PRIMITIVCI

mislim da smo u neku ruku gluplji a u neku pametniji

oni su tad bili opsednuti bogovima... danas je to nama Moze a ne mora...
oni tad nisu imali struju i sve su objasnjavali bogovima... mi danas uglavnom koristimo logiku

oni su kapirali ravnodnevnice... nama je to danas onako (neki hramovi imaju da im sunce pada u odredjeni dan kroz vrata, npr ravnodnevicu)
bile su im vazne neke stvari kao nama npr sport u grckoj

zene su se sminkale i tada...
spletkarilo se i tada...
igralo i pevalo... crtalo
bilo je raznih bolestina a danas su druge bolestine... nema kuge i gube (ima ali ne dominantno) ali ima side i vise se prica o tumoru
vise je bilo orijentisano na prezivljavanje... hrana
ratovi nisu bili blam i sramota nego skoro podrazumevano... mada i danas je tako ali na skriveniji nacin...

imali su manje informacija u toku vremenskog perioda nego mi .
ali mislim da nisu bili primitivni na neki pogrdan nacin... u nekom smislu jesu a u nekom mozda ih treba razumeti.

Posle Budinog probudjenja, dogodilo se ono za sta je covek stvoren: dovrsenje emanacije coveka sa Duhom Bozijim. Posle toga, kada se uvidelo da je covek sposoban za to, sve vanzemaljske vrste koje su otvoreno zivele na Zemlji odlucili su da se posakrivaju. Otisli su u Zemlju, jer je ona suplja ( o tome da je Zemlja suplja, ucilo se '30 godina u Americi u skolama dok Rokfeler nije zabranio to) i tragovi vanzemljskog prisustva su unisteni.

E sad, caka je u tome sto nisu svi dokazi unisteni. Evo, jedan od dobrih dokaza je upravo PumaPunku. Jednostavno, nisu mogli sve da uniste, nisu stigli, da tako kazem.

Bas bih voleo da cujem "objasnjenje" kako je urezana rupica od 8 milimetara (ili 8 mikro milimetara? sta znaci ono 8 mmm u prethodnom postu?)

Na 4:19 moze da se vidi kao strelica da pokazuje nesto na gradjevini.

Od 6:04, vrlo zanimljivo....

Ako ova slika ne pokazuje svemirski brod i pilota, onda ne znam sta vidite ili sta vi zelite da vidite: Poklopac iz Palenke

ancient%20astronauts.jpg

U ciju cast je ovo radjeno:

conehead3.gif

Jesam bato sve procitano i razmotreno odavno zato i lepim ovo :) ja sam vas :D

Samo neznam,mislim da su ti megaliti cak na sred beograda ili londona istu zvaku bi progutali
Ja sam ove snimke tj slicne pokazao jednom dedici na selu koji je covek ceo zivot pravio spomenike za mestane i isprovocirao coveka kako u boliviji rade bolje spomenike od njega ali kada sam mu na kraju JEDVA obijasnio kada je to radjeno e tek tada covek je bio ubedjen da ga strasno zezam
Izgleda da dzaba imamo oci ....

Back