Обилић
Elita
- Poruka
- 17.430
To ti je šizofrenija sa manijom gonjenja uz dobru terapiju pacojent normalno živi i radi čak i fakultet završi. To stanje bolesti zrači upravo krizni štab.
Опет ти се погоршава ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je šizofrenija sa manijom gonjenja uz dobru terapiju pacojent normalno živi i radi čak i fakultet završi. To stanje bolesti zrači upravo krizni štab.
od Fajzera ne valjaju ni oni njihovi "vitamini" Pfizer Centrum A-ZКаква су ваша искуства ?
Ја ево само што не полетим !
Од кад сам примио дозу ништа ме више не боли,
ништа реума, умор и сличне ствари које су ме тлачиле !
Размишљам,
немају вакцину, сигурно нам дају неки коктел за ојачање,
препали се умире радна снага,
па одрешили кесу за неке добре биљке !
Jedina služba na koju cika i vriska.Mario je u pravu.
Ovo sto krizni stab spada u crnu psihijatriju. Imamo psihijatre online, neka pisu svoje misljenje imali bi sta da pametno procitamo.
Ako moram da preciziram pises coveku koji nema nijedan licni dokument.od Fajzera ne valjaju ni oni njihovi "vitamini" Pfizer Centrum A-Z
Jedina služba na koju cika i vriska.
A ne bunite se kad odete u panduraciju po ličnu kartu a šalteruša 1 odvede kod šalteruše 2 dva pridošla seljaka da im "reši dokumentaciju" oko primporedaje gde jedan zaboravio a drugi nema ličnu kartu a ni jedan ne pripada toj PU nego imali čoveka koji tu radi...
tad ćurućuru.. da ne smetate... trebaće i vama kad tad...
Изгледа да је боље од Ред Була?Каква су ваша искуства ?
Размишљам,
Изгледа да је боље од Ред Була?
Теби, и свима који тренутно верују да их њихово здравство трује,
да их њихова држава сатире,
да их сва наука света обмањује,
желим бар мало храбрости.
Чему живот ако те сви горе побројани лажу ?
pa šta se trtiš u sistem?Ako moram da preciziram pises coveku koji nema nijedan licni dokument.
I jesi proparlao engleski posle buster doze?Богами, Ферстапен јуче победи ...
Ja ne razmisljam tako. Imam mozak direktora majkrosofta, meni ce sutra donositi doznake. Nemam mozak radnika gradske cistoce. Ti u 16:45 kazes jos 3 kontejnera i palim kuci. Ja u isto vreme kazem jos 3 ugovora i palim i ja. Tako da ne daj se zbunjivati, i Tesla je bio cudan, i Edison, ne mogu ni ja da budem normalan.pa šta se trtiš u sistem?
pusti ti nas... mi imamo kome da odnesemo doznake...
14 dana kući, 7 dodatno, legne plata - milina
Država su ljudi koji su na vlasti, a mi danas tamo imamo zapadnjački ološ.
Krizni štab vode dva buduća pitomca Zabele, uz neke starlete sa Univerziteta u Čakrdžićima i uz pomoć veterinara.
Danas su struka (i nauka) polupismeni agenti farmakomafije, veterinari i sl, a Nobelovci su jutjub teoretičari zavere.
...
I jesi proparlao engleski posle buster doze?
Каква су ваша искуства ?
Размишљам,
Pa i Hitler je drogirao svoje vojnike ,narod i sebe .Kao što rekoh:
tako misle i oni koji uzmu spid...
I vučić to radi preko televizije i ostalih medija koje kontroliše.Pa i Hitler je drogirao svoje vojnike ,narod i sebe .
Каква су ваша искуства ?
Размишљам,
...
И мене занима шта су ти то убризгали.
Занима многе, да се не лажемо.
...
Није мени тешко написати ни ваксерски пост, јер вакцинација је једини спас од ове
страшне пошасти, једини путић из ове мрачне садашњости у светлу будућност. Да би угледали светлост новог нормалног дана,
поред вакса, неопходно је да држимо дистанцу, још боље да не прилазимо једни другима, да носимо маске, перемо руке, зубе,
уши... све да се пуши. У следеће, кључне, две недеље, морамо се сви ујединити и као један кренути заједно против ковида.
Сви против једнога, један против свих! Морамо пажљиво слушати што нам говори и препоручује кризирајући штаб и његови више
него уважени чланци и још уваженије чланкиње. Ред, рад, дисциплину, самоодрицање и идејно уздизање морамо подићи на један
виши ниво који ће нам гарантовати велику, видљиву победу над малим, невидљивим непријатељем. Сви морамо дати све од себе
као што и ти дајеш све од себе, сви морамо пружити ту фантастичну самопрегорност као и ти што је пружаш, сви морамо дати
свој максимум као и ти што га пружаш... Oсећати, мислити, писати, говорити, делати као што и ти то чиниш, то је рецепт
за тријумф на светском, тријумф на глобалном нивоу!
И све би ово било лепо и красно да није једног малог проблема који није само твој већ је и проблем сваке власти на свим
местима и у свим временима.
Делати, писати и говорити не значи ништа друго него мислити.
Неред у делима и у реченицама (било писаним, било изговореним) је последица нереда у мислима,
а неред у мислима је последица нереда у глави, а неред у глави је последица нереда у средини и стању те средине
у којој се глава налази.
Ако нека власт одлучи да у некој средини изврши преваспитавање, а то у ствари значи да хоће од нереда у реченицама,
од нереда у мислима, од нереда у главама, од нереда у људима, од нереда у тој средини да створи ред, онда таква власт
не сме бити неуредна ни у реченицама ни у мислима ни у глави.
Светлосна позадина, филмски оквир и уметничка надоградња за овај пост:
Ovo ti je def suvišno u postu, to su prosti nagoni koje civilizovan čovek ne razume pa pita.Срби су ме одмах разумели !
Ви странци тражите и копате
"шта ли је Обилић мислио са оним, само што не полетим ?"
Шта да ти кажем, језици су нам давно побркани.
Ни ми вас не разумемо,
како ћете бре да будете срећни са толиким сумњама у себи ?