PRIMEDBE I PREDLOZI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Psihologue
Pre svega da Vam iskazem postovanje.
Nemojte da Vas moje zapazanje vredja, ali forum vise lici na Astro-svastaru.
Moj predlog je da ljude koji ne znaju nista o Astrologiji uvedete u taj svet postupno
i odredjenim redosledom, kao da pisete udzbenik.

Organizacija koja je odlicna je kao na HOROSCOPECHAT-u na MSN-u. Doduse ne znam
zasto su ukinuli pristup najvecem broju informacija, a imali su fenomenalna tumacenja, pogotovo
sa aspekta povezanosti Astrologije i Psihologije.

Veliki pozdrav.

UranUranius:
@Psihologue
Pre svega da Vam iskazem postovanje.
Nemojte da Vas moje zapazanje vredja, ali forum vise lici na Astro-svastaru.
Moj predlog je da ljude koji ne znaju nista o Astrologiji uvedete u taj svet postupno
i odredjenim redosledom, kao da pisete udzbenik.

Organizacija koja je odlicna je kao na HOROSCOPECHAT-u na MSN-u. Doduse ne znam
zasto su ukinuli pristup najvecem broju informacija, a imali su fenomenalna tumacenja, pogotovo
sa aspekta povezanosti Astrologije i Psihologije.

Veliki pozdrav.
U pravu si skroz... Ja nikako ne mogu da se snadjem... Neke konjukije, sinapsisi... Ne sumnjam da znacenje tih pojmova nema ovde, ali TREBA naci...
Treba mi dva sata da saznam ono sto me zanima...
A da se Psiho trudi, trudi se... Nije lako sve to objasniti, moras priznati....

Ako mislite na "Obaveštenje 2....Kako tumačiti natalnu kartu?" onda tu nisam video nista postupno.

Npr. Znacenje raznih stepena astroloskih znakova je stvar koju Astrolozi uce posle visegodisnje prakse tako da im nije mesto na 1. strani podforuma.

UranUranius:
Ako mislite na "Obaveštenje 2....Kako tumačiti natalnu kartu?" onda tu nisam video nista postupno.

Npr. Znacenje raznih stepena astroloskih znakova je stvar koju Astrolozi uce posle visegodisnje prakse tako da im nije mesto na 1. strani podforuma.

Uranius slobodno otvori temu i pocni ljudima da objasnjavas na svoj nacin nikakav problem.
Postupno kako mislis da treba..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back