PRINC-PRINCEZA ILI KONJ?

Čega se lud stidi time se budala ponosi. z:D

Ko je bio tvoj Guru Zla i šta si sve lepo naučila?

razna zla sam naucila
aikido.gif

za pocetak kako da budem nesto sto nisam
aikido.gif

Ne možeš da budeš ono šta nisi, možeš samo da obučeš drugu odoru.
i uzivis u ulogu :)

a, jesam li dobar djak bila :ceka:

Jel si se ti zanela nekim kao moj prijatelj ili te ništa ne dotiče?

ja sam dugo mislila da mene nista ne dotice, a onda se pokazalo da me tako s vremena na vreme nesto dotakne

a kakve veze ima moja zloba sa tvojim prijateljem :confused:

i uzivis u ulogu :)

a, jesam li dobar djak bila :ceka:

ja sam dugo mislila da mene nista ne dotice, a onda se pokazalo da me tako s vremena na vreme nesto dotakne

a kakve veze ima moja zloba sa tvojim prijateljem :confused:

To si ti svakako. Kao sto rekoh odora ne menja suštinu.
Suština je uvek ista. I kad je forma drugačija.

Nema veze moj prijatelj sa tvojim upadicama, i baš zato te pitam ono šta ima veze sa temom.

Poslednja izmena:
Dragi prijatelj koga dugo nisam video mi ovih dana prepričava jednu zgodu sa voljenom ženom koju nije imao a silno je želeo da bude njegova, a koja ga je ostavila zapanjenim toliko da već dugo razmišlja o tome. Dok smo pokušavali da se ugrejemo nekim kuvanim vinom iznenada me je upitao:

Dragi Eugene, kad ti neko kaže da iza tvoje ličnosti koja ga privlači i koju iskazuješ spolja to zaista i postoji autentično i u tvom unutrašnjem svetu čudeći se prosto kako ne koristiš lukavije takvu moć,

Pogledajte prilog 314217

a da su joj privlačniji kreteni koji "drže lažni standard" da vrede i ako ona zna da ne vrede i ako nemaju sa čim da ga drže[/U][/B],

images

šta bi pomislio? Da li je ta žena princeza ili običan konj?

I obrnuto za žene, Da li zapravo volite običnog konja a ne princa kako ste mislile do tad?

Zamislite se na tren kao deo jedne ovakve hipotetičke situacije, rešimo je zajedno. z:)

Više volim da se na početku možda i ne oduševim, a kasnije sasvim otkravim , nego da bude ono..oduševljenje i da tako zveknem kanije, najposle... da ne znam šta me je snašlo.

Sve to nekada behu naši izbori, i ja stojim takođe iza svojih čvrsto.

Pa, molim Vas ja...nemam ja srculenceta dva. :)

:bye:

Back