Primam na poklon(ili uz manju nadoknadu) mače

FitnessGuy

Zainteresovan član
Poruka
495
Voleo bih da primim na poklon mače starosti do 3 meseca. Dugogodišnji sam ljubitelj životinja. Donedavno sam imao dva mačka(na slici dole), mešance persijske i domaće mace, braću, ali je nedavno jedan pobegao i nestao. Njegov brat, odmalena navikao na društvo i igru, sada tuguje. Nežan je i jako umiljat kućni mačak i hoću što pre da mu nađem novo društvo, uz nadanje da će se njegov bata ipak pojaviti.

Primio bih na poklon, ili uz neku umerenu novčanu nadoknadu, prvenstveno mače slično njima - persijsko ili mešance persijske i neke druge mace. Iz Smederava sam i po mače mogu doći u krugu od 50-70km. Javite se ovde ako želite da ponudite ili znate nekog ko bi ponudio mače. :) Hvala!

Imam 8 macica na poklon od 2 do 3, 4 meseca, raznih boja. Nalaze se u dvoristu, a komsije se vec bune, volela bih sto pre da ih udomim, jer ce ih oni odneti i ko zna gde ostaviti da se sami snalaze. Nazalost, nemam uslova da ih duze zadrzim, tako da se trudim sto pre da im nadjem dom. Raspitajte se u vasoj okolini ako ima neko ko je zainteresovan. Hvala unapred!

Back