pritisak i promena vremena

cim se desava promena vremena mene muci glavobolja zujanje u glavi, srcani pritisak se povecava....imali neko iskustva sa ovim problemima i dai ima leka..hvala unapred na odgovorima...

I kolko to dugo traje, samo 5 sati ili 48 sati, ili tako nedelju dana konstantno minimalno
povecan pritisak? Nece ti tu lekar pomoci, svaki covek ima te oscilacije na dnevnoj bazi,
a ove vrednosti koje ti navodis uopste nisu za odlaske kardiologu.

I kolko to dugo traje, samo 5 sati ili 48 sati, ili tako nedelju dana konstantno minimalno
povecan pritisak? Nece ti tu lekar pomoci, svaki covek ima te oscilacije na dnevnoj bazi,
a ove vrednosti koje ti navodis uopste nisu za odlaske kardiologu.
mislim da se malo doticni i hipohondrise.
vise naskodi svakodnevno merenje pritiska nego rezultati istog. u ovom slucaju kod mercedesa

jadan onaj koji dodje na krstu po utehu

Ovaj je deo foruma odlican, ovde ima i pametnog sveta, ima i lekara, a nekada je coveku
zaista potrebno da mu neko ko je totalno neutralan , lepo kaze da je hipohondar, da trazi
nevolju tamo gde je nema, ali ovde ljudi pisu i o svojim licnim iskustvima, nevoljama,
ali i uspesima u lecenju neke bolesti ili tegoba tako da je ovo mesto na forumu i od pomoci,
ali i prijatno,

znam ja da nije visok pritisak..ali me nervira sto me boli glava, osecam se lose..
Kad su glavobolje u pitanju pri promeni vremena,vecinom je znak da pritisak varira,a to bi trebalo da ispitas zasto,jer postoji neki uzrok.Covek se navikne na nizak ili visok pritisak,donekle,ali ne boli glava.Meni zena ima pritisak 90/60 i nema problema,a kada dodje na normalan 120/80 nju isto boli glava i to jako.Samo sto je to kod nje ponekad,a ne kao kod tebe.Idi ti kod interniste.Mozes sacekati,mozda se smiri malo ovo oko korone.Pa nek ti on kaze sta treba raditi.Pritisak je jedna od retkih stvari koja se moze kontrolisati bez lekova.

Back