PRIORITETI

Jonana:
Jednosatvno receno COVEK JE KRETEN!!!!!!!Kupuje kola od 15.000 jura,izgubi devoju sa kojom je bio 3 godine,deli sa bratom sobu,zivi sa mamo i tatom a mator konj...MA SVE BI MU OVO NEKAKO OPROSTILA NEGO STO JE IZGUBIO LJUBAV SA KOJOM JE BIO TRI GODINE!!!To je tuzno...zao mi je tog coveka!

Izgubio ljubav? Ko zna s kakvom je bio, kad je pala takva odluka. Mozda je njoj nesto obecao kupiti za te pare pa se predomislio i sad je ova luda na njega. Sto varijanti tu ima, i ko zna da li je bas kreten kad ima 15000 eurova.
Da li ti imas 15000 eurova???

sinnke:
Izgubio ljubav? Ko zna s kakvom je bio, kad je pala takva odluka. Mozda je njoj nesto obecao kupiti za te pare pa se predomislio i sad je ova luda na njega. Sto varijanti tu ima, i ko zna da li je bas kreten kad ima 15000 eurova.
Da li ti imas 15000 eurova???

Ti baš voliš da izbanalizuješ stvari do maximuma .... ne vidim otkud ideja da je njoj nešto obećao za te pare .... i da je ona bilo šta od njega materijalno očekivala .... devojka je želela stabilnu vezu koja ima neku perspektivu. On to očigledno nije želeo. Tu su se mimoišli. Tu je situacija jasna.

Nejasno je samo - otkud potreba za takvim kolima (od toliko novca) a da u životu ništa drugo nemaš sredjeno? Pitanje je baš konkretno.

NatasaNatasa:
Ti baš voliš da izbanalizuješ stvari do maximuma .... ne vidim otkud ideja da je njoj nešto obećao za te pare .... i da je ona bilo šta od njega materijalno očekivala .... devojka je želela stabilnu vezu koja ima neku perspektivu. On to očigledno nije želeo. Tu su se mimoišli. Tu je situacija jasna.

Nejasno je samo - otkud potreba za takvim kolima (od toliko novca) a da u životu ništa drugo nemaš sredjeno? Pitanje je baš konkretno.
Eto to ti je kada ljudi omatore a ne odrastu....pa to je strasno, naravno da ga treba ostaviti, pa to je dete-debil...hm....ma ja stvarno sve mogu da podnesem, ali ne muskarca-koji to u stvari nije, vec mamina maza, pa to je zabrinjavjuce , klinicki slucaj, ama decko ima 34...

NatasaNatasa:

Sasvim je normalno da covek hoce imati dobar auto, a ne sto su Dacie poceli kupovati, pa to nebi vozio da mi ga neko pokloni. Nisam ni ja bas neki brijac za aute, najbolji koji bi kupio bi bio Opel vectra a kad bi bas imao puno love onda Audi rs4 400 konjica to je opasan feeling

Sta da ti kazem?!zalosno zar ne?ali moras da shvatis da su SVI muskarci u srcima jos uvek deca i vole autice, motorice i tako te igrackice kojekakve!primer imam-zivi sa mnom! dvoje dece i izjava -HOCU MOTOR! Pa ti sad budi pametna!!! lepo je imati snove ali REALNE SNOVE!!!

katarinat:
Sta da ti kazem?!zalosno zar ne?ali moras da shvatis da su SVI muskarci u srcima jos uvek deca i vole autice, motorice i tako te igrackice kojekakve!primer imam-zivi sa mnom! dvoje dece i izjava -HOCU MOTOR! Pa ti sad budi pametna!!! lepo je imati snove ali REALNE SNOVE!!!

Kupi mu motornu pilu pa nek ide rezati drva.
E to je to o cemu sam ja govorio u jednoj temi. Nema zenidbe dok se njegovi prohtevi ne uslise.
Da ste tako napravili nebi postojala ta rupa.
Ja ne znam kako neki ne mogu shvatiti da ne mozes krenuti u treci razred ako nisi zavrsio drugi.

sinnke:
E to je to o cemu sam ja govorio u jednoj temi. Nema zenidbe dok se njegovi prohtevi ne uslise.
Ja ne znam kako neki ne mogu shvatiti da ne mozes krenuti u treci razred ako nisi zavrsio drugi.[/QU

Sto smo danas pametni!

9.gif

katarinat:
sinnke:
Ja ne znam kako neki ne mogu shvatiti da ne mozes krenuti u treci razred ako nisi zavrsio drugi.[/QU

Sto smo danas pametni!

Pametan ili lud, ali ja nemam takvih problema kao sto imate vi.

Back