Pripadnici UKP na Univerzitetu u Kragujevcu

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.082
Izvor
www.nova.rs

20250403_162524.jpg
20250403_162554.jpg

Pocela istraga za blokade

Poslednja izmena od moderatora:

Pripadnici UKP na Univerzitetu u Kragujevcu​

BA3042E9-1C52-478E-AF20-163506840A9D.jpeg

Autor: Tanjug
03/04/2025 - 14:35

Pripadnici UKP - Korupcija danas su u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, a razlog je prikupljanje dokumentacije i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom koja se tiče nezakonitih blokada nastave, saznaje Tanjug.

Pripadnici UKP-Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.

https://www.euronews.rs/srbija/politika/163820/pripadnici-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest

Za sada bez dobrog naslova.

Pripadnici UKP na Univerzitetu u Kragujevcu​

Pogledajte prilog 1708701

Autor: Tanjug
03/04/2025 - 14:35

Pripadnici UKP - Korupcija danas su u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, a razlog je prikupljanje dokumentacije i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom koja se tiče nezakonitih blokada nastave, saznaje Tanjug.

Pripadnici UKP-Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.

https://www.euronews.rs/srbija/politika/163820/pripadnici-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest

Za sada bez dobrog naslova.
Zasto UKP ide da istrazuje Univerzitet u Kragujevcu, umesto mafijase po Srbiji?

Tebi je to ono, normalna stvar?

https://www.b92.net/info/politika/117746/b92net-saznaje-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest
Pripadnici Uprave kriminalističke policije za korupciju u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu prikupljaju dokumentaciju i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom zbog nezakonitih blokada nastave.
Takođe, kako saznajemo, pripadnici UKP – Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.
Više informacija uskoro. @Paula
1743702521754.png

https://www.b92.net/info/politika/117746/b92net-saznaje-ukp-u-univerzitetu-u-kragujevcu/vest
Pripadnici Uprave kriminalističke policije za korupciju u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu prikupljaju dokumentaciju i obaveštenja u vezi sa krivičnom prijavom zbog nezakonitih blokada nastave.
Takođe, kako saznajemo, pripadnici UKP – Korupcija poslali su i zahtev za razgovor sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu Vladimirom Rankovićem na osnovu zahteva tužilaštva.
Više informacija uskoro. @Paula
Pogledajte prilog 1708726
Da?

Ali radis tamo na PMF-u? Pisala si...

Ne, radim u BG.

Stigoh kući. Danas sam ceo dan radila na jednom problemu, možda čitavih 10 sati. Prema Ministarstvu, ispunila sam dvonedeljnu formu za bavljenje naukom, jer oni misle da se naukom treba baviti 5 sati nedeljno. To su bile moje današnje zanimacije. Sutra nastavljam da radim "prekovremeno".

Ne, radim u BG.

Stigoh kući. Danas sam ceo dan radila na jednom problemu, možda čitavih 10 sati. Prema Ministarstvu, ispunila sam dvonedeljnu formu za bavljenje naukom, jer oni misle da se naukom treba baviti 5 sati nedeljno. To su bile moje današnje zanimacije. Sutra nastavljam da radim "prekovremeno".
kako su upali u kragujevac upadace i u bg

malo teze ali upasce

za sada preskacu nis i bg pocinju od kragujevca sto je i logicno manja sredina...

u novi sad nece ni pokusati.

ovde posle ubistva 16 ljudi mogu da upadnu samo u fekaliju

trebala bi podrska kragujevcanima

Ne, radim u BG.

nemoj da brineš...imat češ puno slobodnog vremena kada dobijete otkaze...

malo teze ali upasce

za sada preskacu nis i bg pocinju od kragujevca sto je i logicno manja sredina...

borba protiv anarho fašizma valja trajati...uskoro studenti idu na zanate a profesori za vozače kamiona

malo teze ali upasce

Pa ko će da upadne i zašto, i šta će da zatekne.
Zateći će laboratorije koje rade, nastavnici u svojim kancelarijama rade, a po zakonu mogu da dođu samo ako ih poslodavac tj dekan pozove. Ne razumem kakav problem postoji.

Back