Primamljiva ponuda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma Vesela odvali ga od sexa i daj mu pare

heehe .. pazi, ja kad se nadjem sa nekim jebezljivim i strastvenim to bude borba na zivot i smrt, ne shtedim sebe, ne shtedim njega .. tako da ko zna ko bi kome i shta platio na kraju :)

zar ne bi trebalo da ima neku kvalitetniju fotografiju?
mislim..
realno...
od toga zivi ..

Ali se ne reklamira privatno .. radi za neke agencije i oni ga shalju na posao, a u njihovom katalogu verovatno postoji njegov dosije sa slichkama.

чек, чек, што би морала да се ебе самном да би проверила ? може и једноставно да пита ...

Tako je .. evo pitam :)

Auu...Vesela,jos cemo pomisliti da tako dobra pichoka mora da placa za sex...Ccc...

Kad sam ja rekla da sam dobra? Breee, sve neke puste konstrukcije u vashim glavama :) A drugo, u topiku lepo pishe da necu da platim.

Ja samo jednu stvar ne kontam. Za koji moj nas obaveshtavash svaki put kada neki gabor hoce da te kresne? Ja sam sasvim siguran da 99.9999% ovog foruma savrsheno bole jaja sa kim se ti kreshesh.

Tako je, pa zato i pishem o tome .. nikom ni iz dzepa ni u dzep .. talasamo malo .. nece biti ni prva ni poslednja tema zbog koje ikoga bole jaja.

Nego, zashto to ne kazesh svakome ko ovde postavi temu .. koga bole jaja za jade mladog Lucifera, koga bole jaja za plesnu shkolu, koga bole jaja da li ce se Trofaznoj javiti dechko sa mora, koga bole jaja ko na shta misli trenutno, etc.

Koga bole jaja za bilo shta shto se ovde pishe, a ti ipak samo meni prebacujesh? Eto i mene bole .. **** .. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back