Primanje

Petar_Pan:
Da li ste primetili da cim krene neka komunikacija sa osobom suprotnog pola, taj neko odma pocne da se prima... tj. odmah projektuje da je rec o muvanju i ako se toj nekoj osobi ukaze paznja i postovanje... ona odmah odleti u nebo... nesto utripuje...
I sto se vise prima ili ti popaljuje gubi kontrolu nad realnosti, lepim ponasanjem, kulturum... cak do te mere da postaje vulgarna i bezobrazna... (aj da se radi o jahanju pa da i razumem :lol: )
Tad nastaje nesto kao odletanje u nebo i gledanja svakog sa visine i tripologije "vise vrednosti"... Toliko se gubi osecaj realnosti da cak i na partnerovo kulturno skretanje paznje da je malo preterao/la i da bi trebalo sad malo da se spusti... leti u oblake jos vise... nezaustavljivo...
I naravno da onda nastaje kulminacija, krash, bang u odnosima izedju "partnera"... :mrgreen:

Da li primecujete to "primanje" i sta mislite o tom fenomenu? :wink:

hehe Pero pa nismo mi sve iste
ja se ne "primam " na to nikada
da bi se "primila" treba mi mnogo vise od samog dopisivanja

latica:
Sta ti bese ono zavrsio? Koeficijent inteligencije na regularnom mensinom testu ti je?Daj da jednom zauvek potvrdimo nase sumnje :) crno na belo
Vec 5 puta je bilo na forumu sta sam zavrsio... za razliku od onih koji nisu jos ni zavrsili... No svejedno inteligencija nije odraz ko je sta zavrsio... vec kako razmislja i kako se ponasa...
145... a tvoj?

MULTI-NICK - MULTI -NICKU:
primach pita , pa se pita....KO SAM JA
HE HE...
Evo nesto konstruktivno: iritiras pitanjima, zato sto samim tim dosta govoris o sebi, mislim to da nemas pojma o zivotu, i tako to. Nema "Pero" knjiga "O Zivotu" , inace bi je ti odavno prostudirao, ali N E M A
Za to je potrbna tzv. socijalna inteligencija, koja se razvija , u kontaktima sa ljudima.
Razumesh?
IZADJI NA ULICU.......ILI SE UCLANI U MENSU

sojka_ptica:
MULTI-NICK - MULTI -NICKU:
primach pita , pa se pita....KO SAM JA
HE HE...
Evo nesto konstruktivno: iritiras pitanjima, zato sto samim tim dosta govoris o sebi, mislim to da nemas pojma o zivotu, i tako to. Nema "Pero" knjiga "O Zivotu" , inace bi je ti odavno prostudirao, ali N E M A
Za to je potrbna tzv. socijalna inteligencija, koja se razvija , u kontaktima sa ljudima.
Razumesh?
IZADJI NA ULICU.......ILI SE UCLANI U MENSU
I ti sad kao pojavila se juce na forumu i sve znas o svakom? Ili samo proizvoljno lupetas neke svoje licne umotvorine? Da li ti mozes da zamislis koliko je iritirajuci nick koji se pojavi na forumu sa recima ti si retard? I posle ja kao provociram... Ma da sam admin banovao bi sve te visokoumne folirante kao sto si ti... Neznam stvarno sto vam dozvoljavaju da opstanete ovde i kvarite forum i od njega stvarate gadno mesto za citati i gledati... jednom recju FUJ mesto... Atmosfera je onakva kakvom je sam napravis a to cinis od onoga sto jesi... :wink:
PS Kojot pretpostavljam...

latica:
On ako je za mensu onda stvarno treba svi da se poubijamo.:lol:
Perino privatno igraliste.Pera nam je vodja,guru,i upucen u sve teme zivota.Ommm :lol:
I koliki je tvoj IQ?
Inace su me zvali da idem u mensu... burazer od strica mi je tamo vec godinama(155IQ)... Al nisam hteo... jer nisam video svrhu ... igranja tih igrica koje oni igraju... To moz i ovako... a i oduzimalo bi vreme... Obaveze ne nabacujem sebi na vrat ako ne moram... Sestra isto nije htela da ide...

Petar_Pan:
I koliki je tvoj IQ?
Inace su me zvali da idem u mensu... burazer od strica mi je tamo vec godinama(155IQ)... Al nisam hteo... jer nisam video svrhu ... igranja tih igrica koje oni igraju... To moz i ovako... a i oduzimalo bi vreme... Obaveze ne nabacujem sebi na vrat ako ne moram... Sestra isto nije htela da ide...
Istina je, samo su mislili da je MENSA ona kafana u Petrovaradinu, pa da POKUŠAJU da ožicaju pivo od Perice, ako dođe !!! :lol:

sto se tice tog primanja to je stvarno neverovatno, sad nemoj da se ljutis ali ja cu dati primere za primanje momaka jer sa njima imam iskustva jer sam zensko.....
npr. cak dosta mojih drugova se poprimi kada pricamo, jednom sam skroz u sali rekla, dobrom drugu sa kojim se druzim vec tri godine, da cu da ga "silujem" decko se posle toga ponasao tako bezveze poceo da me muva, zove kuci, zove da dojem kod njega, salje mi poruke da izadjem sa casa kao do wc a onda stojimo u muskom wc-u i ispituje me da li imam decka..... to je tako glupo
ima zaista momaka da kada im se devojka obrati da nesto pita oni je posle stalno gledaju i odmeravaju kao "ova se nalozila na mene" - da da kako da ne ?!

krvolok:
Istina je, samo su mislili da je MENSA ona kafana u Petrovaradinu, pa da POKUŠAJU da ožicaju pivo od Perice, ako dođe !!! :lol:
Inace nalazili smo se kod mog buraza i picili neke igrice... i naravno pili pivo... na ciji racun je nama, ljudima koji imamo sebi da priustimo jedno pivo, totalno nebitno....

Ko ce da plati je pitanje prosjaka.... :razz: Ali kontam ja tu socijalnu krizu i ceprkanje po kontejneru pojedinih... ne osudjujem to... kad moraju... :lol:

Anele:
sto se tice tog primanja to je stvarno neverovatno, sad nemoj da se ljutis ali ja cu dati primere za primanje momaka jer sa njima imam iskustva jer sam zensko.....
npr. cak dosta mojih drugova se poprimi kada pricamo, jednom sam skroz u sali rekla, dobrom drugu sa kojim se druzim vec tri godine, da cu da ga "silujem" decko se posle toga ponasao tako bezveze poceo da me muva, zove kuci, zove da dojem kod njega, salje mi poruke da izadjem sa casa kao do wc a onda stojimo u muskom wc-u i ispituje me da li imam decka..... to je tako glupo
ima zaista momaka da kada im se devojka obrati da nesto pita oni je posle stalno gledaju i odmeravaju kao "ova se nalozila na mene" - da da kako da ne ?!
Pa nije bilo pitanje jel se tip prima ili devojka... vec generalno o tom fenomenu...

sta trebam da serem o tome kako se primaju od majke prirode i koji hormoni uticu na to i pod kojim okolnostima i koliko postotka se to javlja kod ljudi....
eee pa ne znam trenutno nisam koncentrisana za to.. jbg :(
:)

Back