Примјер РС!

Да да, мало мало па Сергеј Бабурин, председник руске Думе, прима јал Тодоровића јал Николића. Конкретно последњи пут 21. септембра 2006.

А неке не мого да испоштују па их примеју амерички пандури прашинари, да не качим слику знаш о коме се ради.

_Milanche_:
evo sad je Toma rekao sa govornice:"O sudbinama gradjana Srbije ce odlucivati ni Rusija ni Amerika nego sami gradjani".
Nema nista ni Rusija ni zapad zabole nas mozemo mi i sami.
... i pri tom naišao na frenetičan aplauz propraćen odgovarajućim parolama...

a110.gif

Gucanin:
Да да, мало мало па Сергеј Бабурин, председник руске Думе, прима јал Тодоровића јал Николића. Конкретно последњи пут 21. септембра 2006.

А неке не мого да испоштују па их примеју амерички пандури прашинари, да не качим слику знаш о коме се ради.
...niko iz izvrsne vlasi u Rusiji ne prima SRS....jel znas iz koje je partije Baburin?

_Milanche_:
evo sad je Toma rekao sa govornice:"O sudbinama gradjana Srbije ce odlucivati ni Rusija ni Amerika nego sami gradjani".
Nema nista ni Rusija ni zapad zabole nas mozemo mi i sami.

Није можемо него морамо, конкретно сада тако стоје ствари. Сами смо, немамо савезнике, а тражићемо их међу пријатељима...

Gucanin:
Није можемо него морамо, конкретно сада тако стоје ствари. Сами смо, немамо савезнике, а тражићемо их међу пријатељима...
vidis takva politike Srbiju ce vratiti u nazad pa na prvim narednim izborima SRS doziveti debakl...kao sto se to desili i dva puta kad su podrzavali odnosno ucestvovali u vladi....

_Milanche_:
bas neke tvrde saveznike nemamo ali sustina je i da radimo na tome da ih imamo sve vise i vise...italija,slevenija,austrija su nas odrzale u EU...

И ја типујем на њих, али узалуд кад ми у ЕУ нећемо ући 99%. У супротно ме нико не може убедити.

Tradicionalni saveznici Srbije su oduvek bili SAD i Francuska, pa i Grcka.......te tri zemlje, zajedno sa Slovenijom, Italijom, i Skandinavskim zemljama, narocito Norveskom, bi trebale da budu oslonac Srbije u medjunarodnim odnosima.

Da je Z.Djindjic poziveo, sigurno je da bi odnosi sa Nemackom , najvaznijom evropskom drzavom bili danas odlicni, da bi nam to mnogo koristilo kao drzavi,
Ovako, Kostunica moze da nam uspostavi dobre odnose samo sa Banja Lukom ili Hilandarom, on dalje od toga i ne putuje

НиколаТ:
Ето користим прилику да се подичим великим успијехом политичара РС који коначно почињу да стављају националне интересе изнад политичких. Почећу од поступака СНСД-а који су мјесто предсједника Вијећа министара понудили СДС-у (ови су одбили што је разумљиви потез али не умањује значај овога чина), па до Скупштине РС и будуће Владе која ће слиједити прије свега интересе РС и бирати кадрове према стручности јер ће све странке да ју подрже и да учествују у њој (осим СДС-а,опет разумљиво) итд. па да дођем до најзначајније тачке, народ који апсолутно бира људе према квалитету и свака ускостраначка схватања се полако превазилазе, што вам ја лично могу посвједочити. Више је престало бити важно да ли си СДС-овац, СНСД-овац, радикал... једино је важно оно што имаш за циљ, а то је опстанак РС и српског народа у БиХ.

Да упростим ствари у најважнијим питањима сви размишљају исто и на исти начин и поступају кршећи сваке страначке баријере.
Daleko je to od istine!
svi mi znamo ko je Dodik,..koliko je njemu do RS,a koliko da svoga dzepa,..
Pa bio je on i ranije na vlasti sa baba Biljom,..pa znamo kako je to zavrsilo,..najveci je kriminalac Dodik kod nas u RS i sav kriminal,pocev od sverca droge,cigara i nafte ide preko njega i on tu ima dobar procenat,...a o privrednom kriminalu da i ne govorimo,..
Ali i to je demokratija,nalagao je narod,dobio vecinu,.........
Koliko mu je do RS,vidjecemo uskoro kada potpise promjenu Ustava bih,koji vodi unitarnoj bih i slabljenju RS-a!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Gucanin:
Не мислим зато што је Америка своје интересе у Србији и на Балкану већ довољно учврстила и не верујем да ико у догледно време може да их угрози. Овде је прича за њих одвано завршена и заокупирани су више неким другим стварима мало источније од нас.
Pa ovo si potpuno u pravu za njihove interese uostalom ako Toma dodje na vlast ima da trci kod Polta mozda prerusen u babu da se vlasi ne dosete al ce ici svakako .

Back