Primam još anonimna 3 investitora

• Začetnik teme Začetnik teme Bees
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bees

Zainteresovan član
Poruka
387
Otvaram klub investitora i imam još 3 prazna mesta za anonimne investirote. Naravno, ovde očekujem da mi se ne javlja neko ko ne zna šta će sa parama nego neko ko ima malo i želi da od toga napravi posao.

Investitor treba da se registruje kod forex brokera kojeg ja odredim, da otvori klijent i trgovački račun i da na svoj trgovački račun, na sopstveni rizik, depozituje samo 100$.
Meni saopštava broj trgovačkog računa i trgovačku lozinku i time meni predaje trgovački račun na poslovanje a sam raspolaže klijent računom, odnosno novcem.
Ja na svom računaru postavljam platformu sa trgovačkim nalogom investitora i poslujem a investitor na svom računaru prati moje poslovanje i u svakom momentu raspolaže sa svojim klijent i trgovačkim nalogom odnosno sa svojim depozitom.

Nakon, otprilike, mesec dana, kada se na računu sakupi oko 350-400% profita, investitor povlači 200$ od čega 100$ zadržava za sebe, kao svoj ulog, a 100$ uplaćuje na moj račun. Preostali novac na trgovačkom računu postaje zajednička investicija za naredno poslovanje i sav naredni profit deli se na pola.
Kada se na trgovačkom računu nakupi preko 1000$, zakupljuje se server i poslovanje se sa mog računara preseljava na server i posluje se po istim uslovima.

Svi zainteresovani mogu pogledati jednonedeljne rezultate rada mog robota. Robot, kojeg ću upotrebiti u poslovanju nije na prodaju bez obzira na visinu ponude.

Broker IKO, sedište Hong Kong
10i5jly.jpg

19 stranica izvestaja sa 889 pozicija
29fc7b7.jpg

qrhqo0.jpg

Back