spar
Primećen član
- Poruka
- 858
evo u cemu je problem,gde god ostavim moju garderobu macak se popne i legne na nju tako isto i na stolicu gde sedim na fotelju , trosed itd u cemu je fazon naravno macji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo u cemu je problem,gde god ostavim moju garderobu macak se popne i legne na nju tako isto i na stolicu gde sedim na fotelju , trosed itd u cemu je fazon naravno macji
Znaci da te voliOseca tvoj miris i tu je siguran.
Moj savet ti je da ideš da ga tražiš, takva lutanja se ne završe dobro na kraju.....Moj mali žuti mačak (imaš ga na mojoj profil sličici) nije došao danas kući to je problem. Postoje dva objašnjenja za to
to je problem. Postoje dva objašnjenja za to
1. Nekoga je hranio živom hranom (nepečenim mesom)
2. (S obzirom da imam još jednog mačka koji ga bije kad ga vidi) Otišao, ili se lagano sprema da ode svojim putem-s obzirom da se dva mačka netrpe
Pa to sve mačke rade, samo skloni garderobu u orman.......
Moj savet ti je da ideš da ga tražiš, takva lutanja se ne završe dobro na kraju.....
Ne pomaze to. Opet ce da ode. Od kada pamtim za sebe imali smo macke i do sada ni jedan macak nije ostao kod mene. Izgleda da su isprogramirani da odu kada im dodje vreme. Traze svoju teritoriju ili tako nesto. Isto kao sto je jedan macak dosao kod mene i ostao. Skroz pitom vidi se da je navikao na drustvo ljudi. Ne znam sta bi se desilo da ga kastrira mozda bi u tom slucaju ostao.
Nisu "programirani".Ne pomaze to. Opet ce da ode. Od kada pamtim za sebe imali smo macke i do sada ni jedan macak nije ostao kod mene. Izgleda da su isprogramirani da odu kada im dodje vreme. Traze svoju teritoriju ili tako nesto. Isto kao sto je jedan macak dosao kod mene i ostao. Skroz pitom vidi se da je navikao na drustvo ljudi. Ne znam sta bi se desilo da ga kastrira mozda bi u tom slucaju ostao.
Svi su oni nastradali ja ti kažem, kakav odlazak.....kad bi se zainatio da pronadješ...našao bi ih.......samo kastracija pomaže....i ne puštanje da po ceo dan zevaju napolju pogotovo noću.....Ne pomaze to. Opet ce da ode. Od kada pamtim za sebe imali smo macke i do sada ni jedan macak nije ostao kod mene. Izgleda da su isprogramirani da odu kada im dodje vreme. Traze svoju teritoriju ili tako nesto. Isto kao sto je jedan macak dosao kod mene i ostao. Skroz pitom vidi se da je navikao na drustvo ljudi. Ne znam sta bi se desilo da ga kastrira mozda bi u tom slucaju ostao.
Ne pomaze to. Opet ce da ode. Od kada pamtim za sebe imali smo macke i do sada ni jedan macak nije ostao kod mene. Izgleda da su isprogramirani da odu kada im dodje vreme. Traze svoju teritoriju ili tako nesto. Isto kao sto je jedan macak dosao kod mene i ostao. Skroz pitom vidi se da je navikao na drustvo ljudi. Ne znam sta bi se desilo da ga kastrira mozda bi u tom slucaju ostao.