Принц Чарлс са супругом у посети Србији

Poruka
19.903
Принц Чарлс и Камила стижу у Србију

Британски принц Чарлс са супругом Камилом посетиће у марту Србију у оквиру турнеје по Западном Балкану. Како је објављено на сајту принца Чарлса, реч је о званичним

Enlarge
посетама Хрватској, Косову, Црној Гори и Србији. Детаљи посете још нису познати, али се очекује да ће она трајати највише десет дана, преноси агенција ПА, и додаје да Чарлс и Камила посећују регион у име британске владе.

http://www.dnevnik.rs/politika/princ-carls-i-kamila-stizu-u-srbiju

Јел` то, после содомије, ружни Енглези хоће да нам демонстрирају и зоофилију? z:lol:

Шалу на страну, долази брат масон код своје напредне браће у Куловград.

1248.jpg

Kad su onomad spalili Hilandar kaloriferom dao je lepe pare za obnovu što je lepo od njega.

Ali zaslužuje leden doček jer dolazi u ime vlade koja radi sve što je moguće protiv Srbije.

Osim toga. ide u zvaničnu posetu okupiranom Kosovu što je više nego provokativan i neprijateljski akt.

Koloni vozila kojom se uzvišeni par kreće treba okrenuti leđa na ulici.

To bi uradio narod koji drži do sebe.

Kad su onomad spalili Hilandar kaloriferom dao je lepe pare za obnovu što je lepo od njega.

Ali zaslužuje leden doček jer dolazi u ime vlade koja radi sve što je moguće protiv Srbije.

Osim toga. ide u zvaničnu posetu okupiranom Kosovu što je više nego provokativan i neprijateljski akt.

Kakav kalorifer ?

Британски принц Чарлс са супругом Камилом посетиће у марту Србију у оквиру турнеје по Западном Балкану. Како је објављено на сајту принца Чарлса, реч је о званичним

Enlarge
посетама Хрватској, Косову, Црној Гори и Србији. Детаљи посете још нису познати, али се очекује да ће она трајати највише десет дана, преноси агенција ПА, и додаје да Чарлс и Камила посећују регион у име британске владе.

Јел` то, после содомије, ружни Енглези хоће да нам демонстрирају и зоофилију? z:lol:

to ti je ona siste dodje ker da popisa i obelezi teritoriju:lol:pa ce posle rusi da dodju da popisaju pa nemci itd...zemlja nam bas smrdi...
u sv sl ne volim kad dolaze stranci uvek se istripujes da ce biti sranja,nasi vole tako kroz istoriju da prav krslus..:lol:tj tehnicki to prave stranci al smo mi naravno uvek krivi...naravno...

Svaka ti je na mestu .

to ti je ona siste dodje ker da popisa i obelezi teritoriju:lol:pa ce posle rusi da dodju da popisaju pa nemci itd...zemlja nam bas smrdi...
u sv sl ne volim kad dolaze stranci uvek se istripujes da ce biti sranja,nasi vole tako kroz istoriju da prav krslus..:lol:tj tehnicki to prave stranci al smo mi naravno uvek krivi...naravno...

ovaj zadnji bratoubilackiz:lol: , civilni i gradjanski nismo zapoceli ili bili odgovorni za njegov pocetak,a izgubili smo , tokom tog sukoba. sve sto smo dobili u WWI koji smo zapoceli .

Све је код нас постало мање-више ненормално.
Ја до пре неку годину појма нисам имао да је овај енглески рептил дао преко пола милиона фунти стерлинга донацију Хиландару.
То су приче.
Сад шта ће Монасима на Светој Гори уопште паре и да ли је санација Хиландара баш толико коштала ако су то Црнотравци могли џабе да одраде..
не знам,нећу да улазим али што рече један:
-Са Ловћена Вила кличе,Добродошао нам Чарлсе Принче"
и донеси нам Краљевину

Enlarge

Boze na sta smo spali.

Сад шта ће Монасима на Светој Гори уопште паре

То је безвезе, мој ти. Њима паре не требају, њима Бога шиље шта им затреба, конташ.

Него их је рептил купијо. Зашто, не знам, али знам да је лоше, врло лоше.

То је безвезе, мој ти. Њима паре не требају, њима Бога шиље шта им затреба, конташ.

Него их је рептил купијо. Зашто, не знам, али знам да је лоше, врло лоше.

Оће ли грбава имиграција доћи да глуми свињску главу кад посјети Косово, јел си припремио чмаруљу?

Back