Koliko je tesko upisati Prirodno-matematicki fakultet u NS? Ekologiju, smer. Jel ima rulje i jel zaebano?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .H-a:Koliko je tesko upisati Prirodno-matematicki fakultet u NS? Ekologiju, smer. Jel ima rulje i jel zaebano?
Grdoje:Mnogo je lako upisati faks, koliko znam skoro svi koji su stekli uslov u ovom upisnom roku da su se upisali na budzet, samo sto su profesori zesci smorovi, mislim na ove matematicke smerove.
Grdoje:Mnogo je lako upisati faks, koliko znam skoro svi koji su stekli uslov u ovom upisnom roku da su se upisali na budzet, samo sto su profesori zesci smorovi, mislim na ove matematicke smerove.
. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
Говори у име своје генерације. Некада је пријемни на мати био озбиљна ствар.![]()
Nisam bas nesto siguran. . . Prijemni iz '98. sam uradio u II polugodistu I srednje.storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
Говори у име своје генерације. Некада је пријемни на мати био озбиљна ствар.![]()
A zasto su smorovi?! :shock:Grdoje:Mnogo je lako upisati faks, koliko znam skoro svi koji su stekli uslov u ovom upisnom roku da su se upisali na budzet, samo sto su profesori zesci smorovi, mislim na ove matematicke smerove.
. . .:A zasto su smorovi?! :shock:Grdoje:Mnogo je lako upisati faks, koliko znam skoro svi koji su stekli uslov u ovom upisnom roku da su se upisali na budzet, samo sto su profesori zesci smorovi, mislim na ove matematicke smerove.
A?! Mozes li to malo detaljnije da objasnis?GoldenLady:. . .:A zasto su smorovi?! :shock:Grdoje:Mnogo je lako upisati faks, koliko znam skoro svi koji su stekli uslov u ovom upisnom roku da su se upisali na budzet, samo sto su profesori zesci smorovi, mislim na ove matematicke smerove.
pocinju i zavrsavaju sa '...'a izmedju sve zveci od praznine
![]()
. . .:Nisam bas nesto siguran. . . Prijemni iz '98. sam uradio u II polugodistu I srednje.storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
Ko je iole nesto prelistao pre prijemnog moze bez sale da osvoji 60 bodova.
Pa nije ni nama, prof. Takaci je dosla dala zadatke i upustva, ko ih je slusao mogo je cuti sva resenjastorm cloud:. . .:Nisam bas nesto siguran. . . Prijemni iz '98. sam uradio u II polugodistu I srednje.storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
Пријемни је '98. био прост к'о пасуљ, али ипак нас је свега неколико имало 60 бодова. :wink:
Нисам мислила "озбиљан" у смислу "тежак", већ да нама нико није помагао![]()
. . .:Pa nije ni nama, prof. Takaci je dosla dala zadatke i upustva, ko ih je slusao mogo je cuti sva resenjastorm cloud:. . .:Nisam bas nesto siguran. . . Prijemni iz '98. sam uradio u II polugodistu I srednje.storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
Пријемни је '98. био прост к'о пасуљ, али ипак нас је свега неколико имало 60 бодова. :wink:
I to je bilo to
A onda je frau Z krenula da zavodi teror![]()
Kakav striptiz?!GoldenLady:. . .:Pa nije ni nama, prof. Takaci je dosla dala zadatke i upustva, ko ih je slusao mogo je cuti sva resenjastorm cloud:. . .:Nisam bas nesto siguran. . . Prijemni iz '98. sam uradio u II polugodistu I srednje.storm cloud:. . .:Za matematiku znam, buranija. Jos ti na prijemnom kazu sva resenja. . .
I to je bilo to
A onda je frau Z krenula da zavodi teror![]()
pocela je sa striptizom???? :shock: