Accalia
Početnik
- Poruka
- 24
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz dubine dalekih mračnih voda.![]()
nije nego zensko. sta mislis zasto medju prvih 300 sahistana svetu ima samo jedna zena ?
Nisam u tim vodama sretala sahistane. Možda je neko drugo more.![]()
Eeee znas kako, hiljadama godina se iskristaliziralo kako treba sa zenama. Pre ove satanizacije sveta preko medija i TV aparata znalo se kako treba sa zenama da bi drustvo i ljudska popiulacija opstala. A to je da zena bude pod kljuc u kuci, da njoj roditelji bira muza a ne ona sama.... Evo danas ste slobodne i sve otislo dodjavola kurvate se ko nikad, ranije bilo kuraovica tu i tamo a danas tu i tamo postenih zena. Za brak bitrate lepotane i sve birate iste i vecina muskaraca ostaje neozenjeno a vi samo razvode imate, porodica razbijena, de3cica nesrecna itd itd. Znaju ovi satanisti sa zapada kako da uniste ljudski rod, raspusti zenu daj joj sva prava i sjebaces sve.
Znaš...nevina žena najviše misli o seksu.![]()
a sta sad to ima veze kad je pod kljuc i ispod marame kad se znao red?
A šta znači svetica u krevetu, ***** u glavi?![]()
nije tacno znao se red i svi mirni. A sta sad ste svetrice u glavu a u praksi se ubadate sa svakim po zurkama... za jedno vece sa par njih
Uvijek je bilo isto, razlika je samo što se danas niko ne krije, niko ne laže, niko nema potrebu da bude nešto što nije, niti želi da ga iko voli zbog onoga što ne može da bude.
ja sam ti recimo nepristojan na bajsu,cak me 1 pandur izbacio s podizanja licne kove,al merdzanom kad dodjem,ih,dingospo iz dijaspore
nije tacno , ranije nije bilo ni 10% ****** kao danas. Zene su bile u vecini casne i postene. Znao se red i postovala su se drustvena pravila. ***** su isle na lomacu a danas idu u rijalitije da promovisu prostituciju
Suština slobode i jeste da pokaže žene u njihovom pravom svijetlu, a ne pod stegom društvenih normi. No, ako mogu da ti olakšam, Japan kao jedna od tehnološki najrazvijenijih zemlji ima i najveći broj nevinih posle tridesete. Nije sve tako crno bijelo.
Bijeg od siromaštva, vapaj za normalnijim životom gdje neće djeca učiti prve riječi kao što su politika, kriza, stezanje kaiša. Nema to veze ni sa nacijom, ni sa čednošću.
...kažu da ribe u roku od tri sekunde odluče da li žele udicu ili ne..