Pa ovde od takvih priča napraviše "njihovo pravo na reprodukciju". Malo unazad. Al' nebitno.
Potrebno je definisati jer često nema definicije. A ljudi imaju strašnu potrebu da nešto definišu i razjasne i stave u neki kalup, često to uopšte nisu naivne stvari. Znači, danas se malo o tome priča, sutra će biti tema u skupštini. Da li je homoseksualizam prirodan?
Izbegnimo direktan odgovor, nemam ga. Imam gomilu argumenata i za i protiv. Zastupala sam protiv, jer su svi ostali mahinalno zastupali "za". Šta se ovde dešava.
Potreba da se nešto opravda po svaku cenu, jer bi bilo kakvo drugačije razmišljanje odvelo u mogućnost da osoba koja ga plasira nije baš toliko širokog uma da shvati..... nešto što verovatno i ne može da se shvati. Zato se ne sme ni najmanja sitnica napraviti da to izgleda kao da neko možda slučajno eventualno na podforumu "žene" ne voli homoseksualce, ili ih smatra štetnim/bolesnim/pogrešnim... I tu se uvlači reč "prirodno".
DA! PRIRODNO JE! NEGO ŠTA JE! Kad pročitam takve stvari imam utisak kao da su ih stavili na lomaču i pitali je l zemlja okrugla, a oni rekli da nije, jer im se spašava život.....
Čega se toliko plašite u oštrijim izrazima? Istine? Pa šta ako su homoseksualci stvarno produkt novog vremena, a ono što se pre dešavalo nije ništa više od blagog eksperimentisanja zarad očuvanja funkcije reproduktivnih organa..? Hej, uglavnom svi masturbiramo, ništa tu nije isključivo.....
Šta da baš jeste tako? Je l se treba saseći svaka mogućnost da se tako nešto ispita pod parolom "sačuvajmo demokratiju, svaki španac ima pravo da se izjašnjava kao englez ako želi!"
Istina je dragocena, i samo nju treba da tražite. Toliko znam sigurno, tako jeste.
Ja je ne znam skoro nikad, al' dozvoljavam da se ispita, to je najvažnije.