Принц у црвеним ципелама

Poruka
20.095

Један руски милијардер нуди себе, своје виле, злато и бунде оној која ће му понудити све што он нема. Идеална жена за њега мора да буде невина, згодна и млада, то јест треба да има између 16 и 20 година. Преко интернет странице за упознавање abooda.com, дао је оглас у којем тражи жену свог живота...

Ево како он изгледа и шта нуди тој "идеалној" жени,:zper:

Milijarder.jpg

У дому који личи на дворац из давнина, принц као да је "увенуо" тражећи бољу половину. :zcepanje:

Milijarder%204.jpg

Када сам видела слику, ону на којој је "принц" у црвеним ципелама, мислила сам да тип има око 6 банки.. Изгледа да је баш увенуо чекајући своју "принцезу", а тек му је 39 та :rotf:

Рекла бих, да ће му се пре "најавити" неки лопови, због ових слика које је поставио :lol:

Milijarder%202.jpg

Milijarder%203.jpg

Шта мислите, да ли је требао смањити или повећати ону старосну границу ( од 16 до 20 година):aha:

Pitam se koliko je lik normalan kad bi ozenio klinku od 16 godina:roll:
I zar je moguce da tako bogat covek,koji sigurno ima zivotnog iskustva kao osnovni kriterijum postavi nevinost devojke?Sta ta eventualna njena nevinost njemu garantuje?Da ga nece prevariti?Malo sutra.

Пише у тексту, :lol:

Жениће се са оном која се чувала само за њега и није укаљала своју интиму. Неће га задовољити малолетнице које су само „добре у души“. Будућа супруга мора да има и добре атрибуте.

„Између осталог, мора да буде нежна, пажљива, одана и мора да зна да цени породичне вредности“, скромно описује богаташ жену из својих снова.

uzi i subaru ja cu samo njega:zaljubljena:

Vidi,tu gresis
Ghelyon.gif

Za bundu dobijam od Ramaja WV Pasat b5.Pasata menjam sa likom iz Kovacice za oformljeno jato pcela.Pcele prodam tipu iz Kaludjerice za 8500e.Te pare ulozim u robu iz Kine,kupim ceo kontejner koji podelim tipusima na buvljaku za 11000e.Tu lovu dam preduzimacima kojima gori pod nogama da ne probiju rokove,i za to mi daju garsonjeru.Nju momentalno prodam jednoj tetki iz Australije za 45000e.Svih 45000e ulozim u kladionicu i dobijem bar 600000 kroz kombinacije.
600000 ulozim u deonice ratne industrije Libana(koja obecava) i ako pobunjenici uspeju da naprave puc,moje akcije ce skociti na 1 500 000e.:heart:

Vidi,tu gresisPogledajte prilog 305850
Za bundu dobijam od Ramaja WV Pasat b5.Pasata menjam sa likom iz Kovacice za oformljeno jato pcela.Pcele prodam tipu iz Kaludjerice za 8500e.Te pare ulozim u robu iz Kine,kupim ceo kontejner koji podelim tipusima na buvljaku za 11000e.Tu lovu dam preduzimacima kojima gori pod nogama da ne probiju rokove,i za to mi daju garsonjeru.Nju momentalno prodam jednoj tetki iz Australije za 45000e.Svih 45000e ulozim u kladionicu i dobijem bar 600000 kroz kombinacije.
600000 ulozim u deonice ratne industrije Libana(koja obecava) i ako pobunjenici uspeju da naprave puc,moje akcije ce skociti na 1 500 000e.:heart:
i eto krah berze :lol:

Vidi,tu gresisPogledajte prilog 305850
uh pa to je premabiciozno za mene ja sam mislio da samo putujemo po svetu i usvajamo decu:zaljubljena:

Back