gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Srce mi slamaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... desi se da sam umorna... kad sam bas umorna onda ne mogu nema sanse... medjutim kad jos imam koji atom snage i on me podigne, vrlo lako iz nije mi do toga mi bude do togaDa li ikad sebe primorate na sex čisto da udovoljite partnerki/ru čak i kad vam baš i nije do toga?
malo smo naopačke krenuli, al ajd..Srce mi slamaš.
Važno je da je dupe pozadi.malo smo naopačke krenuli, al ajd..![]()
pa i nije, realno..što ne bi bilo u prvom planuVažno je da je dupe pozadi.
Pametna si žena.pa i nije, realno..što ne bi bilo u prvom planu
Kad kažeš njih misliš na mužjake?sebe ne primoravam, njih da
Nikad!To je totalno bzv.Nije to sebičnost, ali ako mi nije do toga i neko ko to ne razume, onda šta? Treba da me moli... pa,ne'k moli, možda se i sažalim! Čak i ako neko to "odradi" reda radi,nije na obostrano uživanje. Za mene se to NE važi!Na tome insistiraju samo zadrte, sebične i iskompleksirane osobe. Sex je danas dostupan uvek, samo nije uvek besplatan kad se nekom baš tada hoće.Da li ikad sebe primorate na sex čisto da udovoljite partnerki/ru čak i kad vam baš i nije do toga?
i ona šta? pa šta će, ona ćuuuune jeiga, ćune! mojne-ćunereci cu: mojneeeee)))
da...puno puta...jer ipak sam ja muško, a muškarcu sa balkana ne može da se nećeDa li ikad sebe primorate na sex čisto da udovoljite partnerki/ru čak i kad vam baš i nije do toga?