Mecenaa
Ističe se
- Poruka
- 2.082
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hrabrisa ce da pogresi kardinalno, a onda je naas, nema on m_da za tako nestoDezinformacija.
Zasto UKP ide da istrazuje Univerzitet u Kragujevcu, umesto mafijase po Srbiji?Pripadnici UKP na Univerzitetu u Kragujevcu
Pogledajte prilog 1708701
Autor: Tanjug
03/04/2025 - 14:35
Pripadnici UKP - Korupcija danas su u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, a razlog je prikupljanje dokumentacije i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom koja se tiče nezakonitih blokada nastave, saznaje Tanjug.
Pripadnici UKP-Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.
https://www.euronews.rs/srbija/politika/163820/pripadnici-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest
Za sada bez dobrog naslova.
A služba? Kako bez službe?Zasto UKP ide da istrazuje Univerzitet u Kragujevcu, umesto mafijase po Srbiji?
Tebi je to ono, normalna stvar?
Da?https://www.b92.net/info/politika/117746/b92net-saznaje-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest
Pripadnici Uprave kriminalističke policije za korupciju u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu prikupljaju dokumentaciju i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom zbog nezakonitih blokada nastave.
Takođe, kako saznajemo, pripadnici UKP – Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.
Više informacija uskoro. @Paula
Pogledajte prilog 1708726
Kakva su tvoja saznanja
Kakva su tvoja saznanja
Ali radis tamo na PMF-u? Pisala si...Nemam ih. Ne živim u Kragujevcu.
Ali radis tamo na PMF-u? Pisala si...
kako su upali u kragujevac upadace i u bgNe, radim u BG.
Stigoh kući. Danas sam ceo dan radila na jednom problemu, možda čitavih 10 sati. Prema Ministarstvu, ispunila sam dvonedeljnu formu za bavljenje naukom, jer oni misle da se naukom treba baviti 5 sati nedeljno. To su bile moje današnje zanimacije. Sutra nastavljam da radim "prekovremeno".
nemoj da brineš...imat češ puno slobodnog vremena kada dobijete otkaze...Ne, radim u BG.
Stigoh kući. Danas sam ceo dan radila na jednom problemu, možda čitavih 10 sati. Prema Ministarstvu, ispunila sam dvonedeljnu formu za bavljenje naukom, jer oni misle da se naukom treba baviti 5 sati nedeljno. To su bile moje današnje zanimacije. Sutra nastavljam da radim "prekovremeno".
borba protiv anarho fašizma valja trajati...uskoro studenti idu na zanate a profesori za vozače kamionakako su upali u kragujevac upadace i u bg
malo teze ali upasce
za sada preskacu nis i bg pocinju od kragujevca sto je i logicno manja sredina...
u novi sad nece ni pokusati.
ovde posle ubistva 16 ljudi mogu da upadnu samo u fekaliju
trebala bi podrska kragujevcanima
nemoj da brineš...imat češ puno slobodnog vremena kada dobijete otkaze...
kako su upali u kragujevac upadace i u bg
malo teze ali upasce
za sada preskacu nis i bg pocinju od kragujevca sto je i logicno manja sredina...
u novi sad nece ni pokusati.
ovde posle ubistva 16 ljudi mogu da upadnu samo u fekaliju
trebala bi podrska kragujevcanima