Primio 90 vakcina protiv Kovida da bi mogao da prodaje potvrde o vakcinaciji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.364
Čovek je navodno dobio do 90 vakcina protiv COVID-a da bi mogao da proda kartice za vakcinaciju

Šezdesetgodišnji čovek iz istočnonemačkog grada Magdeburga, čije ime nije objavljeno u skladu sa nemačkim pravilima o privatnosti, navodno je mesecima primio do 90 vakcina protiv COVID-19 u centrima za vakcinaciju u istočnoj saveznoj državi Saksoniji dok ga nije uhvatila kriminalna policijaovog meseca, izvestila je u nedelju nemačka novinska agencija dpa.

Osumnjičeni nije priveden, ali je pod istragom zbog neovlašćenog izdavanja vakcinacionih kartica i falsifikovanja dokumenata, prenela je agencija dpa.

https://www.cbsnews.com/news/man-allegedly-up-to-90-covid-vaccine-shots-vaccination-card-sales/
.......................
Taman fino sada da prate šta će da mu se desi

Svaka cast, meni rok istjece 13.01.2023.

.
imgonline-com-ua-Piconpic-302BZwdR8oMR.jpg

IMG_20220118_150829 (1).jpg

A šta tebe briga što se ljudi bodu, pa ne ugrožavaju tebe...
Tako mene @Grom_sa_neba! vjecito spasava od nekog zla.
Znamo se jedno 15 godina, prvo me spasavao od marihuane, pa od psihodelika, pa od vakcina, sada od Ukrajine i EU-Reicha, a meni u zivotu bas sve super ide.

@Grom_sa_neba! , a isprdavao si se i govorio da ces otvoriti trol profil u kojem afirmativno pises o Pfizeru, da donosi srecu, bogatstvo i rast kite, sta sada kazes na ovog Indijca?

Sve moje teorije su dokazane sa ovim sadasnjim lapljenjem price o koroni...
Hvala spasiocu od korone - Putinu!

....

Back