3.
@shurik'n
I šta sad opet započinješ neku priču kad god se ja pomenem da nešto kažeš protiv mene i apsolutno ne zaostajući za ovim iznad tebe (DELIJA HN)?
Na moju dobronamernu opasku da svako odlučuje kojim će pismom da piše, što sam ti uputio kao moderator, ti krećeš sa lavinom nepotrebnih reči u stilu „da idem kući da gledam B92 i da čitam Kurir“, a dobro si naznačio da sve to smatraš dnom dna, da je za tebe B92 izdajnička TV. Prvo, pričao si stvari koje ne znaš, a drugo, zadirao si u moju privatnost što je strogo kažnjivo na forumu. Ne obraćajući pažnju na to prebacio sam priču sa teme „Zvezdaši javite se“ na temu „Primedbe i predlozi“ ne bi li ti stavio dao znanja da to nije u redu. Međutim, ti onda krećeš o sa žešćim uvredama nazivajući sve Grobare pa i mene „ustašom“, „ne-Srbinom“ i „novopečenim Srbinom“. I to ti kasnije nije bilo dosta pa si krenuo u totalno izmišljanje stvari samo da bi što više pljuvao po meni. I sad ti meni kaži, da tebe neko tako izvređa kako bi reagovao??? Ćutao bi možda? Najgore od svega je što svi drugi koji su posle stalni na tvoju stranu nisu reagovali na te uvrede, a reagovali su na onu sliku gde je spojena zastava Zvezde i Dinama. Zato smem da se usudim da kažem da je to klasičan primer licemerstva. Divna prilika za provokaciju i nastavljanje svađalačke politike istih. :|
A evo sad dok ovo pišem vidim da opet pokrećeš priču o Tuđmanu i to na temi „Zvezdaši javite se“!!! I posle kad bude neki Grobar došao da odgovori na to biće okrivljen on, ne ti koji si upravo sve započeo tim postom. Pa kad smo već kod Tuđmana evo liste predsednika, a ti odi lepo na sajt FK Partizan, pa dalje Klub > Predsednici i pogledaj ko je kad bio predsednik. Za tvoju informaciju Milutin Šoškić, koga pominješ, je rođen 1937. a igrao je u Partizanu negde od kraja 50-ih do 1966. godine. E pa ti lepo odi i vidi ko je bio predsednik kluba u tom intervalu pa onda nešto pričaj. Taj Šoškić je ako je tačno da je to pričao onda on nema veze sa mozgom. Gledao sam i ja jednu emisiju sa Šoškićem i u njoj o tome nije bilo ni reči, ako pričamo o istoj emisiji. Već sam jasno napisao šta je bio Tuđman i za šta je bio zadužen od strane vojske, a ti ajde i dalje pričaj ortodoksne laži i izmišljotine. Što se tiče toga ne mogu ti ja tu ništa. Samo nastavi i drži se one 100 puta ponovljena laž je istina. I još nešto o tonama ironije i cinizma koje si uneo na ovaj forum kada si otišao na Partizanovu temu:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4631101&postcount=481 i
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4633285&postcount=515. To su isti oni Grobari koje si nazivao USTAŠAMA. Treba li komentar na sve ovo što si pisao, na ovu tvoju dobro odglumljenu predstavu? Mislim da ne treba, neka prosudi svako ponaosob o tebi.
Naprotiv, ne mrzim ni tebe niti bilo kog na ovom forumu, ali kad te neko žestoko uvredi (gore navedeno kako), onda mora da postoji bar mala doza prezira koja se pojačava tvojim satanizovanjem FLUID-a koga i ne poznaješ dovoljno.