Ja cu opet reci, sve sto sam stariji, sve vise shvatam malo siri kontekst ovog celog sistema -bodibildinga, fitnesa, mrsavljenja, gojenja, vezbanja uopste i sl.
Pre sam kao i svi bio ubedjen da na osnovu izgleda mogu proceniti da li je neko natural tj da li je uzimao supse ili ne , na osnovu mog znanja i iskustva.
Ali kada se znanje a i iskustvo, posebno ono koje sam stekao u razgovorima sa steroidasima, uvecalo desilo se nesto paradoksalno - shvatih da tek sada ne znam da li ih neko uzimao ili ne.
Resenje je u logickoj pretpostavci da svako ali svako ko uzima steroide mora da izgleda nekako iznad nas. Ne. Logicka greska.
Moze neko uzimati steroide a veoma malo hrane , za supse nema para (uostalom to je jedan od motiva klinaca - nemam svoj dinar, nemam supse, moram da jedem kevinu hranu ne mogu da jedem kilo mesa dnevno, nista mi drugo ne nedostaje da kupim steroide, a lud sam hocu masu i snagu i definiciju i da budem kao Svarceneger po svaku cene, ne zanima me nista drugo. Jos kada pogleda da su steroidi i lekovi mnooogo jeftiniji od hrane u suplemenata, logicno je zasto tako lako uzimaju. Cim kada probaju i vide momentalni napredak bez mozda posledica bar u prvo vreme, oni postaju psihicki zavisni od steroida, i hoce jos jos jos, jos vise , da budu jos veci, jos definisaniji, jos jaci.....OOoooo vidi koliki sam mogao bih ja i na takmicenej to mi svi kazu => vezbanje za takmicenje, => osvajanje 14 mesta, osvajanje 5 mesta, aaaaa hocu medalju sad=> osvajanje bronze, aaaa hocu najbolji da budem sad ......I TOME NEMA KRAJA.
Jedino sto je negativno kod AAS je - posledice po zdravlje koje su mnogostruke. Ali kada mu kazes to on ce reci kratko i jasno - B A S M E B R I G A ! Kratko i jasno ne brinuci ni 1% bukvalno.
Ako ga uhvatis da ga psihicki manipulises pozitivno i "ispiras mu mozak" on se brzo zastiti raznim mehanizmima odbrane, koristi neke postapalice tipa :
- "nece to meni nista da se desi" (antikatastrofiranje tj idealizacija najboljeg moguceg ishoda koji i ne postoji u praksi)
- "Ni Peri nista nije bilo a uzimao sve zivo" ( uporedjivanej sebe sa drugima a drugi nije dobar referentni sistem za nas jer smo mi svi drugaciji , drugacije reagujemo i imamo razlicitu genetiku i razl.mutacije DNK lanca, a i taj Pera ga je zeznuo 300% odn slagao jer bas ce Pera da prizna sramotnu stvar da nema erekciju zbog AAS kada je sa devojkom, da ga devojka ostavila jer mu se smanjili testiti, da su pocele da mu rastu zenske grudi (ginekomastija) i da po neki put place kada gleda film titanik (bujanje estrogena i aromataza u muskom telu pa muska jedinka poprima psiholosko reagovanje zena, postaje empatican previse, tuzan, saosecajan, miran, metiljav, blag, jednom recju mekusac).
- Ja cu koristiti ta sredstva ali cuo sam rekao mi Mika da postoji i zastita za to ! Iako stvarno i postoji zastita za AAS, to je isto kao kada pijes neki mnogo jak lek pa ti doktor zapravo prepise 2 leka - Jedan lek pijes da resis svoj zdr. problem ali posto je to toliko jak i los lek moras da pijes uporedo i drugi lek koji ne leci tvoj sadasnji problem nego ili preventivno deluje da tvoj sadasnji prvi lek tebi ne osteti neki organ ili pak leci i ispravlja sve sto onaj prvi lek koga MORAS da pije unistava.....I tako ej sa svim lekovima, manje ili vise. Neki lekovi u medicini se koriste teeek kada su nuzno neophodni i kada je kriticno stanje pacijenta a inace se i sami lekari gnusaju tog leka, pa nekada i teraju pacijenta da potpise da se lekar odrice odgovornosti ako se pacijentu nesto lose mnogo desi od tog leka. Sta to znaci - znaci da je cak i "lek" ili citaj otrov koji ce ti ovo jedno izleciti ali ono drugo razboleti veoma opasan i zato ti lekar moze dati samo saavet da ga koristis i prepisati ga ali na svoju odgovornost da ga pijes, a moras ako ga ne pijes rizikujes da budes zivotno ugrozen....Ista stvar je i sa dijagnostickim nekim metodama i operacijama.
I sad zamislite takvo je stanje sa lekovima zvanicnim i veeelikim profesionalcima lekarima koji ubedljivo najduze moraju da studiraju - 2 godine vise nego svi ostali, a plus specijalizacija nekoliko godina, a KAKVO JE STANJE SA NEKIM KO ZNA KAKO SMUCKANIM STEROIDIMA U KUCNOJ RADINOSTI U NEKIM PODRUMSKIM LABORATORIJAMA, I PLUS STO DILERI MALO I IZMENE SASTAV AAS-A, KAO KADA TI NEKO PRODA RAZVODENJENO GORIVO ZA AUTO.......
Pa ti sad unosi to u svoje telo.....Unosis konjski testosteron.... Unosis lekove smuckane u podrumu nekog medicinskog tehnicara koji je radio 2 godine pomazuci veterinaru da leci kucice i jarice pa je onda poceo da preprodaje steroide i sam mucka svasta.
Znaci iako postoji "zastita" nikada ona ne moze da te zastiti 100% jer je jedina zastita ne uzimati ih.... A i kod svakog izazove drugacije reakcije...Neke iste uopstene, ali i neke specificne koje se javljaju kod svakog drugacije, kao kada citate bilo koje uputstvo za lek pa pise u 1 do 10 osoba javlja se ovo, u 1 do 100 osoba javlja se to i to , u 1 do 10 000 osoba javlja se ovo, a u 1 do 100 000 osoba moze nastupiti smrt ili koma.
Svi po automatizmu kazu uuuuuu samo 1% nisam ja te srece.....E ali upravo onaj 1% pa i onaj 1% koji postane dobitnik lotoa posle prica - JAOOO A ZASTO JA! ZASTO BOZE JAAAAAA OD TOLIKO LJUDI????
Zato sto Bog ne postoji, i zato sto MORA NEKO, A ZASTO BAS NE TI , STA SI TI POSEBNO? Ti si obivan jedan mali stvor, mrav, i eto ti si statistika. Da ti bas ti . Jer svako ce reci zasto bas ja. A MORA NEKO.
Da nastavim pricu i vratim se na pocetak - Ne gledajte stereotipno, najveci procenat steroidasa izgleda LOSE I NISTA POSEBNO, PA ONDA IDEMO PREKO NEKE ZVANICNE NORMALNE GRADJE I TEK NA KRAJU MALI % JE STO BI VECINA REKLA NAPUCAN I "PRETERANO VESTACKI NAPUCAN".
Ja tek sad vidim zasto su neki likovi mislili da ja uzimam steroide! Ne zato sto su glupi, ne zato sto su ljubomorni, nego zato sto oni ZAISTA UZIMAJU AAS A JA NE, A ONI IZGLEDAJU GORE OD MENE! . I onda normalno covek ide logikom - Sta je bre ovo , ja uzima hemiju bre, soram krv u wc-u , zaboravljam stvari, imam nocu kosmare, boli me glava, imam visoki pritisak, imam povremeno gusenja zbog srca, a ovaj bRu zLi ne uzima nista a vidi ga jaci od mene i vecu masu ima....Dobro jeste da ima neko malo stomace, ali odakle mu ovolika masa sto ja ne nabacim to????
To je ono o cemu pricam.
Tako da sve ovo sto postavljate na forum ove slike, nista to ne vredi.....To je samo zanemacija i eto ubijanje slobodnog vremena i igranje bodibilding detektiva....Ali jedina istina su hipoteze koje su sve jednako verovatne - SVI OVI MOGU BITI STEROIDASI JEDNAKO I ONAJ OD 130KG-A ODREZAN I ONAJ OD 70KGA ODREZAN. Razlika je samos to onaj od 130kga koristi 10 merica wheya dnevno i kilo mesa dnevno uz steroide a ovaj od 70kg-a jede meso 2 puta nedeljno i to po 200gr.
Isto vazi i obrnuto - Svi oni mogu biti natural, ali naravno verovatnoca skace na gore kako je neko sve tezi i tezi a ultra cut, odn ultra cist, ociscen od telesnih masti, a zadrzava pravu veliku misicnu masu. Postoje i takvi ljudi tzv genetske bombe, ali problem je sto na svakom koraku, uglu mozete videti takvog jednog i svi oni tvrde za sebe da su bas oni te genetske bombe, 1 u milion, i kada preracunas ispada da je genetsko cudoviste svaki 5 covek sto je presmesno i neubedljivo za poverovati.
Verovatnoca je verovatnoca, to je vera a ne dokaz.
Teka kada testiramo sve ljude mozemo izvoditi zakljucke ovako se sve svodi na veru - Da li postoji Deda Mraz ili ne? Deca ce tvrditi da da, odrasli da ne. Odrasli sa shizofrenijom isto da postoji!
Cak ni ZVANICNI test ne mora biti istinit, jer sportisti uce kako da prevare testiranja i kako da izbace supstance iz tela do dana testiranja moguceg, postali su doktori hemije svi takmicari a bas oni glupi placaju strucnjake da ih nadziru i uce kako da prevare sistem.
kao sto imate varanje svakog zivog sistema i vecita borba GOOD GUYS VS. BAD GUYS, tako postoji i ovde borba, i najsmesnije u vezi toga mi je kada koriste gumeni penis prilikom provere mokrace ROFL.
Malo sam duze napisao, ali ako sam, neka citaju klinci i neka budu obazrivi. Naravno da sam neki diler steroida ovo ne bih pisao jer bi mi propao biznis LOL nego bih ih ovde hvalio na sav glas i minimizirao njihove posledice, jer jbg nesto treba da plati struju i vodu svakog meseca, a i nesto da se jede.... Kada zakrce creva, ni prodaja AAS-a neupucenim ljudima nije nesto toliko lose, nece da umru, samo malo da unsite zdravlje....