Pripreme za arhitekturu- generacija '93

Ja sam se odlučila za arhitekturu (još pre nekoliko godina), ali imam problem oko spremanja. S'obzirom da sam iz Crne Gore (a želim da upišem faks u Beogradu) ne mogu da pohađam te standardne pripreme. Čula sam za neke ubrzane kurseve, ali niko ne daje detaljnije informacije. Takođe, čula sam da su one nakon što se škola završi za maturante, ali strah me je da mi se ne poklopi sa eksternom maturom. Polažu se 4 predmeta i oni to razvuku u nedelju dana i onda bih propustila pola priprema, pa mi se onda ne isplati ni spremati se. Da li još neko ima ovakve dileme?
Usput, da li neko ima broj nekog profesora koji privatno sprema u Beogradu? Postoji li ikakva (pa makar i najmanja) šansa za neko spremanje preko zimskog raspusta?

Najbolje bi bilo da se spremas u Crnoj Gori kod nekoga i probas da upises faks u Beogradu,pripreme za arh.bi trebalo da su iste. A taj ubrzani kurs ti traje mesec dana na faksu i kosta oko 250e, ali ne verujem da ce ti pomoci to,ipak je to malo vremena,pogledaj na njihovom sajtu kada je tacno,mada mislim da je to u junu.

Back