U Srbiji odziv 91. na mobilizaciu nije bio ni 10 posto, u Crnoj Gori bioje 110 posto. Pametnom dosta.
o kakvoj mobilizaciju ti pricas u srbiji 91 ?
srbija nije proglasila nikakvo ratno stanje tada da nije bilo ni mobilizacije u tom smislu , postojali su samo nekakvi pozivi na tzv vojne vezbe .
doduse secam se i sporadicnih ulicnih akcija vojne i civilne policije koja je posle legitimisanja lica ako ustanove da je to lice sa podrucja zahvacenih ratom obavezno njih slala tamo odakle su i dosli , upravo se to desilo i jednom mom drugu koji je na kraju zavrsio u podrucju oko kiseljaka u bosni .
kako god, matematika je egzaktna nauka, 10% od 10 miliona je 1 milion , 110% ili sve jedno 111111110% od nista je ...opet nista, kako neko rece , pametnome dosta
jedan prica samo oni preko drine ratovali, drugi prica samo montenigersi ratovali , na kraju ispadose samo srbi iz srbije sedeli u fotelji i zobili kokice i gledali preko tv sta se desava u okruzenju.

a svi ti veliki ratnici odasvud , da ne nabrajam, (od vardara do triglava) su kad je zagustelo spas potrazili bas u toj srbiji koju svi ti "ratnici" i njihovi naslednici sada pljuju , bas kao i danas sto to rade a najludji su mi ovi milogorski bojovnici sto od mrskih okupatora srba beze u ??? srbiju !!! pa ako to nije suludo onda ne znam ste je

.
to mu dodje isto kao da smo mi 14-e ili 41-e od svaba bezali u bec ili berlin
srbi u srbiji a pogotovo u beogradu jedini nisu bili ugrozeni ni od ustasa ni od turaka, ni od siptara ali su svoj doprinos dali koliko je ko mogao , ko ovako ko onako, samo sto vecina onih koji su hteli i pusku da uzmu nisu hteli da ratuju u tzv jugoslovenskoj nego u srpskoj vojsci i tako su se i prijavljivali, ne na mobilizaciju nego dobrovoljno .
na opstini cukarica (99-e) kad sam ja bio tamo bilo je izmedju 7 i 8000 DOBROVOLJACA ne secam se tacno broja a i ko zna koliko se jos posle mene prijavilo , ne mobilizovanih , privodjenih i teranih nego ponavljam DOBROVOLJACA.
znaci samo u 15 beogradskih opstina ne mobilizovanih nego DOBROVOLJACA moglo je sabrati preko 100 000 vojno sposobnih .
zato , pogotovo ovo mislim na milogorce , batalite te price o samo vasem ratnom junastvu jer evo danas u miru kroz vaseg poglavnika i njegove postupke najbolje vidimo vase cojstvo .