Pripadnica Vojske Srbije izvršila samoubistvo

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
Pripadnica Vojske Srbije izvršila samoubistvo

Beograd -- Pripadnica Vojske Srbije B. M. (24) ubila se u svom domu u selu Dublje pored Bogatića, saznaje B92.net

Mediji prenose da je B. M. bila u petom mesecu trudnoće, kao i da je trebalo da se uda u subotu.

“Blic” ističe da je B. M. izvršila samoubistvo karabinom koji je u vlasništvu njenog nevenčanog supruga, takođe pripadnika Vojske Srbije.

Pripadnica Vojske Srbije samoubistvo je izvršila na Dan vojske 23. april koji se obeležava u znak sećanja na dan kada je 1815. godine na praznik Cveti podignut Drugi srpski ustanak za oslobođenje Srbije od Otomanske imperije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=23&nav_category=16&nav_id=1384580

ovo je i dalje u velikoj meri primitivna sredina, svakakvih slucajeva ima

tačno, jeste. o primitivnostima koje bi uključivale suprotnu krajnost možemo da razgovaramo do prekosutra, ali toga o čemu ti pričaš definitivno nema. a ni detalji slučaja ni izdaleka ne podržavaju tvoju teoriju, upravo je suprotno. ženska koja stupi u vojsku je odavno izmakla uticaju porodice, sredine itd u svakom smislu i pogledu

Вероватно је имала психичке проблеме и депресију не мора да значи да је неко убио или да је "дете од другог" ..

мислим :roll: то није разлог да неко дигне руку на себе

девојка је биила трудна , ту раде хормони услед чега долази и до депресије .

због тога се и зове друго стање ..

грешка је била што то нико није приметио пре овога и понудио јој помоћ.

жалосно млада

Poslednja izmena:
1468889_vojnikinja-4_ls.jpg

лепа ,млада и трудна ..жалосно је како људи не примете да са њиховим ближима нешто није у реду ..људи морају да иду код психоога на прве знаке депресије ,после је касно

Чин безумља. Упропастити живот онима који су је волели, отићи без објашњења...Немам сажаљења према таквима. Јадан несуђени муж и отац, јадни родитељи.

Није то свесно урађено да може она да се криви ..таквих случајева има доста ..на прве знаке се мора реаговати ..

није ово био њој први пут ,мислим... можда јесте покушаја самоубиства али не и депресије
њено друго стање је само покренуло хормоне и емоције који су већ били у њој и над којима је она изгубила контролу ...

на то се требала обратити пажња од стране њених најближих

специјално оних који су знали за њене предходне проблеме , за које предпостављам да је имала око пубертета.

отац и мајка где су ?

Жена која носи планирану трудноћу пример је комплетног здравља. Шта је овој наспело, то нико не зна.

пост порођајна депресија ..исто тако постоји и депресија у трудноћи ..

ех , колико је жена у трудноћи завршавало на психијатрији ..жалосно је да то нико није приметио

да јој се пружила стручна помоћ веома лако би изашла из тог стања .било би као руком однешено ..

те депресије се само дешавају у току трудноће или током трудноће

човек има мрачне дане али када си у другом стању хормони су узрупирани ..ти мрачни дани веома лако могу постати веома дуги и без излаза

не могу да верујем да то нико није приметио

- - - - - - - - - -

људи мисле да је лако бити у другом стању ..видиш шта све може да се деси ..нисмо сви исти .жени се у другом стању може јавити савакаква мисао

Жена пред порођајем и удајом за (претпостављам) вољену особу. Требало би да је расположена и пуна живота.

клиничка депресија није нерасположење на дневном нивоу него је психичка болест ..то није оно ..лош ми је дан па сам тужна ..то су црне мисли ..

дубоке , црне и без излазне..

толико црне да је она мислила да тим чином спашава себе и бебу .

нема ту рационалног објашњења и нормалног сагледавања света око себе .

само они који су били око ње су то требали да знају пре свега њена мајка

А и мени се да-не-кажем-шта од силних мотива за тзв депресију.
Све неке свилене бубе, један проблем их смлати као труло воће.

- - - - - - - - - -

клиничка депресија није нерасположење на дневном нивоу него је психичка болест ..то није оно ..лош ми је дан па сам тужна ..то су црне мисли ..

дубоке , црне и без излазне..

толико црне да је она мислила да тим чином спашава себе и бебу .

нема ту рационалног објашњења и нормалног сагледавања света око себе .

само они који су били око ње су то требали да знају пре свега њена мајка

Селфији које је радила (има слика на новинским сајтовима) не говоре у прилог 'депресивној' теорији.

- - - - - - - - - -

Селфији које је радила (има слика на новинским сајтовима) не говоре у прилог 'депресивној' теорији.

Није баш свилена буба , она је била припадница војске Србије ..

али то нема никакве везе са њеним стањем ..дошло је до наглих хормонских поремећаја , узрупирања баланса ..

мада ја верујем да је она већ имала проблеме пре овога и да су сада због хромона избили у први план ..

одабир њене професије , у њој нема ништа лоше ..али можда је на тај начин сакривала неку своју рањиву и осетљиву страну .

као што рекох .то вероватно зна само она и верујем њена мајка

- - - - - - - - - -

није депресија бити нерасположен пет дана ..плакати икукакти ..то није депресија у клиничком смислу која доводи до оваквих ситуација .

она је могла коло да ига и да се за пет минута после тога убије ..то што је играла коло ни значи да није имала депресију ..постоји сада више врста и подврста депресије

она који изазива управо оваква стања јесте стање и параноје ..она је сигурно убила и себе и бебу због страха који није био основан .урадила је то да би зашититла себе и бебу

нема ту објашњења рационалног управо због тога све и води ка болести .

- - - - - - - - - -

Урадити тако нешто будућем мужу и оцу може само тотална лудакиња. Као да га је мрзела јбт...
Монструм.

није ..само се плашила за свој живот и живот своје бебе ..страх је био неоснован али то је болест ..жалосно али није она крива

Капирам ја шта ти пишеш, чак има и логике у томе али ми не иде у главу да је неко ко није ни незапослен ни усамљен ни невољен запао у такво стање. Можда сам неука сељанка али не разумем.

- - - - - - - - - -

Што није тражила помоћ, није с планине сишла па да се стиди.

Капирам ја шта ти пишеш, чак има и логике у томе али ми не иде у главу да је неко ко није ни незапослен ни усамљен ни невољен запао у такво стање. Можда сам неука сељанка али не разумем.

нема то везе са запослењем или материјалним статусом ..то је нешто много јаче од тога .

ово је заправо пример да људи морају да воде рачуна о свом менталном здрављу , да је у реду да се оде код психолога или психијатра ..
запостављање менталног здравља води ка оваквим случајевима ..

мора се отићи код лекара и разговарати ..као што се иде код зубара , тако и код психијатра ..то су веома лако превазиђени процеси када се на време реагује.

али наравно неко је то мора да примети на време .ужас..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Што није тражила помоћ, није с планине сишла па да се стиди.

у њеном сучају конкретно, мислим да она није била ни свесна своје болести јер је већ била дубко захватила..

вероватно због другго стања и ексползије хормона али је њена породица то могла да види .

не знам да ли спомињу мајку или пријатеље ..неко је нешто видео али није ништа урадио поводом тога

Back