Pristojan i nepristojan izgled???

Poruka
4.292
Cesto sam cuo u svojim razgovorima sa zenama a i ovako citao u porukama zenskim kao ovaj izgleda pristojno. I sad se pitam sta im to znaci ipak se ne misli na odecu ili nacin odevanja. Mogu da razumem da neko nepristojno islgeda ako je bez odece ili "nema sesir" ha ha kao u onom filmu domacem, ali nepristojno reci za nekog da izgleda u smislu fizickog isgleda to je po meni bolesno. Pa sta sad postoje pristojni nosevi i nepristojni, pristojne usi i nepristojne, pristojne sake i nepristojne, itd, mislim da kapirate o cemu pisem.

Stvarno bih voleo das mi neka zenska objasni taj njihov konstrukt mozga koji moze tako nesto da izjavljuje.

ti si intelektualno na nivou obdanista. Jel cujes ti sta je tema? Tema je "objasniti fenomen"

Koji fenomen?

Fenomen tvog nepoznavanja srpskog jezika pa ne pravis razliku u znacenju "nepristojno/pristojno oblacenje" i komentar na neciji ukupan fizicki izgled kada kazu "ova zenska/tip sasvim pristojno izgleda" U prvodu ovo drugo bi znacilo da dobro izgleda. Jel dovoljno objasnjeno ili mora crtez?

Poslednja izmena:
ja sam ti recimo nepristojan na bajsu,cak me 1 pandur izbacio s podizanja licne kove,al merdzanom kad dodjem,ih,dingospo iz dijaspore

:lol: :lol: :lol: Mom kolegi pavijan iz obezbedjenja novosadskog suda nije dao da udje u zgradu, jer je bio u nekim letnjim pantalonicama, ono gacetinama vehabijskim, sto svi nose, a odmah iza njega udje u sud neki baja sa aktovkom u slicnim gacetinama, portir tom liku samo sto K-c nije popusio ulagujuci se, znaci ne 'ebe izgled nego okolnosti. :deda2:
Komsiju Komarca pak redovno su ****** murijaci na radaru dok je vozio "stodvajesosmicu", e kad je nabacio "rovera" poceli da mu salutiraju dok prolazi kraj njih. :lol:

ti si intelektualno na nivou obdanista. Jel cujes ti sta je tema? Tema je "objasniti fenomen"

dobro
girl_haha.gif

eo ja ću ti objasnim
kad žena kaže da neko izgleda pristojno, znači da joj taj neko pristaje, znači da je njoj pristojan
značenje izraza - pristajati nekome - znači da si sa njene tačke gledišta viđen da budeš u paru sa njom
ne znači da si groblje ako nekoj ne izgledaš "pristojno", nego tebe ne vidi kao par sebi
jel sad okej?

Cesto sam cuo u svojim razgovorima sa zenama a i ovako citao u porukama zenskim kao ovaj izgleda pristojno. I sad se pitam sta im to znaci ipak se ne misli na odecu ili nacin odevanja. Mogu da razumem da neko nepristojno islgeda ako je bez odece ili "nema sesir" ha ha kao u onom filmu domacem, ali nepristojno reci za nekog da izgleda u smislu fizickog isgleda to je po meni bolesno. Pa sta sad postoje pristojni nosevi i nepristojni, pristojne usi i nepristojne, pristojne sake i nepristojne, itd, mislim da kapirate o cemu pisem.

Stvarno bih voleo das mi neka zenska objasni taj njihov konstrukt mozga koji moze tako nesto da izjavljuje.

Pristojan = svidja joj se
Nepristojan = ne svidja joj se

Meni kazu da po licu izgleda kao da obozavam zene, opijum, elektricnu gitaru i magiju. MAJKA se slaze sa ostalim zenama da imam lijepo lice, ali kaze da joj smeta (i da me donekle mrzi zbog toga) sto je "nekako narkomansko i sadisticko". Isto tako mi je za jednu trenerku rekla da je narkomanska.

Meni kazu da po licu izgleda kao da obozavam zene, opijum, elektricnu gitaru i magiju. MAJKA se slaze sa ostalim zenama da imam lijepo lice, ali kaze da joj smeta (i da me donekle mrzi zbog toga) sto je "nekako narkomansko i sadisticko". Isto tako mi je za jednu trenerku rekla da je narkomanska.
i sad ne moze a da se ljudima ne javi zelja da vide kako izgledas:roll:

Back