Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.492
http://www.nspm.rs/prenosimo/qprirodna-srbijaq-po-albanskom-receptu.html
Друг Ђидо окреће ћурак.
Еуропајаци на ово морају реаговати. Докле с национализмом?
Друг Ђидо окреће ћурак.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toma Evropa i Đido Srbenda![]()
Đitlera su izgleda vrbovali neki pripadnici RSK za koje ni ja nisam čuo.Izgleda da je došlo do frakcijašenja i u našim redovimaДа ми је неко причао...
Đitlera su izgleda vrbovali neki pripadnici RSK za koje ni ja nisam čuo.Izgleda da je došlo do frakcijašenja i u našim redovima![]()
Đitlera su izgleda vrbovali neki pripadnici RSK za koje ni ja nisam čuo.Izgleda da je došlo do frakcijašenja i u našim redovima![]()
Šta je DŽSLJ?Dženosajd sa ljubavlju?Витезови реда "џѕљ-*#".![]()
Možda je video "neočekivanog dabra" od neke voditeljke iz patriotskog bloka?Đitlera su izgleda vrbovali neki pripadnici RSK za koje ni ja nisam čuo.Izgleda da je došlo do frakcijašenja i u našim redovima![]()
Jedine dve koje mi padaju na pamet su Milijana Baletić i Olivera Miletović ,ako je video njihovog dabra dobro je živ ostao ,može komotno da se prijavi za nacionalnu penziju i beneficirani radni staž .Možda je video "neočekivanog dabra" od neke voditeljke iz patriotskog bloka?
Jedine dve koje mi padaju na pamet su Milijana Baletić i Olivera Miletović ,ako je video njihovog dabra dobro je živ ostao ,može komotno da se prijavi za nacionalnu penziju i beneficirani radni staž .
Toma Evropa i Đido Srbenda![]()
Jedine dve koje mi padaju na pamet su Milijana Baletić i Olivera Miletović ,ako je video njihovog dabra dobro je živ ostao ,može komotno da se prijavi za nacionalnu penziju i beneficirani radni staž .
Valjda su svi shvatili kako stvari stoje.Ako srbuješ,onda si u opoziciji,ako si evropejac onda si na vlasti.Više nije bitan politički predznak i ideologija stranke.Dosla poslednja vremena.
Valjda su svi shvatili kako stvari stoje.Ako srbuješ,onda si u opoziciji,ako si evropejac onda si na vlasti.Više nije bitan politički predznak i ideologija stranke.
Друг Ђидо окреће ћурак.Еуропајаци на ово морају реаговати. Докле с национализмом?
![]()
Ako ce to da znaci da ima bar malo nade da DS postane stranka desnog centra, imace moju odusevljenu podrsku u izvodjenju radova![]()
To naravno neće značiti TO, džabe se raduješ.
Radi se samo o odgovoru na nešto malo upražnjenog mesta na desnici,
pa ko vele ako niko neće, daj da uzmemo mi ...
Ako ce to da znaci da ima bar malo nade da DS postane stranka desnog centra, imace moju odusevljenu podrsku u izvodjenju radova![]()
Kakve veze demokratija ima sa "desnim centrom"? Koliko ste vi polupani strasno.
Kakve veze demokratija ima sa "desnim centrom"? Koliko ste vi polupani strasno.
Друг Ђидо окреће ћурак.Еуропајаци на ово морају реаговати. Докле с национализмом?
![]()