Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
@Tema: Svaka Kumova devojka je i moja devojka 
Naravno da bih ugostio, šta god da dovede samo da je suprotnog pola

Naravno da bih ugostio, šta god da dovede samo da je suprotnog pola

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U vezi sam vise meseci. Ne zalim da vas kritikujem, jer mi niste cestitali mali jubilej, ali je ocigledno, da ovde svako gleda samo svoja posla i da je veoma sebican. To mi se ne dopada, ali nema veze, oprosticu vam, jer za razliku od vas, ja brinem i o vama, drugari.
Sigurno se pitate, zasto sam naslovila ovu temu, tako kriticnim naslovom. Imate pravo, stvar jeste veoma kritcna. Sigurno se pitate, glde je moj decko sada. Ja cu vam to i reci, posto ja nista ne krijem i sve vam iskreno kazem, jer vas volim i cenim. On je na slavi kod svog kuma. Vencanog. Proslih godina i ja sam bila gosca na toj slavi i uzivala u posnim kolacima, koje je pravila, kako sam je ja popularno zvala "Kuma". Ove godine smo se spremali moj decko i ja da dodjemo zajedno, ali "Kum" (i njega sam tako zvala i postovala) mu je rekao da ne zeli da ja dodjem. "Kuma" me je pozvala i rekla telefonom, jer ima vise stila od svog muza kretena, da ne mogu da me ugoste, posto sma ja navodno, rasturila brak mog sadasnjeg decka. Rekla mi je i da zbog toga "Kum" ne zel da me vidi. A pozvao je mog decka i njegovu bivsu zenu, koja je, u stavri, pravi krivac, zato sto su se oni razveli, a ne ja. "Kum" je bas ispao primitivan.
Sta mislite o tom primitivizmu? Da li biste vi ugostili devojku svoga prijatelja ili biste postupili ovako nedolicno i primitivno?
@Tema: Svaka Kumova devojka je i moja devojka
Naravno da bih ugostio, šta god da dovede samo da je suprotnog pola![]()
Ti to ozbiljno?Stvarno probaj da ako ikako mozes,a mozes,naci nekog slobodnog muskarca.
Razveden koji nije jasno podvukao crtu izmedju proslosti i sadasnjosti,cesto ce te uvlaciti u virove nekih proslih vremena.To ne treba nikom.
Puno srece!
Stvarno probaj da ako ikako mozes,a mozes,naci nekog slobodnog muskarca.
Razveden koji nije jasno podvukao crtu izmedju proslosti i sadasnjosti,cesto ce te uvlaciti u virove nekih proslih vremena.To ne treba nikom.
Puno srece!
Najozbiljnije.Zasto se cudis?Ti to ozbiljno?![]()
Ja joj drzzim fige da njen dechko vech jednom raskrsti sa demonima proshlosti i u potpunosti se posveti njoj.
E mora da je kuma zelenela celo veche.![]()
Jeste, zelenela je. Hvala. Moj decko jeste raskrstio sam demonima proslosti, ali nas pravni sistem je veoma spor, tako da mi zakonodavci prave probleme.
Da, znam kako je to...nekad se cheka i po godinu dana na reshenje...Imala sam isti problem.![]()
opet gresis...nemos ti nikako biti baba,a ni devojka...mozda dekica peverznjak...onako,sednes u park,posmatras male decake,ruke u dzepovima...dodjes ujutru,kao satro da na'ranis golubove,a ustvari dodjes da zauzmes najbolje mesto...ima jedna sumnjiva matora drtina kod mene u zgradi,al on nije suptilan kao ti...