Princa Harija kraljevska porodica ignoriše jer mu niko od njih ne veruje — niti Megan Markl

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.618
„Kenjkavi“ princ Hari je ignorisan od strane kraljevske porodice jer mu niko od njih ne veruje — niti Megan Markl, prema izvorima upoznatim sa situacijom.

„Iskreno mislim da mu niko ne veruje i to je suština. Kraljevska porodica ima velike probleme sa poverenjem u njega i to je ono što je u srži svega“, rekao je blizak izvor. „Ne veruju njemu i Megan i zato ne mogu da imaju vezu... možda ima mesta za oproštaj, ali neće zaboraviti.

„Oproštaj i poverenje su dve različite stvari.“

1746662350444.png

Ovo dolazi neposredno nakon Harijevog šokantnog intervjua za Bi-Bi-Si prošle nedelje, u kojem je rekao da „ne zna koliko će još dugo“ živeti njegov otac, kralj Čarls (76), oboleli od raka.

„Imam potpuno saosećanje sa kraljevskom porodicom“, rekao je Hugo Vikers, autor i prijatelj kraljevske porodice. „Hari je baš kao njegova majka [pokojna princeza Dajana]. Jednog dana, kada sam bio u Bakingemskoj palati, pokazano mi je pismo koje je princ Filip napisao Dajani u kojem je rekao: 'Svaki put kada Čarls razgovara sa tobom, to je sledećeg dana u Dejli mejlu.'“

„Isto se dešava i sada“, dodao je Vikers. „Čarls je, naravno, u pravu što mu ne veruje. Hari je u tom pogledu beznadežan. Nije trebalo da da taj intervju — ali niko od kraljevske porodice nikada ne bi trebalo da daje intervjue, to je uvek saobraćajna nesreća.“

Back