Приоритети

kololoco:
A sto je nama toliko bitna ta formalnost?
Obrenovic je posekao glavu kumu i otisao na kolenima pred sultana. I veruj mi da ga nije bio sramota i da nije posle imao neke probleme sa ponosom. Srbija u Partnerstvu nije Kostunicina zasluga, prekinuti su pregovori sa EU, nema grinfild investicija, dinar vestacki jak sto steti izvozu, najveca stopa nezaposlenosti u Evropi... Nesto i nisam impresioniran.

Та формалност је битна због части и због тога да не би сутра сепаратисти у Рашкој и на северу Србије тражили исту независност. Можда чак и неку "Влашку републику"? Видим да влашка филијала ДС није освојила ни природан праг, али то некима вероватно ништа не значи.
Осим тога, ако већ Србија не може ништа да добије (не, неће нам "опростити" Ратка а ни остале услове за чланство), зашто не би добио неко други. Русија рецимо. Ето, правда је да Русија уђе у СТО. Ја то гледам као космополита, грађанин света.
Србија је ушла у Партнерство за коштуничиног вакта. Да тамо мисле како је Коштуница нови Милошевић, то се не би догодило.
Коштуница ником није скинуо главу (мада неки га и зато оптужују), али је послао неколико људи у Хаг као присилне добровољце (или како већ рече Луковић, не знам зашто му је битна та формалност...)

Е сад економија. Да нећеш можда дечко да ме убеђујеш како не живим боље 2006. него 2003?!? Или да ме убеђујеш како ми плата није већа него просечна у неким земљама које су већ дуже чланице ЕУ...
Џаба ти такав пос'о 8-)

Duh Sekire:
У бре седмица фонт :lol:
И ко је сад неурозан :roll:

Па не мораш да платиш. Ко каже да мораш. Лепо одеш из Србије ионако је то "генетска депонија" у којој живе "вашљива племена". Онда шамар судове ТАМО ДАЛЕКО :lol:

А ако ти је баш фрка за лову можеш и овде да продаш дупе. Не мораш да продајеш колективно дупе.

Најзад, ту су избори, а по изборима оних који би можда тако давали национално дупе има тек нешто преко 40%. Дакле мањина.
Дакле, нема владе без "клерофашиста"
8-)
New samo reko da naglasim :D , ovde neki slabo chuju i vide....
Shto se tiche dupeta ako ga ti prodajesh, ne moraju to svi.......Vi fashisti ste inache poznati po tome shto volite sado-mazo igrice
colt04leather.jpg
.....Ono bichevi, koza itd.....Shto se mene tiche moze ali ne meshajte mene u to
Pozdrav svim klerofashistima :lol: :lol: :lol:

Back