteoropate..
Pa to deluje ok,ali pazi uvek moze samo da bude jedna zackoljica kao na pr nedovoljan unos tecnosti,pa onda ako ubodestrcim 3 do 5 puta nedeljno po 3 km sa optercenjem i bez opterecenja...nikada nisam pusio..kafu popijem ali sa mlekom...
cim se desava promena vremena mene muci glavobolja zujanje u glavi, srcani pritisak se povecava....imali neko iskustva sa ovim problemima i dai ima leka..hvala unapred na odgovorima...
mislim da se malo doticni i hipohondrise.I kolko to dugo traje, samo 5 sati ili 48 sati, ili tako nedelju dana konstantno minimalno
povecan pritisak? Nece ti tu lekar pomoci, svaki covek ima te oscilacije na dnevnoj bazi,
a ove vrednosti koje ti navodis uopste nisu za odlaske kardiologu.
mislim da se malo doticni i hipohondrise.
vise naskodi svakodnevno merenje pritiska nego rezultati istog. u ovom slucaju kod mercedesa
Tako i ja mislim, ali razni ljudi, razne cudi, mozda bas zeli da mu kazemo da nema potrebe
da se brine.
otprilike traje dok se ne ispada kisa ili sneg..dan dva..cim se ispda meni bude ok...I kolko to dugo traje, samo 5 sati ili 48 sati, ili tako nedelju dana konstantno minimalno
povecan pritisak? Nece ti tu lekar pomoci, svaki covek ima te oscilacije na dnevnoj bazi,
a ove vrednosti koje ti navodis uopste nisu za odlaske kardiologu.
ne merim ja svaki dan pritisak vec samo kada pocne da zuji u usima...to se desava uvek kada hoce lose vreme..mislim da se malo doticni i hipohondrise.
vise naskodi svakodnevno merenje pritiska nego rezultati istog. u ovom slucaju kod mercedesa
jadan onaj koji dodje na krstu po utehu
ne merim ja svaki dan pritisak vec samo kada pocne da zuji u usima...to se desava uvek kada hoce lose vreme..
znam ja da nije visok pritisak..ali me nervira sto me boli glava, osecam se lose..Ma meri ti svaki dan nego te tvoje vrednosti koje si naveo zaista nisu visok pritisak
zbog koga bi trebalo da brines.
Kad su glavobolje u pitanju pri promeni vremena,vecinom je znak da pritisak varira,a to bi trebalo da ispitas zasto,jer postoji neki uzrok.Covek se navikne na nizak ili visok pritisak,donekle,ali ne boli glava.Meni zena ima pritisak 90/60 i nema problema,a kada dodje na normalan 120/80 nju isto boli glava i to jako.Samo sto je to kod nje ponekad,a ne kao kod tebe.Idi ti kod interniste.Mozes sacekati,mozda se smiri malo ovo oko korone.Pa nek ti on kaze sta treba raditi.Pritisak je jedna od retkih stvari koja se moze kontrolisati bez lekova.znam ja da nije visok pritisak..ali me nervira sto me boli glava, osecam se lose..
Zašto?jadan onaj koji dodje na krstu po utehu
uvek je delovala kao poslednja opcija. cak i nesto iza vlaske magojeZašto?
Ovo nije ordinacija.
Ljudi dođu da pročitaju iskustva drugih, da im neko skrene pažnju na nešto što su možda prevideli i nisu pitali svog doktora, da razmene znanja o retkim bolestima...
mislim da se malo doticni i hipohondrise.