PRIMERI GLUPOSTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 241814

Elita
Poruka
22.957
Ovde mozete kaciti glupe primere koji pokazuju ljudsku degradaciju i devijantnost usled preterane slobode....

Da pocnem:mrgreen:

mnogi ce izbalaviti na ove cice

ali idemo dalje
Ovo takmičenje se dešava na Filipinima, i tamo je to neka vrsta tradicije. Ima dosta transseksualaca i transvestita. Inače, ovaj miks između muškarca i žene ima naziv i “Ladyboy”. Taj naziv označava muškarca koji je usled nekog razloga (biološkog, psihološkog, itd) odlučio da živi kao žena.

Neki od njih urade kompletnu promenu pola, odnosno posle uzimanja ženskih hormona i plastičnih operacija lica i tela, na kraju urade i rekonstrukciju polnog organa, dok drugi zadrže muški polni organ.

Šta vi mislite o tim stvarima? Prevarile bi vas ove “dame” ladno, a?

http://blejac.com/izbor-za-miss-transseksualca/

a zato su mi neke delovale muškobanjesto...

paaa neki su se manje uspesno operisali:rotf:
a nekima su dobar broj rebara izvadili kako bi dobili struk :zper:

podseti me na film kad je glavni junak Paul Hogan (Crocodile Dundee) na prijemu uhvatio stariju gospodju sa kratkom sedom kosom izmedju nogu da proveri da li je zensko

ne moze ni tako da se utvrdi...kada izvrse operaciju,,,samo po klitorisu se razlikuju od originala ;)

Jao onu jednu u sredini bi kresno:rumenko:
mozda ti se i posreci da njega kresnes .....

....strasno sta sve ima po ovom forumu.............:cool:

paaa neki su se manje uspesno operisali:rotf:
a nekima su dobar broj rebara izvadili kako bi dobili struk :zper:

ne moze ni tako da se utvrdi...kada izvrse operaciju,,,samo po klitorisu se razlikuju od originala ;)

mozda ti se i posreci da njega kresnes .....

....strasno sta sve ima po ovom forumu.............:cool:

To sam se i ja zapito kad videh zensko ispod tvog nika a pises ko musko

Ne postoji preterana sloboda.
Devijantnost je kada nešto ugrožava druge.
Tranvestiti, promena pola i slično je tuđ izbor koji utiče na tebe kako?
Kafa ti gorči?
Auto ti trokira?

Zašto ljudi ne brinu svoju brigu umesto što neprestano zvirkaju u tuđe dvorište.
Ako ti je glavna briga u životu da li će neko da otfikari pišu i ugradi vaginu, ti si srećan čovek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back