Примих пре пар дана бустер дозу Фајзера

Обилић

Elita
Poruka
17.430
Каква су ваша искуства ?
Ја ево само што не полетим ! :super:

Од кад сам примио дозу ништа ме више не боли,
ништа реума, умор и сличне ствари које су ме тлачиле !

Размишљам,
немају вакцину, сигурно нам дају неки коктел за ојачање,
препали се умире радна снага,
па одрешили кесу за неке добре биљке !

Poslednja izmena od moderatora:
meni bi trebalo nesto za ledja,
jel moze to da se naruci:mrgreen:

Без наручивања,
ДЗ Нови Београд, Нехруова, блок 44.

Ја примих у суботу ... нисам са те општине, него сам прву и другу ту примио, па ајде !
Једни су од ретких који су имали америчку вакцину.

Каква су ваша искуства ?

Размишљам,
Bolje da me boli ,ovako znam da sam ziv a i volim bol :srecan:

Без наручивања,
ДЗ Нови Београд, Нехруова, блок 44.

Ја примих у суботу ... нисам са те општине, него сам прву и другу ту примио, па ајде !
Једни су од ретких који су имали америчку вакцину.
al ne bih ja sad bilo kakvu brlju,
ja bih tako nesto specijalno kao ti,
samo za ledja:mrgreen:

Jel ima neki fajzer da usmrkam da popravim dan?

Salim se. Ali sa zdravljem nema sale. Treniram dugo i nema eksperimentisanja sa telom. Ova masovna hipnoza po svim medijima takozvana crna psihijatrija, zatim krizni stab na celu sa doktorom mengelom i doktorom ubicom mi ne ulivaju poverenje.

Da zakljucim, mozete se zaebavati kada vam telo vredi 500 dinara, obican skup celija koje hodaju ka groblju. Kao da vozis peglicu ka groblju. Ja vozim lambo, zatamnjena stakla, elektro podizaci, grejaci volana sedista i patosnica, 3 cm iznad tla, neonke i cuda.
lamborghini GIF

Осамдесетих година прошлог века
имао сам љубавну везу са једном болесницом из Црне Горе.

И јеб га - оболим од параноје ! :ljutko:

Незгодна бољка, сви су против тебе,
сви те прате, уходе, прислушкују ...
Јако незгодно !

Срећом, на крају "схватим" да ме рођена мајка трује својом храном !
Кажем срећом, јер је то био преломни моменат,
те ја рекох себи "Ако ме рођена мајка трује - онда ништа нема смисла, нека умрем !"

И наставим да једем њену храну - и ево жив сам !

Теби, и свима који тренутно верују да их њихово здравство трује,
да их њихова држава сатире,
да их сва наука света обмањује,
желим бар мало храбрости.

Чему живот ако те сви горе побројани лажу ?

Каква су ваша искуства ?

Размишљам,
to si trebo da nas pitas pre vakcine...................sad je kasno.

Jel ima neki fajzer da usmrkam da popravim dan?

Salim se. Ali sa zdravljem nema sale. Treniram dugo i nema eksperimentisanja sa telom. Ova masovna hipnoza po svim medijima takozvana crna psihijatrija, zatim krizni stab na celu sa doktorom mengelom i doktorom ubicom mi ne ulivaju poverenje.

Da zakljucim, mozete se zaebavati kada vam telo vredi 500 dinara, obican skup celija koje hodaju ka groblju. Kao da vozis peglicu ka groblju. Ja vozim lambo, zatamnjena stakla, elektro podizaci, grejaci volana sedista i patosnica, 3 cm iznad tla, neonke i cuda.
lamborghini GIF
...........i nisi pelcovan?

Антиваксери верују Вучићу и његовом очајном здравственом систему. Уместо да верују Русији и да приме Спутњик вакцину, они су изабрали да буду домаћи издајници и сендвичари.
Како то ?
Бар 80% антиваксера који су доживели понижење да чекају по 8-10 сати испред амбуланте или болнице, могли су да избегну то понижење које им је приредио њихов АВ, да су примили руску или неку другу вакцину. Али они су свесно изабрали АВ.

Ја сам се вакцинисао зато што верујем чак и у западне вакцине, верујем свима осим Вучићевом здравству које води др.смрт.
Tebi covece fali hrabrosti pa se bodes
a ne meni koja zivim zdravo
Невероватно колико ви антиваксери личите на комунисте. Пишете латиницом, желите да српски народ пати и страда, свесно учествујете у том биолошком рату и попут комуниста из др.св. рата не занима вас колико људи ће платити цену вашег кукавичког понашања.
Само сада не морате да освајате власт има вас превише у АВ режиму. Чак вам се и иницијали слажу, АнтиВаксери, Александар Вучић.

Осамдесетих година прошлог века
имао сам љубавну везу са једном болесницом из Црне Горе.

И јеб га - оболим од параноје ! :ljutko:

Незгодна бољка, сви су против тебе,
сви те прате, уходе, прислушкују ...
Јако незгодно !

Срећом, на крају "схватим" да ме рођена мајка трује својом храном !
Кажем срећом, јер је то био преломни моменат,
те ја рекох себи "Ако ме рођена мајка трује - онда ништа нема смисла, нека умрем !"

И наставим да једем њену храну - и ево жив сам !

To ti je šizofrenija sa manijom gonjenja uz dobru terapiju pacojent normalno živi i radi čak i fakultet završi. To stanje bolesti zrači upravo krizni štab.

Антиваксери верују Вучићу и његовом очајном здравственом систему. Уместо да верују Русији и да приме Спутњик вакцину, они су изабрали да буду домаћи издајници и сендвичари.
Како то ?
Бар 80% антиваксера који су доживели понижење да чекају по 8-10 сати испред амбуланте или болнице, могли су да избегну то понижење које им је приредио њихов АВ, да су примили руску или неку другу вакцину. Али они су свесно изабрали АВ.

Ја сам се вакцинисао зато што верујем чак и у западне вакцине, верујем свима осим Вучићевом здравству које води др.смрт.

Невероватно колико ви антиваксери личите на комунисте. Пишете латиницом, желите да српски народ пати и страда, свесно учествујете у том биолошком рату и попут комуниста из др.св. рата не занима вас колико људи ће платити цену вашег кукавичког понашања.
Само сада не морате да освајате власт има вас превише у АВ режиму. Чак вам се и иницијали слажу, АнтиВаксери, Александар Вучић.
Ti si jedan vrlo naivan i napaćen čovek čim veruješ stranim fašistima a domaćim ne.

Back