PRIMEDBE I PREDLOZI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Psihologue

Buduća legenda
Poruka
37.381
Dajte vashe primedbe i predloge o ovom podforumu..
Sve shto zelite da znate a nepostoji kao tema ili bilo shta drugo..
Ako nisam odgovorio na neko od vashih pitanja...
Primedbe ili predloge za poboljshanje rada ovog podforuma..
Sve osim tumachenja natalnih karta,posto je to opsirno i preveliko..

Možda malo više reda, mešamo babe i žabe, tebi kao moderatoru je vrlo teško da koordiniraš, verovatno ti je ovo hobby, nemaš vremena koliko bi trebalo...teme se ponavljaju pod drugim naslovom, ti se trudiš da svima odgovoriš i normalno da ne možeš sve sam....znači malo sistematičnosti, ostalo je super s obzirom da je ovo volonterizam i naravno ljubav vas astrologa.....pozdrav

Nir-vana druge dve su se bunile kad zatvorim istu temu..Njima je trebalo po nekoliko istih da se razmahnu..Sad sam donekle sistematizovao i mislim da sma donekle uspeo da se ne ponavljaju teme..
Problem je što ljudi otvore temu da bi drugi dali jedan eventualno dva odgovora dok temu koju ja
otvorim podrobno želim objasniti sve što znam i imam.

Treba da postoji neki vid hijerarhije, nova sam na forumu ali verovatno nisi džabe postavljen pa to treba poštovati. Dobro je što više vas daje mišljenje ali samo jedan je taj koji daje formu i oblik.

Ej cao,
ja vise ili retko kad dodjem ovde, u skorije vreme, razlozi (ne)poznati...Elem , ne moze se menjati necija kultura ili ti nekultura pa u to necu ni zalaziti ...

Ono sto bi bilo dobro , a sto bi se moglo i trebalo promeniti , je sledece :
Pojedinci koji tumace natalne karte , ukljucujuc i mene, bi trebalo u isto vreme a uporedo sa tumacenjem , dati i obrazlozenje kako su do toga dosli ( koji odnos planeta,kuva etc...) ...jer mi se dojmi da je ovde puno nagadjanja , da ne kazem lupetanja , i skroz je jasno da ima ljudi koji iz ovih ili ohin razloga , u dokolici , ovde lece sopstvene frustracije ( mozda cak i ja ) ....sire neku ni malo lepu energiju ili opet , sa druge strane hiperpozitivizam u odredjenim momentima ...a nicim izazvan...
zato mislim , da bi bilo dobro , objasniti , ne bi li ljudima bilo jasnije ,ne bi li opet neki drugi nesto naucili , i ne bi li bili "ispravljeni" oni ,koji su pogresili u svom "tumacenju"....

Toliko,
Pozzz

Saglasan sa tobom Djuro...
Za sebe kazem da umem da protumacim natalnu kartu ali jos uvek izbegavam da dajem prognoze
preko nekih slika natala ovde..Mnogo zeznuto protumaciti pogresno ili ne videti sve..
Zato cu jedno po jednu objasnjavati ono sto sam siguran..

DjuraMornar:
Ej cao,
ja vise ili retko kad dodjem ovde, u skorije vreme, razlozi (ne)poznati...Elem , ne moze se menjati necija kultura ili ti nekultura pa u to necu ni zalaziti ...

Ono sto bi bilo dobro , a sto bi se moglo i trebalo promeniti , je sledece :
Pojedinci koji tumace natalne karte , ukljucujuc i mene, bi trebalo u isto vreme a uporedo sa tumacenjem , dati i obrazlozenje kako su do toga dosli ( koji odnos planeta,kuva etc...) ...jer mi se dojmi da je ovde puno nagadjanja , da ne kazem lupetanja , i skroz je jasno da ima ljudi koji iz ovih ili ohin razloga , u dokolici , ovde lece sopstvene frustracije ( mozda cak i ja ) ....sire neku ni malo lepu energiju ili opet , sa druge strane hiperpozitivizam u odredjenim momentima ...a nicim izazvan...
zato mislim , da bi bilo dobro , objasniti , ne bi li ljudima bilo jasnije ,ne bi li opet neki drugi nesto naucili , i ne bi li bili "ispravljeni" oni ,koji su pogresili u svom "tumacenju"....

Toliko,
Pozzz

Sad se slobodno mozes vratiti ovde posto je razlog tvog odlaska napravio svoj
forum i retko je ovde..

Kao prvo ovu temu si otvorio tek sad.....zasto pitam se ali nije ni bitno.....uostalom nije mi ni bitno sve ovo. I djuro ako sam ja razlog tvog odlaska:) e pa onda mozes slobodno da dolazis jer mene ovde vise nece biti i to 100%.
Pozdrav svima i pozivam ih.....:lol:.....salim se....
p.s ja kad tumacim horoskop (prvo svi znaju unapred da nemam mnogo pojma a i ne pravim se da imam) ne pisem planete jer shvatam da ljude smara da slusaju imas kvadrat meseca i merkura u 9 i 12 kuci pa imas paranoican um, pa sam zbog toga izbegavala tumacenja tog tipa....

Nevencica:
Kao prvo ovu temu si otvorio tek sad.....zasto pitam se ali nije ni bitno.....uostalom nije mi ni bitno sve ovo. I djuro ako sam ja razlog tvog odlaska:) e pa onda mozes slobodno da dolazis jer mene ovde vise nece biti i to 100%.
Pozdrav svima i pozivam ih.....:lol:.....salim se....
p.s ja kad tumacim horoskop (prvo svi znaju unapred da nemam mnogo pojma a i ne pravim se da imam) ne pisem planete jer shvatam da ljude smara da slusaju imas kvadrat meseca i merkura u 9 i 12 kuci pa imas paranoican um, pa sam zbog toga izbegavala tumacenja tog tipa....

Ne razumem kako si moj post dovela u vezu sa sobom?
A sto se drugog dela tice ,to je jednostavno a korisno ...stavis u zagrade i cao.
Pozzz

Original postavio nevena
Bebo a zato ti ides tamo jos uvek???? Pa da nema tebe sajt bi mu vec odavno zamro!! Najnovija vest je da me je majmuncina banovala!!!! Znaci idi smao da bi tim sto traze tumacenje dala ovu adresu!!! I kako nema nikog da im tumaci ima tek da bude pustara!

Ovo su tvoje reči Nevena...

Psihologue:
Original postavio nevena
Bebo a zato ti ides tamo jos uvek???? Pa da nema tebe sajt bi mu vec odavno zamro!! Najnovija vest je da me je majmuncina banovala!!!! Znaci idi smao da bi tim sto traze tumacenje dala ovu adresu!!! I kako nema nikog da im tumaci ima tek da bude pustara!

Klan?? :shock: :lol: :lol: :lol:

Moje su reci!!! Naravno....bile su izgovorene u besu mislim na onaj deo sa majmuncina....da sam te bar opsovala pa da znam cemu sve a ovako ne vidim ni jedan zdrav razlog. Pritom te fore prodaj nekom drugom....svi moderatori imaju mogucnost banovanja!!!!

ako hoces svrati jos koji put ..........dobrodosao si i niko ti nece zameriti sta god da kazes a ja se ovde definitivno necu pojavljivati. Ni u kom obliku
Poz

DjuraMornar:

Uopste nije klan, jer ja se time ne bavim, pa koliko me znas , mogla si da me upoznas malo bolje...
a ti si isto dobrodosla kao i svi ostali,mislim koji je fazon da se krijes pod drugim nikom i kopiras stvari s foruma na forum, svasta
zar ne mislis Djurka da se sad spustas malo nisko?

ja kad nesto kazem, ja kazem coveku u facu, a nemam nista ni protiv koga, samo kazem ako mi se nesto ne dopada, jer nisam ulizica, konformista i dupe-uvlakaca, pa sad ako neko moju iskrenost shvati pogresno jer je sujetan...to je njegov/njen problem a ne moj...

Psihologue:
Original postavio nevena

U ******, jao...:))
a ja ti bas proucavala kartu i nisam mogla nigde da nadjem ovakvu nekontrolisanu eksploziju, sad sam naucila nesto novo, nisam se nadala:))
ccccc, boze
eto bila sam u pravu kad sam rekla da je Psiho uobrazio da je beba otvorila forum samo njemu iz inata:)
****** preterao si sa tom tvojom uobrazenom VELICINOM
beba je dosad u zivotu otvorila 10 foruma, ovo nije ni prvi ni poslednji, ja ih imam jos 5
ako nisi znao:)
a nisam ga otvorila zbog tebe, nego zbog sebe, i nije me briga da li ce da bude pustara ili ne,jer sam ga napravila prvenstveno za sebe:)
a ti se sad malo TESI

nisam uopste znala da si ovakav, koja eksplozija , pa sta ti mislis da se sve vrti oko tebe i sve sto drugi rade rade zbog tebe....svasta:)))
koji ti je k.u.r.a.c. Psiho, sto puta sam ti rekla da nemam nista protiv tebe...ako se ne slazem sa tvojim vodjenjem foruma to je druga stvar, a da si ovoliko sujetan i ZAO, e to nisam znala....:))
cccccc KU KU:)))

e nemojte mene da uvlacite u vase blato, i ovo za tebe Djurka vazi, cuvaj svoje blato za sebe, ne mesaj me jer ja nisam deo tog primitivizma

Psihologue:
Original postavio nevena

i sto se krijes pod drugim nikom i kopiras...pa znamo da si tamo, ne boj se...nismo sisali vesla:)))
znali smo da gledas:))
umesto da si usao pod svojim nikom pa se pojavio pa tamo nesto rekao, a ti kopiras tu ko poslednja gnjida, a tamo se krijes pod drugim nikom
NISKO!!!!
:))))

a ja jos sve najlepse pisala o njemu
svako pokaze svoje pravo lice:)))
sami cemo da tumacimo ne brini, mislis nema tebe da tumacis
pa ti bre nista ne tumacis, ti kopiras do besvesti pojedinacne aspekte, i to ponovo i ponovo i ponovo, i to sve tako rastureno NE ZNACI NISTA
to je tebi tumacenje?:)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back