Primedbe i predlozi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
7.

@PLES
FLUID je odlazio jednom dok još nije bio moderator, da bi se malo smirila situacija na forumu što je bio pun pogodak jer je posle toga bilo stvarno drugačije. I evo sad drugi put definitivno. Bio sam strpljiv i ništa se nije promenilo. Kad pogledam kako se na drugim forumima sprdaju sa Krstaricom, donekle mi je i drago. Čemu preuveličavanje da sam odlazio 5 puta? :?

8.

Zaključak i odjava:
Ljudi uzmite se u pamet i razgovarajte normalno i isključivo samo o fudbalu, ako hoćete da me poslušate. Jer na drugim forumima se upravo sprdaju sa Krstaricom, i to ne samo sa Fudbalom, već u globalu. Krstrica je dotakla dno!!! To pokazuje i parodija na nju http://www.torpiljerka.cjb.net/. :roll: Ako vam je stalo da bar se vi na Fudbalu izdignete na jedan viši nivo uradite to odmah. Ukoliko ne, ne znam šta da vam kažem, onda puno sreće. Ja sam već negde drugde gde vlada red i gde se poštuje reč moderatora bez obzira da li neko smatra da je u pravu ili ne. Nema mnog raspravki, a banovi pljušte. Tako je na 3-4 foruma koje sam posetio kao član i na kojima sam sad.

Uh mnogo je toga što bih napisao, ali neka ostane na ovome. Ne, nisam se vratio na forum. Samo sam dobronamerni gost. A i da sam imao želju ne bi se vratio jer ovu situaciju ne mogu da „svarim“. Morao sam samo da iznesem činjenice i da napišem u moju odbranu neke stvari koje imaju osnova. Pozdrav svima.

P.S.
I samo da vam prenesem vest da je naš prijatelj (kako kome) sa foruma Sherlock imao tešku povredu, prelom noge. Imao je operaciju i sad se oporavlja kod kuće. Ovo vam pišem jer možda ima onih koji hoće da mu upute podršku i pozdrave, iako je i on odlučio da više ne dolazi na Krstaricu jer mu se sve smučilo...

Uh, procitala sam sve ovo... i ne razumem da li je zaista moguce da bilo ko (u ovom slucaju moderator), objavljuje kako mu padne na pamet nase privatne poruke?!
Kakav bezobrazan nacin da nekome onemogucite pristup forumu!

mi valjda mozemo da pisemo jedni drugima sta god... a onaj kome se ne dopada sta mu je drugi clan napisao na pp, uvek moze da ga ignorise ili obrise ili stavi na listu nepozeljnih... a ne da tako licemerno salje dalje :mad:

FLUID:
8.

Zaključak i odjava:
Ljudi uzmite se u pamet i razgovarajte normalno i isključivo samo o fudbalu, ako hoćete da me poslušate. Jer na drugim forumima se upravo sprdaju sa Krstaricom, i to ne samo sa Fudbalom, već u globalu. Krstrica je dotakla dno!!! To pokazuje i parodija na nju http://www.torpiljerka.cjb.net/. :roll: Ako vam je stalo da bar se vi na Fudbalu izdignete na jedan viši nivo uradite to odmah. Ukoliko ne, ne znam šta da vam kažem, onda puno sreće. Ja sam već negde drugde gde vlada red i gde se poštuje reč moderatora bez obzira da li neko smatra da je u pravu ili ne. Nema mnog raspravki, a banovi pljušte. Tako je na 3-4 foruma koje sam posetio kao član i na kojima sam sad.

Uh mnogo je toga što bih napisao, ali neka ostane na ovome. Ne, nisam se vratio na forum. Samo sam dobronamerni gost. A i da sam imao želju ne bi se vratio jer ovu situaciju ne mogu da „svarim“. Morao sam samo da iznesem činjenice i da napišem u moju odbranu neke stvari koje imaju osnova. Pozdrav svima.

P.S.
I samo da vam prenesem vest da je naš prijatelj (kako kome) sa foruma Sherlock imao tešku povredu, prelom noge. Imao je operaciju i sad se oporavlja kod kuće. Ovo vam pišem jer možda ima onih koji hoće da mu upute podršku i pozdrave, iako je i on odlučio da više ne dolazi na Krstaricu jer mu se sve smučilo...

tacno tako 8)

kad ti, sherlock,elvin,ples izadjete..onda je jasno da se ovo pretvori u zabaviste...
zato nisam ni ja bio ovde...
ljudi sa 10 postova,drze lekcije.. a stadion nisu videli ni na slici :evil:
ali svraticu ponekad :wink:
kad vec kenjaju...da zatvorimo 'fudbal' na neko vreme :roll:

ps. nadam se da je sherlock ok...cool lik

pozz

Aleluja!!! Neko nam opet vaskrse!!!
Vidim da je kolega FLUID našao Forum po svojoj mjeri gdje se fudbal nalazi na "nekom višem nivou"!! Drago mi je zbog toga i nadam se da će nas i ubuduće čašćavati ovakvim svojim povremenim vaskrsavanjem i "dušebrižništvom"!!!
Žao mi je zbog njegovog "lošeg varenja" i sličnih stomačnih tegoma i nadam se da će i dalje biti u stanju da barem kao i do sad prati dešavanja na Fudbalu!!!
Sad, 'oćel' se vratiti ili neće, to je već stvar njegove lične odluke!!! Žao mi je samo što svake sedmice moram da prisustvujem ponovnom opraštanju od nekoga ko stalno tako patetično insistira na svom odlasku, mada ga niko nije ni tjerao da ide!!!

PS U svakom slučaju hvala na informaciji u vezi Scherlocka!!! Pozdrav Sherlocku i nadam se da će što prije prevazići taj zdravstveni problem koji ga je zadesio!!!

Pozdrav i tebi i povedi i Nevidljivog sa sobom da vam tamo negdje bude još zabavnije druženje! Ionako su tamo, kako kažeš, moderatori nebo i zemlja, a diskutanti niko i ništa!!!

FLUID:
3.

@shurik'n
I šta sad opet započinješ neku priču kad god se ja pomenem da nešto kažeš protiv mene i apsolutno ne zaostajući za ovim iznad tebe (DELIJA HN)?

Na moju dobronamernu opasku da svako odlučuje kojim će pismom da piše, što sam ti uputio kao moderator, ti krećeš sa lavinom nepotrebnih reči u stilu „da idem kući da gledam B92 i da čitam Kurir“, a dobro si naznačio da sve to smatraš dnom dna, da je za tebe B92 izdajnička TV. Prvo, pričao si stvari koje ne znaš, a drugo, zadirao si u moju privatnost što je strogo kažnjivo na forumu. Ne obraćajući pažnju na to prebacio sam priču sa teme „Zvezdaši javite se“ na temu „Primedbe i predlozi“ ne bi li ti stavio dao znanja da to nije u redu. Međutim, ti onda krećeš o sa žešćim uvredama nazivajući sve Grobare pa i mene „ustašom“, „ne-Srbinom“ i „novopečenim Srbinom“. I to ti kasnije nije bilo dosta pa si krenuo u totalno izmišljanje stvari samo da bi što više pljuvao po meni. I sad ti meni kaži, da tebe neko tako izvređa kako bi reagovao??? Ćutao bi možda? Najgore od svega je što svi drugi koji su posle stalni na tvoju stranu nisu reagovali na te uvrede, a reagovali su na onu sliku gde je spojena zastava Zvezde i Dinama. Zato smem da se usudim da kažem da je to klasičan primer licemerstva. Divna prilika za provokaciju i nastavljanje svađalačke politike istih. :|

A evo sad dok ovo pišem vidim da opet pokrećeš priču o Tuđmanu i to na temi „Zvezdaši javite se“!!! I posle kad bude neki Grobar došao da odgovori na to biće okrivljen on, ne ti koji si upravo sve započeo tim postom. Pa kad smo već kod Tuđmana evo liste predsednika, a ti odi lepo na sajt FK Partizan, pa dalje Klub > Predsednici i pogledaj ko je kad bio predsednik. Za tvoju informaciju Milutin Šoškić, koga pominješ, je rođen 1937. a igrao je u Partizanu negde od kraja 50-ih do 1966. godine. E pa ti lepo odi i vidi ko je bio predsednik kluba u tom intervalu pa onda nešto pričaj. Taj Šoškić je ako je tačno da je to pričao onda on nema veze sa mozgom. Gledao sam i ja jednu emisiju sa Šoškićem i u njoj o tome nije bilo ni reči, ako pričamo o istoj emisiji. Već sam jasno napisao šta je bio Tuđman i za šta je bio zadužen od strane vojske, a ti ajde i dalje pričaj ortodoksne laži i izmišljotine. Što se tiče toga ne mogu ti ja tu ništa. Samo nastavi i drži se one 100 puta ponovljena laž je istina. I još nešto o tonama ironije i cinizma koje si uneo na ovaj forum kada si otišao na Partizanovu temu: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4631101&postcount=481 i http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4633285&postcount=515. To su isti oni Grobari koje si nazivao USTAŠAMA. Treba li komentar na sve ovo što si pisao, na ovu tvoju dobro odglumljenu predstavu? Mislim da ne treba, neka prosudi svako ponaosob o tebi. :!:

Naprotiv, ne mrzim ni tebe niti bilo kog na ovom forumu, ali kad te neko žestoko uvredi (gore navedeno kako), onda mora da postoji bar mala doza prezira koja se pojačava tvojim satanizovanjem FLUID-a koga i ne poznaješ dovoljno. :roll:

Била ти је данас емисија на РТС-у,тако да изгледа сви лажу само ти знаш истину :roll:

south:
tacno tako 8)

kad ti, sherlock,elvin,ples izadjete..onda je jasno da se ovo pretvori u zabaviste...
zato nisam ni ja bio ovde...
ljudi sa 10 postova,drze lekcije.. a stadion nisu videli ni na slici :evil:
ali svraticu ponekad :wink:
kad vec kenjaju...da zatvorimo 'fudbal' na neko vreme :roll:

ps. nadam se da je sherlock ok...cool lik

pozz

Ма немој.Док смо ми палили бакље ви сте палили гуме на југу. :roll:

FLUID:
3.

@shurik'n
I šta sad opet započinješ neku priču kad god se ja pomenem da nešto kažeš protiv mene i apsolutno ne zaostajući za ovim iznad tebe (DELIJA HN)?

Na moju dobronamernu opasku da svako odlučuje kojim će pismom da piše, što sam ti uputio kao moderator, ti krećeš sa lavinom nepotrebnih reči u stilu „da idem kući da gledam B92 i da čitam Kurir“, a dobro si naznačio da sve to smatraš dnom dna, da je za tebe B92 izdajnička TV. Prvo, pričao si stvari koje ne znaš, a drugo, zadirao si u moju privatnost što je strogo kažnjivo na forumu. Ne obraćajući pažnju na to prebacio sam priču sa teme „Zvezdaši javite se“ na temu „Primedbe i predlozi“ ne bi li ti stavio dao znanja da to nije u redu. Međutim, ti onda krećeš o sa žešćim uvredama nazivajući sve Grobare pa i mene „ustašom“, „ne-Srbinom“ i „novopečenim Srbinom“. I to ti kasnije nije bilo dosta pa si krenuo u totalno izmišljanje stvari samo da bi što više pljuvao po meni. I sad ti meni kaži, da tebe neko tako izvređa kako bi reagovao??? Ćutao bi možda? Najgore od svega je što svi drugi koji su posle stalni na tvoju stranu nisu reagovali na te uvrede, a reagovali su na onu sliku gde je spojena zastava Zvezde i Dinama. Zato smem da se usudim da kažem da je to klasičan primer licemerstva. Divna prilika za provokaciju i nastavljanje svađalačke politike istih. :|

A evo sad dok ovo pišem vidim da opet pokrećeš priču o Tuđmanu i to na temi „Zvezdaši javite se“!!! I posle kad bude neki Grobar došao da odgovori na to biće okrivljen on, ne ti koji si upravo sve započeo tim postom. Pa kad smo već kod Tuđmana evo liste predsednika, a ti odi lepo na sajt FK Partizan, pa dalje Klub > Predsednici i pogledaj ko je kad bio predsednik. Za tvoju informaciju Milutin Šoškić, koga pominješ, je rođen 1937. a igrao je u Partizanu negde od kraja 50-ih do 1966. godine. E pa ti lepo odi i vidi ko je bio predsednik kluba u tom intervalu pa onda nešto pričaj. Taj Šoškić je ako je tačno da je to pričao onda on nema veze sa mozgom. Gledao sam i ja jednu emisiju sa Šoškićem i u njoj o tome nije bilo ni reči, ako pričamo o istoj emisiji. Već sam jasno napisao šta je bio Tuđman i za šta je bio zadužen od strane vojske, a ti ajde i dalje pričaj ortodoksne laži i izmišljotine. Što se tiče toga ne mogu ti ja tu ništa. Samo nastavi i drži se one 100 puta ponovljena laž je istina. I još nešto o tonama ironije i cinizma koje si uneo na ovaj forum kada si otišao na Partizanovu temu: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4631101&postcount=481 i http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4633285&postcount=515. To su isti oni Grobari koje si nazivao USTAŠAMA. Treba li komentar na sve ovo što si pisao, na ovu tvoju dobro odglumljenu predstavu? Mislim da ne treba, neka prosudi svako ponaosob o tebi. :!:

Naprotiv, ne mrzim ni tebe niti bilo kog na ovom forumu, ali kad te neko žestoko uvredi (gore navedeno kako), onda mora da postoji bar mala doza prezira koja se pojačava tvojim satanizovanjem FLUID-a koga i ne poznaješ dovoljno. :roll:

Ја и даље остајем при томе да си Југословен и да је Партизан УСТАШКИ тим .А за слику,једно су навијачи,а друго симаптизери тако да води рачуна о чему причаш.Јел ти та област никао не иде.

FLUID:
6.

@tab503
Znamo se mi poodavno, uglavnom na jednom pristojnom nivou, ali ne razumem tvoju želju da mene označiš kao krivca za neke stvari, kao da su ovi ljudi na forumu još uvek u predškolskom pa sam ih ja zaveo da rade svašta. Svako je svoj čovek, valjda? :roll:
TAcno. NA podforumima (osim sporta) imamo sjajnu saradnju (a i ovde zdravo "koskanje" a ne neke ozbiljne probleme)

Sto se tice krivice.
JA sam te oznacio kao indirektnog a ne direktnog krivca.

Charger je preemotivno podneo tvoj odlazak. Kao sto znas. JA ne znam razloge tvog odlaska (u PP-u si mi malo razjasnio neke stvari i znas da sam te pozvao da se vratis) ali ti moras da pokusas da uveris chargera da ne krece u odmazdu i osvetu zasto sto si otisao. Sve ostalo je samo dolilo ulje na vatru. Inicijalna kapisla je bio tvoj odlazak kad se charger promenio. Zato smatram da tu postoji deo tvoje odgovornosti jer kao chargerov drug bi trebao da mu sugerises NE DA ODE ODAVDE nego DA NE KRECE U KRSTASKI POHOD NA ODGOVORNE ZA TVOJ ODLAZAK.

FLUID:
2.

@DELIJA HN
Pretpostavljam da si jako mlad momak i da si povodljiv, ali primećujem da ti najviše prednjačiš u moj pljuvanju, a vrhunac je upravo ovaj tvoj post http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4686427&postcount=971 (da ne navodim druge postove). Niti smo se mi nešto raspravljali, niti svađali da to radiš. Šta te vodi ka tome? Sujeta? Hrabrost u gomili? Predrasude? Pazi kad ne mogu da verujem da sam ja kriv što nisam bio tu a vi ste se svađali!!! Ti nije da mene ne poznaješ lično, što je i normalno, ali me čak ni forumski ne poznaješ. Samo potvrđuješ neke stvari klimanjem glave uz par reči i ponekog smajlija što se može videti i po tvojim postovima http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=2322812. Dve rečenice, osim kad nije copy/paste tekst, su vrhunac za tvoj post. Možda je to tvoj način izražavanja, ali nimalo za pohvalu i ne može da se ovo kako ti učestvuješ na forumu ozbiljno shvatiti. Nemoj da misliš da te sad nešto napadam, već samo iznosim vidljive činjenice. Imaginaciju ostavljam tebi da tražiš krivca za globalno svetsko zagrevanje planete. :roll:
КОЈЕ ОСТАЛЕ ПОСТОВЕ?
НАВЕДИ МИ ИХ!!
Ја тебе никад нисам пљувао,како ти кажеш.
само говорим оно што јесте.

shurik'n:
Ја и даље остајем при томе да си Југословен и да је Партизан УСТАШКИ тим .А за слику,једно су навијачи,а друго симаптизери тако да води рачуна о чему причаш.Јел ти та област никао не иде.

kad se pogleda ko kaze da je Partizan ustaski tim to je kompliment

DELIJE HN:
не знам зашто лупа глупости кад му ништа никад увриједљиво рекао.
стварно ми није јасан.
Šta da se radi kad je to efekat stanja njegovog duha??? :roll:
a050.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back