Princeza

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Sta to znaci kad zena koja je sprcala bar 3 banqe u dupe vidi sebe ko princezu?
Kako bi vi to definisali?
Da li je to problem odgajanja ili su uzroci druge prirode? :think:

Znaci da su nasle ljude za sebe kojima ne smeta taj neki princeza fazon. Da im se ne moze one bi se otreznile.

Postoji mnogo momaka koji sa uzivanjem zalivaju princeze k'o kucne biljke i sta sad, potrefili se ljudima fetisi...sto negde i jeste trik, pogoditi u masi prave ljude i po manama i po vrlinama. Ja nekako polazim od toga da svi imamo mane i neki puter na glavi, ako se uklopimo...pa super, ako ne, zaobidjemo se i resena stvar. Nevolja je samo kad neko pocne da udara po prstima i prevaspitava odrasle ljude jer pobogu, oni grese. A on je valjda bog, sta li...

Znaci da su nasle ljude za sebe kojima ne smeta taj neki princeza fazon. Da im se ne moze one bi se otreznile.

Postoji mnogo momaka koji sa uzivanjem zalivaju princeze k'o kucne biljke i sta sad, potrefili se ljudima fetisi...sto negde i jeste trik, pogoditi u masi prave ljude i po manama i po vrlinama. Ja nekako polazim od toga da svi imamo mane i neki puter na glavi, ako se uklopimo...pa super, ako ne, zaobidjemo se i resena stvar. Nevolja je samo kad neko pocne da udara po prstima i prevaspitava odrasle ljude jer pobogu, oni grese. A on je valjda bog, sta li...

Мени је тај принцезен третманен асоцијација за нешто килаво и метиљаво.

e, prave princeze ne zive lagodno, ove danashnje, mislim, ona svedska ima silne neke obaveze i chuda
to mozda princeza iz bajke, a njoj radi maceha o glavi, a i te dobre princeze nisu bile shmizle

Мени је тај принцезен третманен асоцијација за нешто килаво и метиљаво.

Pravo da ti kazem ja ne znam ni sta znaci "biti princeza". Sta je to? Jel to cura prema kojoj su momci ok? Pred kojom ne psuju? Koju prate do zgrade?
...evo majke mi ne znam ali znam da me iritira stav - ili si onakva kakva se meni svidja ili cu da te pljujem i napushavam a ti moras da trpis jer si bezvezna princeza/sponzorusa/muskaraca zavisno od ukusa. Ono, shab me gabri:lol:

Pravo da ti kazem ja ne znam ni sta znaci "biti princeza". Sta je to? Jel to cura prema kojoj su momci ok? Pred kojom ne psuju? Koju prate do zgrade?
...evo majke mi ne znam ali znam da me iritira stav - ili si onakva kakva se meni svidja ili cu da te pljujem i napushavam a ti moras da trpis jer si bezvezna princeza/sponzorusa/muskaraca zavisno od ukusa. Ono, shab me gabri:lol:

pa evo meni si ti primer za princezu
dama al malo i razmazena
(i ne kazem nista ruzno,nemoj da mislis da treba da se uvredis)

jeste,al bole je goozica,ne tegli krompire kao ja
Такве обично не тегле ништа јер немају за кога. ;)
Јер их, углавном, нормални мушкарци заобилазе у пуном луку.

Мислим да је то ствар карактера, не васпитања.
Не може те неко научити стварима које не носиш у себи.
Имам другарицу, 32 године, изиграва принцезу, нити има неког,а и кад нађе, тај је отфикари врло брзо јер се ником не навлачи и развлачи са таквом персоном.
Неке се освесте, а неке никад па целог живота тандрчу причу како нису наишле ни на кога довољно доброг.
У суштини, интроспекција нула- несвесне себе и онога шта пружају.

pa ko je metilajv takav je po prirodi, a ti to nisi.....tako da bi verovatno ispizdela ko princeza tako da ti taj krompir taman dodje, a i meni isto tako :))))

Такве обично не тегле ништа јер немају за кога. ;)
Јер их, углавном, нормални мушкарци заобилазе у пуном луку.

Мислим да је то ствар карактера, не васпитања.
Не може те неко научити стварима које не носиш у себи.
Имам другарицу, 32 године, изиграва принцезу, нити има неког,а и кад нађе, тај је отфикари врло брзо јер се ником не навлачи и развлачи са таквом персоном.
Неке се освесте, а неке никад па целог живота тандрчу причу како нису наишле ни на кога довољно доброг.
У суштини, интроспекција нула- несвесне себе и онога шта пружају.

znam jeste,neko se rodi da bude takav,ja ne
ali nekad sam stvarno umorna :aha:
juce smo imali neprijatnu situaciju u restoranu,i cekala sam da vidim je l ce princ da resi,ali ne,on je pojeo svoje i govorio mi da idem i resim
da ne objasnjavam sad detalje
uglavnom namerno nisam reagovala kao sto bih obicno,da vidim je l ce da ode i podmetne doope za mene
i nece :roll:
eto fali mi t ponekad,priznajem

Back