PRIPLODNA KOBILA

zato sam napisala da nisam ekstremista,derer.
ako zelis uvek mozes naci negativne primere.
neke od navedenih zena su mi posebno odvratne. i ne smatram ih zenama.
ja govorim o necemu drugom,ipak, senzibilnije.
kao pretpostavka, ne kao primer nekih desavanja.

kambodza ja stvarno nikada nisam razumela taj smile koji namiguje i njegovo znacenje u postovima.
sta je on? neka naznaka poverljivosti? neki pokazatelj zajednicke tajne?
ili ublazavanje uvaljivanja koske? ili dzentlmenski prekid rasprave?

Struja:
zato sam napisala da nisam ekstremista,derer.
ako zelis uvek mozes naci negativne primere.
neke od navedenih zena su mi posebno odvratne. i ne smatram ih zenama.
ja govorim o necemu drugom,ipak, senzibilnije.
kao pretpostavka, ne kao primer nekih desavanja.

kambodza ja stvarno nikada nisam razumela taj smile koji namiguje i njegovo znacenje u postovima.
sta je on? neka naznaka poverljivosti? neki pokazatelj zajednicke tajne?
ili ublazavanje uvaljivanja koske? ili dzentlmenski prekid rasprave?
........shto ne znash ne moze te povrediti ............ ;-)

2pike:
Skoro sam se prilikom neke rasprave setio koliko ljudi se zeni samo da bi dobili decu, narocito u nekim malcice zaostalim sredinama. Zamisli koji su tu kriterijumi prilikom izbora mlade! Jaka, mlada, zdrava, domacica, da cuti i trpi, a ne dao bog da ne zatrudni za par meseci, uh! Ili sut-karta, ili batine svaki mesec. Naravno, naveo sam extrem, ali takvih primera ima mnogo. Jos cudnije je to da neki od takvih parova extra f-onisu kad dobiju dete. Ne znam, pretpostavljam da je nesto slicno bilo u stara "dobra" vremena jos kad su ti roditelji birali mladu. Ko je jos tada cuo za razvod? I kroz kakav pakao su prolazile neke od tih zena?

Nije bas usko vezno za temu..ali ima dodirnih tacaka...uglavnom cula sam da neke zene (za poneku iz preve ruke) posle rodjenja dvoje-troje dece krisom od muzeva koriste kontracepciju (spiralu na pr.).

Stvano se pitam ko je tu blesav?

e ajde bre iskulirajte... sovinizam nikome nista dobro nije doneo... mislim... razliciti smo, i treba da naucimo da postujemo jedni druge, a ne da lecimo komplekse jedni na drugima... kao "Ja sam muskarcina" ili "Ja sam slobodna zena".. kakva su bre to proseravana... ljudskoj rasi su potrebni i jedni i drugi ili ce prestati da bude ljudska rasa i u najboljem slucaju postati gomila klonova.. ili izumreti... tako da prekinite da lupetate svi kolektivno, i razmislite malo kako je onom drugom, a za komplekse, pravac kod psihologa, i resite ih.. to je bolest, kao i grip.. izlecite je (ok, izlecimo, imam i ja neke) pa da idemo napred svi zajedno... dokle god se ovako bude pricalo, nigde niko nece stici

Daenerys:
Nije bas usko vezno za temu..ali ima dodirnih tacaka...uglavnom cula sam da neke zene (za poneku iz preve ruke) posle rodjenja dvoje-troje dece krisom od muzeva koriste kontracepciju (spiralu na pr.).

Stvano se pitam ko je tu blesav?
...ne razumem... zashto krishom... ? svaki put kad trpa on mora i da oplodi, a nju je blam da kazze da ne mozze da iznese vishe dece? c.c.c.c.... i dalje ne razmem.

gossca:
Sto se tice starih vremena, zene su mogle da pobegnu s onim kojeg vole...
..sto su one obilato i koristile... da li su se posle kajale, ko zna.
dug je zivot i pitanje je da li ljudi znaju sta je ljubav kad u brak ulaze.
a ako i znaju, sigurno ne znaju u sta ce se pretvoriti njihov odnos tokom 10, 20, 30, 50 godina... al sam pametna, pricam a nista ne kazem.

moje srce:
..sto su one obilato i koristile... da li su se posle kajale, ko zna.
dug je zivot i pitanje je da li ljudi znaju sta je ljubav kad u brak ulaze.
a ako i znaju, sigurno ne znaju u sta ce se pretvoriti njihov odnos tokom 10, 20, 30, 50 godina... al sam pametna, pricam a nista ne kazem.
Upravo si rekla nesto veoma vazno, ako ne i kljucno. :wink:

Struja:
znam mnogo jakih zena.
nije sva snaga samo u misicima.
znam zene koje su i fizicki mogle da pariraju muskarcima.
i znas sta?
i pored toga mogu duze da zive.
mi smo te koje radjamo novi zivot.
vi ste ti koji su stvoreni da izazivaju i rasplamsavaju ratove.
vi ste natural born killers
zene su svemir.
mi smo te koje cemo na kraju svega ostati.
sve je pocelo i sve ce se zavrsiti sa nama.
samo ako postanemo svesne svoje moci.
i sigurna sam da bi svet bio lepse,plemenitije i organizovanjije mesto da njime upravljaju zene.
jesam sovinista,ali sa osnovom i razlogom
.

Ja ne znam samo koje su to zene proteklih 15 godina vristale, palile se i glasale za domace politicke ludake koji su se preporucivali bahatoscu, gruboscu, primitivizmom, idiotizmom, nacionalizmom.....
Zene koje upravljaju drzavama, vladama, ministarstvima, imaju istaknuta mesta u partijama u politici, firmama....u velikoj vecini nisu nista bolje od svojih muskih kolega. Ne vidim nikakvu bitnu razliku. Jednako su pohlepne i bahate.

Moje misljenje je da nema lepshe stvari nego imati porodicu sa voljenim covekom. Kad se dvoje razumeju i postuju cak i kad zaljubjlenost izvetri.

Ali takodje je moje misljenje da je prosecna zastupljenost takvih brakova 0,2% u ovoj sredini.

E sad koliko je to dobro i za te zene i muskarce , i za decu koja su glavni razlog postojanja tog braka? Diskutabilna stvar...

Ja nisam glasala,nisam vristala,nisam se palila,ni padala u trans ni zbog jednog politicara.
ne bih o tome tu sam katastrofalno slaba,jer me ne zanima.sad mi samo reci ne zanima te,a pises da bi svet bio...ne bih ja bas politiku mesala u to sto sam napisala.
dakle, tu se moze postaviti pitanje koliko se tim zenama koje se politicki angazuju manipulise opet od strane muskaraca i koliko su upravo da bi se odrzale postale iste kao oni?
ovo mi malo lici na vrtesku,a ja ringispile bas i ne volim.

Back